Onu bilemeyiz. Benim çalıştığım yerin fabrika sahibinin oğlu ,fabrika da çalışan bir kızla evlendi. Üstelik kızın ailesi çok sorunlu idi. Senin anlattığına benziyor. Babası başkası ile evlenmiş vs.vs. Kader de ne varsa o olacaktır. Kız onca sorun ve fakirlikten sonra 20 yaşında zengin onu seven biri ile evlendi.Babam annemi hep aldattı, annem de benim ve kardeşlerimin okuması için buna katlandı. Eve de bazı zamanlar bakmadı babam aşırı parası olmasına rağmen… Kendimi hep ezik olarak gördüm. Sorayım dedim. Kabul eder miydiniz?
Kötü aile deyince içinde daha çok kötü şeyler aradım. Ne yazık ki bu zaten bulunduğumuz ülkede kadınların %70 yaşadığı bişey. Bu sizi kötü yapmaz babanızı kötü yapar.Babam annemi hep aldattı, annem de benim ve kardeşlerimin okuması için buna katlandı. Eve de bazı zamanlar bakmadı babam aşırı parası olmasına rağmen… Kendimi hep ezik olarak gördüm. Sorayım dedim. Kabul eder miydiniz?
Kizin ne sucu var bunda. Akli basinda, duzgun, iyi kalpli, karakterli, vicdanli kizlarla evlenmelerini isterim ogullarimin. Anasi babasi beni alakadar etmez.Babam annemi hep aldattı, annem de benim ve kardeşlerimin okuması için buna katlandı. Eve de bazı zamanlar bakmadı babam aşırı parası olmasına rağmen… Kendimi hep ezik olarak gördüm. Sorayım dedim. Kabul eder miydiniz?
Canım benim tabikide evlendirirdim eger kizinda gonlu hoş sa guzelse iyi biriyse sonucta oglumla yeni bir hayata başlayacak eger babasi oglumu ve gelinimi rahatsiz etmeyecekse huzursuzlul vermeyecekse hep beraber gecinir gideriz ama huzursuzluk verceksede yinede gelinimi yada oglumu suclamam herkes kendinden sorumludur babasi soyle kardesi boyle diye kimseyi otekilestirmedim hayatim boyunca hep saygi sevgi ve iyi bir kalbe sahip olmasini istedim karaimdaki kisinin ben cok guzel kalpli bir eşe sahibim elimizden geldigince birbirimize layik olmaya calisiyoruz kimseyi yargilamiyoruz ilerde oglumda bahsettigin sartlarda buyumus bis kizi severse seve seve kabul ederim, kendi sorumlulugunu yerine getirmemisse oda onun sorunu ♡Babam annemi hep aldattı, annem de benim ve kardeşlerimin okuması için buna katlandı. Eve de bazı zamanlar bakmadı babam aşırı parası olmasına rağmen… Kendimi hep ezik olarak gördüm. Sorayım dedim. Kabul eder miydiniz?
Bu yaşadıklarınız çoğu kişinin yaşadıkları. Başlığa istinaden çok daha kötü şeyler bekledim. Tabi siz içinde yaşadığınız için duygularınız yoğun. Endişelenmeyin, seven kişi için babanızın annenizi aldatması annenizin de çocukları için öyle bir adama katlanması sorun olmayacaktır. Kendinizi asla ezik görmeyin. Siz kendinizi ezik görürseniz sizin bu düşüncelerinizin farkında olup sizden faydalanmaya çalışan kişilerle karşılaşırsınız.Babam annemi hep aldattı, annem de benim ve kardeşlerimin okuması için buna katlandı. Eve de bazı zamanlar bakmadı babam aşırı parası olmasına rağmen… Kendimi hep ezik olarak gördüm. Sorayım dedim. Kabul eder miydiniz?
Merhaba, bu soruyu özgüvensizliğinden ve özdeğersizliğinden soruyorsun. Sen kendine kıymet vermezsen hiç kimse vermez. Sen kendini defolu görürsen herkes seni defolu görür. Kimse mukemmel değil. Evlatları suç işlediğinde anne babalarını ayıplıyor muyuz yoksa onlar için üzülüyor muyuz? Üzülüyoruz. Ne evladın yaptığı içim anne babayı ne anne babanın yaptığı için evladı suçlayabiliriz. Kaldı ki anneniz zaten fedakarlık edip sizler için dayanmış.Babam annemi hep aldattı, annem de benim ve kardeşlerimin okuması için buna katlandı. Eve de bazı zamanlar bakmadı babam aşırı parası olmasına rağmen… Kendimi hep ezik olarak gördüm. Sorayım dedim. Kabul eder miydiniz?
Bu durum tamamen "bence" ile açıklanabilecek bir durum.Babam annemi hep aldattı, annem de benim ve kardeşlerimin okuması için buna katlandı. Eve de bazı zamanlar bakmadı babam aşırı parası olmasına rağmen… Kendimi hep ezik olarak gördüm. Sorayım dedim. Kabul eder miydiniz?
Sen şimdi bi güzel anlatsan sıkıntını, bi şeyler derdik aslında.Babam annemi hep aldattı, annem de benim ve kardeşlerimin okuması için buna katlandı. Eve de bazı zamanlar bakmadı babam aşırı parası olmasına rağmen… Kendimi hep ezik olarak gördüm. Sorayım dedim. Kabul eder miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?