Ailesi beni istemiyor!!!

Seven adam ailesinin laflarıyla kararlar almaz öyle hemen. Evlenseniz bile sanki ailesinin üstünüzde egemenliği olacakmış, evliliğinizde tatsızlıklara yol açacakmış gibi geldi bana.. :19:

Ailesi evet bizi hiç rahat bırakmıcaklar evlendikten sonra karışmazlar bize diyor ama herşeyi onlar biliyorlar en iyi onların dediği olmalı modundalar haklısın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yerinde olsam bi dakika dusunmez ayrilirdim ailesinin doldursuna gelip senden ayriliyosa benim basimdada oyke bi tane var ve nisanliyim nisani atamyrum keske sevgili olsaydikda diyorum donup yuzune bakmazdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya evlendikten sonra da keşke nişanlıyken bıraksaydım dersen şimdinin de geç olmadığını düşünüyorum bazen benim günahım neydi Allah ım diyorum ben ne yaptım da beni hiç görmeden cephe aldılar bana böyle

Eger Boyle diyorsan sonu olmadigini sende biliyorsun ne kadar erken vazgecersen ilerde kendine o kadar az kizarsin... Benzeri bi iliski yasadim cunku... Sonu olmayacagini olsada mutlu edemeyecegini cok iyi anlamastim ama noktayi koyabilmem nedense coook uzun surdu.. Bazen kizarim kendime bazen yasamam gerikyormus diye hatirlarim.. ALLAH hayirlisini versin cok zor canim

Peki nasıl geçti o günler ayrılmak istediğinde kabul etti mi hemen aradı mı sonra barışalım diye dediyse sen nasıl engel oldun kendine ben o kadar şaetlıyorum kendimi ondan uzak durucam diye bi mesaj bi arama bi anda tamam konuşalım
gel derken buluyorum kendimi sonra evlilik vaadleri herşey güzel olacak sözleri sonra benim yıkılan hayallerim yine işte

memleket neresi gideceginiz yer,, mesela dogu taraflarında bir yerse haklı olabilirler izmirde oturan arkadaşım doguya gelin gitti şimdi bin pişman,:19:

memleket neresi gideceginiz yer,, mesela dogu taraflarında bir yerse haklı olabilirler izmirde oturan arkadaşım doguya gelin gitti şimdi bin pişman,:19:

Karadeniz... Ama şuan memleketinde değil biz onun çalıştığı ilde yaŞıcaz evlenirsek ama ilerde oraya tayin aldırmazmışık benle evlenirse bayramlarda eve tek gidermiş ben kendi ailemin yanında olurmuşum

Neden kendini bu kocaman yükün altına sokuyorsun ki, bence evlenirseniz sorunlar asla bitmeyecek, o yüzden ne kadar sevsende boşver derim, şuan değil ama belki inan yıllar sonra değmeyeceğini göreceksin, ayrıldığınızda ayrılık kararınızın üstünde durup, tekrar birbirinizi aramayın derim

Karadeniz... Ama şuan memleketinde değil biz onun çalıştığı ilde yaŞıcaz evlenirsek ama ilerde oraya tayin aldırmazmışık benle evlenirse bayramlarda eve tek gidermiş ben kendi ailemin yanında olurmuşum

bende karadenizlyim , karadeniz insanı inatçıdır, seni istemiyorlarsa sakın derim evlenme, pişman olursun , hem eşinle bayramda birlikte gezmek varken ne demek ayrı takılırız, saçmalık bence ayrılman hayrına olur ..

Ya evlendikten sonra da keşke nişanlıyken bıraksaydım dersen şimdinin de geç olmadığını düşünüyorum bazen benim günahım neydi Allah ım diyorum ben ne yaptım da beni hiç görmeden cephe aldılar bana böyle

Benim.icin gec kac kez nisan attik babama ne diyicem kacrik ve biz bi gun sonra evkere geldik kucuk yer sahil kasabasi kac yildir beraberiz caresilik iste bu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki nasıl geçti o günler ayrılmak istediğinde kabul etti mi hemen aradı mı sonra barışalım diye dediyse sen nasıl engel oldun kendine ben o kadar şaetlıyorum kendimi ondan uzak durucam diye bi mesaj bi arama bi anda tamam konuşalım
gel derken buluyorum kendimi sonra evlilik vaadleri herşey güzel olacak sözleri sonra benim yıkılan hayallerim yine işte

yok maalesef Kabul etti ve birdaha aramadi ayrildiktan 3 ay sonra baskasiyla tanisti kendi akrabalarindan 6 ay icinde evlendi bende gecen 5 yilima gurursuz gibi ailesinin herseyine katlandigimla kalakaldim onun icin Eger olmayacagindan eminsen hicc uzatip kendi degersiz bi duruma dusurme

yok maalesef Kabul etti ve birdaha aramadi ayrildiktan 3 ay sonra baskasiyla tanisti kendi akrabalarindan 6 ay icinde evlendi bende gecen 5 yilima gurursuz gibi ailesinin herseyine katlandigimla kalakaldim onun icin Eger olmayacagindan eminsen hicc uzatip kendi degersiz bi duruma dusurme

