- Konu Sahibi Quennhazel
-
Çevresi de hep öyle takdir ediyor.Sadece birkaç senedir tanıyan birinin bile onun bu yalnızlığını farketmesi üzdü beniBu 'kimsesizlik'te hayatını kurmuş. Takdir ediyorum. Her aile bir değil ki.
Erkek kardeşi evli şuan da ona karşıda böyleler torunlarına doğum gününde dahi en ufak birşey göndermez almazlar o konular da tuhafıma gidiyor el gibiler yani değişikSiz bir evlenin hayırlısıyla, o ha var ha yok ailesi ortaya çıkar
Aynen en azından eyvallahımız yok diye umursamıyoruz ama çevre farkediyor herşeyi insanlar hissediyor demek ki öyle cok içini döken birisi olmamasına rağmen farkındalarKendi ayaklarının üzerinde duruyorsa sorun yok. Aileler maddi destek olunca da kendilerinde her şeye karışma hakkını görüyorlar
Siz garipsiyorsunuz ama mesafeli olmaları içli dışlı olup her şeye karışmalarından çok daha iyi.Erkek kardeşi evli şuan da ona karşıda böyleler torunlarına doğum gününde dahi en ufak birşey göndermez almazlar o konular da tuhafıma gidiyor el gibiler yani değişik
Siz bir evlenin hayırlısıyla, o ha var ha yok ailesi ortaya çıkar
Erkek kardeşi evli şuan da ona karşıda böyleler torunlarına doğum gününde dahi en ufak birşey göndermez almazlar o konular da tuhafıma gidiyor el gibiler yani değişik
Başka ülkelerin kültüründe aile kavramı, aile bağları nasıl bilmiyorum ama bizde ortası yok, ya aşırı ilgiden boğuyorlar ya aşırı ilgisizlikten.Ahh Abla sana tüm benliğimle katılıyorum =))
Eşimle tanıştık, çok kopuğuz ailemle dedi, olabilir dedim ben de öyle içli dışlı sayılmam. Tam 4 sene aynı evde yaşadık sevgiliyken, bir kere bile anne babasının aradığını görmedim. Oğulları nerde, kimle, ne yapıyor, nasıl yaşıyor hiç mi merak etmezler diye sorguluyordum ama sevgilime de bir şey demiyordum üzülmesin diye.. Aradan geçen 4 yılın ardından memleketten beni istemeye geldiler, şimdi her akşam görüntülü konuşuyoruz, diyeceklerim bu kadar =))
Bazı aileler oğullarını evlendikten sonra mı adam yerine koyuyor anca o zaman mı kıymet veriyor gerçekten anlamış değilim ama bizim durumumuz ciddi anlamda herkeste şok etkisi yaratan cinsten , ha şikayetim yok severim ailesini ama böyle piyangodan çıkmışlar gibi hissetmiyor değilim.
Tam yazacaktım sevgili mune yazmış . Tecrübeyle sabittir :)Siz bir evlenin hayırlısıyla, o ha var ha yok ailesi ortaya çıkar
Eş ailesine karşıyız düşüncesi de oluşmasın, hepimiz böyle yazıyoruz ama elbette kimse kendini kimsesiz hissetsin istemeyiz, anne babaları manen yanlarında olsun ama ortada yok görünen aileyi umursamayan erkek bir anda aileci olunca da ya düne kadar aman boşver benim ailem böyle üzülme Nalan diyordun şimdi ne oldu dıgıl diye soruyorsun ister istemez.Tam yazacaktım sevgili mune yazmış . Tecrübeyle sabittir :)
Evlenince şaşıracaksınız birden oluşan o kuvvetli aile bağlarına:)
Eğer böyle olmazsa da şükür namazı kılıp , Allah’a şükredin :)
AynenEş ailesine karşıyız düşüncesi de oluşmasın, hepimiz böyle yazıyoruz ama elbette kimse kendini kimsesiz hissetsin istemeyiz, anne babaları manen yanlarında olsun ama ortada yok görünen aileyi umursamayan erkek bir anda aileci olunca da ya düne kadar aman boşver benim ailem böyle üzülme Nalan diyordun şimdi ne oldu dıgıl diye soruyorsun ister istemez.
Aile anında kırmızı çizgi oluyor
İnşallah evlendiğiniz zaman da aynı mesafede kalırlar. Anneannenin sözlerine takılmayın yaşlılar haticeyle çok ilgilenmiyor sizi anlayamazlar netice esastır onlara göre. Anneanneye borçlar bitince deyin yolunuza bildiğiniz gibi devam edin. Sevgiliniz sizi aikesiyle tanıştırmadığı sürece de arayıp sormanız gerekmiyor, takılmayın o kısımaMerhaba hanımlar
3 senelik bi ilişkim var.Ara ara sorunlar olsa da şimdiye kadar hiç ayrılık yaşamadık.Şöyle bi durum var ki sevgilim ailesi tarafından ilgi sevgi görmeden büyümüş gibi.Ailesi anneannesinin yanında bırakarak başka şehire taşınmış lise zamanlarında.Liseyi anneannesinin yanında okumuş kendini geliştirmiş senelerdir ayrı evi düzeni olan birisi şuan da.Ailesi ara sıra telefonda arar sadece.Bir ara sürekli ne zaman evlilik diye soruyorlardı ona özellikle anneannesi.Biz hiçbirşey de yardımcı olmayacaklarını bildiğimiz için borcumuz harcımız olmasın diye yavaştan alıyoruz herşeyi ama sanki durumu bilmiyor gibi sürekli soruyorlardı ona.Geçen gün ortak bi arkadaşımızla konuşurken onun kimsesi yok gibi herşeyi sensin dedi.Düşünün bu kişi sevgilimi birkaç senedir tanıyor olmasına rağmen çözmüş ailesini.Başlarda ben mi abartıyorum acaba ailesi normal mi diyordum hatta buraya konuda açmıştım eskiden.Tamam kimsenin ailesi belli yaştan sonra yardım etmeyebilir ama arkasında olduğunu hissettirmez mi en azından durumları da kötü değil bu arada.Her neyse kızlar ben aileyle görüşmüyorum başka şehirdeler bayramda dahi aramadım şu aşamada.Sevgilimi tanıyanların böyle kimsesiz görmesine üzüldüm o telefondan sonra içimi dökmek istedim size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?