- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
- Konu Sahibi violetworld
-
Tartışma nasıl başladı özel değilse?Olanlar oldu. Tartistilar. Sanki duello gibiydiler. Onlar kapidan ciktiktan sonra annemin bana tek lafi: "o cocukla bir daha asla ve asla konusmuyorsun, alakani kesiyorsun". Kizarmis ve sinirli sekilde.
Abim de ayni dusunuyor. Kati sekilde akraba olmak itemiyorlar. Hele karsi tarafi hic soylemiyorum, muhtemelen hic istemiyorlar bir daha konsmak.
Ee nolucak simdi kimbilir
Olanlar oldu. Tartistilar. Sanki duello gibiydiler. Onlar kapidan ciktiktan sonra annemin bana tek lafi: "o cocukla bir daha asla ve asla konusmuyorsun, alakani kesiyorsun". Kizarmis ve sinirli sekilde.
Abim de ayni dusunuyor. Kati sekilde akraba olmak itemiyorlar. Hele karsi tarafi hic soylemiyorum, muhtemelen hic istemiyorlar bir daha konsmak.
Birkac laflamadan sonra annesi aynen soyle dedi: "Bu is olmayacak, evlenseler bile olmaz, tutmaz onlar. Hicbir halde olamaz bu is." Sonrasi da yallah, atisma basladi...Tartışma nasıl başladı özel değilse?
Tam olarak ne oldu anlatmamışsınız ama aileniz istemiyorsa haklı sebepleri vardır. Annenizi dinleyin derim. Aşk, sevgi vs bir yere kadar. Evlilik öncesi yaşananlar daha fragman. İlerde pişman olursunuz iyi düşünün.Olanlar oldu. Tartistilar. Sanki duello gibiydiler. Onlar kapidan ciktiktan sonra annemin bana tek lafi: "o cocukla bir daha asla ve asla konusmuyorsun, alakani kesiyorsun". Kizarmis ve sinirli sekilde.
Sırf bunu demek içün ve tamamen bitirmek için mi gelmişler. Kafalarında olmayacak birşey ama oğlumun gönlü olsun gidip sorun çıkartayım en azından demiş resmenBirkac laflamadan sonra annesi aynen soyle dedi: "Bu is olmayacak, evlenseler bile olmaz, tutmaz onlar. Hicbir halde olamaz bu is." Sonrasi da yallah, atisma basladi...
Tatlım bi baştan anlat istersen, madem olmayacakmış niye gelmişler tanışmaya? Olmaz demeye mi gelmişler? Erkek arkadaşın sana birşey söylemedi mi bu durumla ilgili?Birkac laflamadan sonra annesi aynen soyle dedi: "Bu is olmayacak, evlenseler bile olmaz, tutmaz onlar. Hicbir halde olamaz bu is." Sonrasi da yallah, atisma basladi...
Tam olarak ne oldu anlatmamışsınız ama aileniz istemiyorsa haklı sebepleri vardır. Annenizi dinleyin derim. Aşk, sevgi vs bir yere kadar. Evlilik öncesi yaşananlar daha fragman. İlerde pişman olursunuz iyi düşünün.
Iyi niyetli bir ziyaret değilmis anlaşılan.Evladının mutluluğunu düşünen böyle davranmamalı.ne olmuş evlenip ayrılmışsan.çocuk aradı mı o görüşmeden sonra seni
Sırf bunu demek içün ve tamamen bitirmek için mi gelmişler. Kafalarında olmayacak birşey ama oğlumun gönlü olsun gidip sorun çıkartayım en azından demiş resmen
Valla bende öyle düşünüyorum. Bile bile arıza çıkarmaya gelmişler...
Tatlım bi baştan anlat istersen, madem olmayacakmış niye gelmişler tanışmaya? Olmaz demeye mi gelmişler? Erkek arkadaşın sana birşey söylemedi mi bu durumla ilgili?
Oooo bile isteye resmi bi sekilde olay cikartip bu isi bitirmeye gelmisler. Hakkinda hayirlisi olsun
Canım peki geliş amaçlarını erkek arkadaşın sana nasıl anlatmıştı? O ne tepki gösterdi bu konuşmalar sırasında? Sonrasında yada konuşmalar olurken erkek arkadaşın nasıl tepki verdi?Evet sanki boyle oldu. Geldiler, selamun aleykum oradan buradan, annesi hemen o lafi dedi, sonrada ardi geldi - iste kizinizin yuzunden ailemiz darmadagin oldu falan-filan. Hep bu tonda konusmalar. Bizimkiler de atildilar, beni korumaya gectiler normal olarak. Sonuc olarak niye gelmisler, anlamadim gitti, ama olamayacagi kesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?