Hikayeni duyunca üzüldüm canım. Ailesi niye istemedi. Bizde bunlara erkek diyoruz. Senin için böyle daha hayırlı demek ki. İnşallah karşına iyi birileri çıkar.

yok maalesef kabul etti ve birdaha aramadi ayrildiktan 3 ay sonra baskasiyla tanisti kendi akrabalarindan 6 ay icinde evlendi bende gecen 5 yilima gurursuz gibi ailesinin herseyine katlandigimla kalakaldim onun icin eger olmayacagindan eminsen hicc uzatip kendi degersiz bi duruma dusurme

selamun aleykum ablalarım kardeslerım, bende de bıraz aynı durumdaydım aynı memlettenız ama bıraz daha farklı bı durumdu. ınsallah bız o devırı atlattık allahn ızınıyle,
ben ne olursa olsun bırakmıyacam sevdıgımı dıyordum ve hıc bırakmadım rabbım bıze yardım ettı ınsallah sonumz hayrllısıyla evlılık olacak, dua edın duadan baska bırsey gelmez elımızden,
sevenlerı ayıran hayır gormez bunuda bılesınız..
Yuce rabbım tum sevelerı kavusturacaktr elbet bıgun..
Sız guclu beraber olunkı hıc kımse sıze bırsey dıyemeycek ınsaallah..

selamun aleykum ablalarım kardeslerım, bende de bıraz aynı durumdaydım aynı memlettenız ama bıraz daha farklı bı durumdu. ınsallah bız o devırı atlattık allahn ızınıyle,
ben ne olursa olsun bırakmıyacam sevdıgımı dıyordum ve hıc bırakmadım rabbım bıze yardım ettı ınsallah sonumz hayrllısıyla evlılık olacak, dua edın duadan baska bırsey gelmez elımızden,
sevenlerı ayıran hayır gormez bunuda bılesınız..
Yuce rabbım tum sevelerı kavusturacaktr elbet bıgun..
Sız guclu beraber olunkı hıc kımse sıze bırsey dıyemeycek ınsaallah..

sen nerelisin kardeş..

İki buçuk yıllık bir ilişkim var kızlar ve erkek arkadaşımın ailesi ilişkimizi öğrendiklerinden beri beni istemiyorlar! sorun onların memleketinden olmamam. benim oraya gelin gideceğime inanmıyorlar o kız burda durmaz diyorlar memleketten olsun diyorlar :43: kaç kere ağlata ağlata ayırdılar bizi erkek arkadaşım herşey güzellikle olsun istiyor ama sülalecek üstüne gidiyorlar bunaltıyorlar o da ikna olmayacaklarına inandığında ayrılıyoruz ama en fazla ayrılığımız bir ay sürüyor ağlaya ağlaya arıyor beni barışıyoruz tekrar aynı meseleler şimdi benim işimle ilgili yükselme sınavım var bayramda gittiğinde ayrıyız de dedim tekrar üzülmekten korktuğum için sınav öncesi bu sefer de bi kız bulmuşlar git tanış görüş diye tutturmuşlar olmaz demiş kapatmış konuyu ama korkuyorum çok üzülüyorum sınavım da var nasıl çalışacağımı şaşırdım artık düşünmekten :43:

Allaha dua et, allaha tevekkül, insallah kimse sizi ayiramicak..
rabbim beni sevdigime kavusturdugu gibi sizleride ve gerçekten tüm sevenleri kavustursun insaallah

eşim Trabzon doğu karadeniz biz orta karadeniz oda bende İstanbul doğumluyuz ama kültür farkı vardı tabii

Hikayeni duyunca üzüldüm canım. Ailesi niye istemedi. Bizde bunlara erkek diyoruz. Senin için böyle daha hayırlı demek ki. İnşallah karşına iyi birileri çıkar.

yok canm bunlara artik erkek demiyoruz :) bizimkide Kultur farki mezhep farki yuzunden istemediler hic ama gecti sukur en zor zamani atlattim

bende karadenizlyim , karadeniz insanı inatçıdır, seni istemiyorlarsa sakın derim evlenme, pişman olursun , hem eşinle bayramda birlikte gezmek varken ne demek ayrı takılırız, saçmalık bence ayrılman hayrına olur ..

Yok benim onun yanından başka yerde gibi olmak gibi bi niyetim yok da ailesinin düşüncesine göre ben gitmezmişim önyargıları var Karadeniz insanı çok inatçı gerçekten önyargıları var benim karşımdaki ailenin hiç mi kırılmaz hiç mi yorulmazlar ya

Back
X