- 25 Aralık 2020
- 5.988
- 21.555
- 298
- 41
senin ne suçun var ki? Anne baba evladından sorumludur ama evlat anne babasından sorumlu değildir. Elbette aile önemli fakat karşına seni seven, sana değer veren biri çıkarsa, seni sen olduğun için severse neden aileni bahane etsin? Zaten bunu bahane etmeyecek biriyle evlen evleneceksen. Mesafeli olursun ailene olur biter.Babam annemi hep aldattı, annem de benim ve kardeşlerimin okuması için buna katlandı. Eve de bazı zamanlar bakmadı babam aşırı parası olmasına rağmen… Kendimi hep ezik olarak gördüm. Sorayım dedim. Kabul eder miydiniz?
Sizin aileniz kotu degil ki babaniz kotu. Siz asil okuyup meslek sahibi oldunuz mu ?Babam annemi hep aldattı, annem de benim ve kardeşlerimin okuması için buna katlandı. Eve de bazı zamanlar bakmadı babam aşırı parası olmasına rağmen… Kendimi hep ezik olarak gördüm. Sorayım dedim. Kabul eder miydiniz?
EvetSizin aileniz kotu degil ki babaniz kotu. Siz asil okuyup meslek sahibi oldunuz mu ?
Seven seviyor yaaOnu bilemeyiz. Benim çalıştığım yerin fabrika sahibinin oğlu ,fabrika da çalışan bir kızla evlendi. Üstelik kızın ailesi çok sorunlu idi. Senin anlattığına benziyor. Babası başkası ile evlenmiş vs.vs. Kader de ne varsa o olacaktır. Kız onca sorun ve fakirlikten sonra 20 yaşında zengin onu seven biri ile evlendi.
Allah hep mutlu etsinailemin her bireyi ayrı bir alem, akrabalarımda her türlü tip var . beni aldı kocam vallaeşimin ailesi de beni çok sever. aramız her zaman iyi olmuştur. çünkü ben ayrı bir bireyim. eğitimliyim, dünyayı gezdim gördüm. iyi bir kariyerim var. ailemizin kaderi bizim kaderimiz olmak zorunda değil.
Duyulur illakiNereden bilecekler
Aile böyle şeyler duyup engel olabilir var öyleleriOglumu niye BEN evlendireyim ki, kendi istedigiyle evlensin, evlenecek yasa gelmis koca adamin beyni yok mu... Sen de satilan, alinan, verilen bir mal degilsin bu aptalca feodal dusuncelerden cik once. 2 insan bir araya gelir, seviyorsa, istiyorsa evlenir bu kadar baban da aldattiysa aldatti aldatmayan erkek kaldi mi ki
Bir kere sen degil baban kötü ve degersiz. Bak annen ne kadar degerli ve iyi bir insan. Babandan dolayı kendini değersiz hissetmektense annenden dolayı ne kadar değerli olduğunun farkına var! Var ki başkaları da ya isteyerek yada fark etmeden senin değersizlik duygunu fark edip seni onlar da az veya çok ezmeye kalkmasınlar.Babam annemi hep aldattı, annem de benim ve kardeşlerimin okuması için buna katlandı. Eve de bazı zamanlar bakmadı babam aşırı parası olmasına rağmen… Kendimi hep ezik olarak gördüm. Sorayım dedim. Kabul eder miydiniz?
O zaman bir sorun yok bence. Benim de oglum var ve eger oglumu sevdigine inandigim biri olsa ve sizin oldugunuz durumun aynisi olsa, ben ya bak gordun mu kiz kendini gelistirmis, kendine bu sartlara ragmen bir hayat kurmus diye dusunurum.
Babam annemi hep aldattı, annem de benim ve kardeşlerimin okuması için buna katlandı. Eve de bazı zamanlar bakmadı babam aşırı parası olmasına rağmen… Kendimi hep ezik olarak gördüm. Sorayım dedim. Kabul eder miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?