- 7 Şubat 2012
- 1.186
- 677
- 133
- Konu Sahibi safcagmeva
-
canım benım .. eger sozlerımle haddımı aşarsam kusura bakma .nede olsa senın hayatın ve evlenecegın ınsan hakkında konusuyorumm
evlenmeden bekaretını bozan bı adam namus bekcısı mı kesılmıs kı gelmıs sana benden baskasıyla olduysan evlenmem senle dıyor .
ama sana da uzuluyorum kızlık zarının erkegın gozunde namus abidesi goruldugu bu ülkede yasıyoruz .
sana evlı bı arkadasın olarak soyleyecegım 2 sey var ,
1. boyle hadsız bı adamla evlenme kuzum hymenplasty olur hıc bısey olmamıs gıbı hayatına devam edersınn !
2. eger sen ılk ve son kez onunla bır olduysan bu bellı olur
bebegım sen o adamla kac defa bırlıkte oldun bana harbı harbı yazsana !! eger acık acık yazamıyosan ozelden konusalımCidden belli olur mu ?????
ondan baska kımseyle olmadıysan neden bukadar panık yaptın gercekten anlamadım .
yanı herseyı ılk onda yasadıysan boyle korkunun da yersız olması gerekırdı bence .
benım asıl soka ugratan ,senı doktora gıdıp kontrol ettıren adamla nasıl evlenmeyı dusunuyorsun ?
tamam toplum baskısı dıyeceksın ama ,keske bu toplum baskılarını enbasta dusunseydınız de
boyle karakterısz ınsanlara afadersın mal alısverısı yapılır gıbı meze olmasaydınız .
adamın dedıgıne bak "eger benden baskasıyla beraber olmadıysan senınle evlencem" sankı mal alısversı yapıyor .
ıgrenclıge bak yaa .me olursa olsun bunu bana soyleyen bır adamla asla evlenmem asla .
ben "mal" degılım "ınsanım"!
arkadaslar tabiki panik yapar belki haksizliga ugruyacak , kim bilir yasi daha kac yoksa bunlari yasamazdi.... Hemen doktora git rapor al belli oluyor zaman kaybetmeden , tedbirini al canim,
senden faydalanan snrada evlenmemek için başkasıyla oldun diye iftira atan üstüne üstlük doktora götürmeye kalkan adamdan sana kocalık yapmasını bekliyorsan yanılıyorsun
Bakın ailesi rapor bekliyor aynen haksızlıga ugrayacam buna dayanamam cidden mümkünmüdür ?
Bakın ailesi rapor bekliyor aynen haksızlıga ugrayacam buna dayanamam cidden mümkünmüdür ?
evet mumkun zaman kaybetme,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?