Ailesi beni istemiyor!!!

Neden kendini bu kocaman yükün altına sokuyorsun ki, bence evlenirseniz sorunlar asla bitmeyecek, o yüzden ne kadar sevsende boşver derim, şuan değil ama belki inan yıllar sonra değmeyeceğini göreceksin, ayrıldığınızda ayrılık kararınızın üstünde durup, tekrar birbirinizi aramayın derim

Ben aramıyorum dayanıyorum mecburen terkedildiğim zaman hiç sesimi çıkarmıyorum ama o süreci yaşadım biliyorum perişan oluyorum bu zamana kadar bir ay sürdü en fazla çok çok zordu korkuyorum daha fazla nasıl dayanırım beni bu korkutuyor korkularımın esiriyim galiba...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İçime su serptin sen de yaşadın mı böyle şeyler ...

evet yasadm sayilir cok sukur atlattik (daha yeni). ben karadenzlym o ise dogu tarafli.. siz biribirinizi sevin güçlü olun, SAKIN PES ETME beraber oldugunuz müddetçe kimse sizi ayiramicak..
allahu teala size yardim edecektir insaallah. Hep dua et..
Allah sevenlerin hep yanindadir..
Rabbim tüm sevenleri kavustursun insaallah

benim bir önceki erkek arkadaşım da farklı mezheptendi ama öyle aramızda çok farklılıklar yoktu bir iki kişi biliyordu onu zaten tam bir flörttü diyemem öyle bir şey paylaşmadık o bilen bir iki kişi olmaz bu konu önemli alışmadan bağlanmadan bırak dediler ben de bir şey hissetmediğimden ayrılmıştım sonra şimdi ki erkek arkadaşımla tanıştım mutluluktan uçyordum iyi ki demiştim bitmiş ne güzel bir insan çıktı karşıma şimdi düşünüyorum da ben öncekinde tamam aşık değildim ama değer görüyordum ve o benimle ilgili kimseye olumsuz tek kelime söyletmiyordu evlilik baskısı dışında beni huzursuz eden hiçbir durum yoktu pişmanım diyemem ama düşünüyorum da ben huzurluymuşum onunla şimdi evli ve çocuklu evliliği sorunlu bir dönemin de akrabasına benim için o kıza kızgınlıkla evlendim başıma bunlar geldi demiş ah etmiyormuş bana... ve ben onun için sürekli dua ediyorum Allah ım ona mutlu bir yuva versin diye gerçekten o hiç üzmemişti beni aşık değildim ama huzurluydum...

evet yasadm sayilir cok sukur atlattik (daha yeni). ben karadenzlym o ise dogu tarafli.. siz biribirinizi sevin güçlü olun, SAKIN PES ETME beraber oldugunuz müddetçe kimse sizi ayiramicak..
allahu teala size yardim edecektir insaallah. Hep dua et..
Allah sevenlerin hep yanindadir..
Rabbim tüm sevenleri kavustursun insaallah

inşallah değer birmisal ben pes etmiyorum ama inşallah değer güzelim çünkü pes etmemesi gereken erkek arkadaşım o çabuk bunalıyor...

o kız burada durmaz dedıklerıne göre, annesi öncelıkle kendıne hızmetcı arıyor bunu bil:34:
ve bazen sevgı de yetmez
aile istemıyorsa, sevgılın elını masaya vuramıyor demektır.. elını masaya vuramayan erkek senı ileride mutlu edemez
öncelık hep ailesinde olur. vardır bunda bır hayır:34:

çok haklısın işte ben hep onu istedim elini masaya vursun kim ne derse desin bu benim hayatım ben ömrümü geçireceğim insanı kendim seçicem desin ve beni hiç bırakmasın
sonuçta hiç yapamadı öyle yapacağına da inancım kalmıyor bu beni çok üzüyor herşey ne güzel başlamıştı halbuki bir daha öyle aşık olacağımı sanmıyorum ki ben :43::43:

Bence yol yakinken ayrilmalisin. Simdi ikna etse ileride ailesi yine sorun cikarir. Karar sana kalmis

Back
X