Ailesi tanismaya geliyor ama...

Bence once siz taniyin. Bir de anali kizli cok agir konusmuslar. Kimseyi ilgilendirmez bu hayatta her sey insanlar icin.. belli ki istemiyorlar once siz karsinizdaki kisiden tam olarak emin olun

Lütfen başını hep dik tut, asil bir duruşun olsun, kendinden emin!
Bütün detayları bilmek istiyorum, yarın bizi habersiz bırakma :)

Olanlar oldu. Tartistilar. Sanki duello gibiydiler. Onlar kapidan ciktiktan sonra annemin bana tek lafi: "o cocukla bir daha asla ve asla konusmuyorsun, alakani kesiyorsun". Kizarmis ve sinirli sekilde.

Abim de ayni dusunuyor. Kati sekilde akraba olmak itemiyorlar. Hele karsi tarafi hic soylemiyorum, muhtemelen hic istemiyorlar bir daha konsmak.

Ee nolucak simdi kimbilir

Tartışma nasıl başladı özel değilse?

Bosanmis bayanlara bazi aileler maalesef kötü gözle bakiyorlar. Hele ki kendi ogullari hic evlenmenislerse. Sizin anneniz bunu fark etmistir ve sizi korumak istiyordur. Ne yapardim bilmiyorum,ama sizi kücümseyecek ve hor gerecek bir aileye gelin gitmeyin derim

Tam olarak ne oldu anlatmamışsınız ama aileniz istemiyorsa haklı sebepleri vardır. Annenizi dinleyin derim. Aşk, sevgi vs bir yere kadar. Evlilik öncesi yaşananlar daha fragman. İlerde pişman olursunuz iyi düşünün.

Birkac laflamadan sonra annesi aynen soyle dedi: "Bu is olmayacak, evlenseler bile olmaz, tutmaz onlar. Hicbir halde olamaz bu is." Sonrasi da yallah, atisma basladi...
Sırf bunu demek içün ve tamamen bitirmek için mi gelmişler. Kafalarında olmayacak birşey ama oğlumun gönlü olsun gidip sorun çıkartayım en azından demiş resmen

Valla bende öyle düşünüyorum. Bile bile arıza çıkarmaya gelmişler...

Birkac laflamadan sonra annesi aynen soyle dedi: "Bu is olmayacak, evlenseler bile olmaz, tutmaz onlar. Hicbir halde olamaz bu is." Sonrasi da yallah, atisma basladi...
Tatlım bi baştan anlat istersen, madem olmayacakmış niye gelmişler tanışmaya? Olmaz demeye mi gelmişler? Erkek arkadaşın sana birşey söylemedi mi bu durumla ilgili?

evladını düşünen böyle yapmaz

sizin için demiyorum ama aynı durumu çok yakın komşumuz yaşadı

aile varlıklı bir aile, bir oğulları vardı,

boşanmış çocuklu bir kadınla evlenmek istediğini söylemiş ailesine, karşı çıktılar ama ne karşı çıkmalar, konu evde açıldığı zaman sesleri bize gelirdi, kıyamet koparırdı babası annesi 'almam o kadını aileye sokmam' derlerdi

epey böyle gitti

sonra çocuk yeniden konuyu açtı, aile yine tepki gösterdi

tartışmadan sonra odasına girip astı kendini, şok olduk, babası da çok dayanamadı oğlu ölünce.

bu olaydan sonra mahalleden bir amca çocuğun babasını kastederek, 'Peygamberimiz dul bir kadınla ilk evliliğini yapmış, senin oğlun peygamberden büyük müydü de sen dul kadın almam oğluma dedim, ne sana kaldı oğlun ne de dünyaya' demişti.

Oooo bile isteye resmi bi sekilde olay cikartip bu isi bitirmeye gelmisler. Hakkinda hayirlisi olsun

Iyi niyetli bir ziyaret değilmis anlaşılan.Evladının mutluluğunu düşünen böyle davranmamalı.ne olmuş evlenip ayrılmışsan.çocuk aradı mı o görüşmeden sonra seni

Sırf bunu demek içün ve tamamen bitirmek için mi gelmişler. Kafalarında olmayacak birşey ama oğlumun gönlü olsun gidip sorun çıkartayım en azından demiş resmen

Valla bende öyle düşünüyorum. Bile bile arıza çıkarmaya gelmişler...

Tatlım bi baştan anlat istersen, madem olmayacakmış niye gelmişler tanışmaya? Olmaz demeye mi gelmişler? Erkek arkadaşın sana birşey söylemedi mi bu durumla ilgili?

Oooo bile isteye resmi bi sekilde olay cikartip bu isi bitirmeye gelmisler. Hakkinda hayirlisi olsun

Evet sanki boyle oldu. Geldiler, selamun aleykum oradan buradan, annesi hemen o lafi dedi, sonrada ardi geldi - iste kizinizin yuzunden ailemiz darmadagin oldu falan-filan. Hep bu tonda konusmalar. Bizimkiler de atildilar, beni korumaya gectiler normal olarak. Sonuc olarak niye gelmisler, anlamadim gitti, ama olamayacagi kesin...

İnsan utanır. Lafa bak "ailemiz darmadağın oldu. bik bik bik". Aile yapıları zaten kendini belli etmiş.. Kendi kendilerini rezil etmişler.

Canım peki geliş amaçlarını erkek arkadaşın sana nasıl anlatmıştı? O ne tepki gösterdi bu konuşmalar sırasında? Sonrasında yada konuşmalar olurken erkek arkadaşın nasıl tepki verdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…