Ailesi tanismaya geliyor ama...

hayatınız boyunca üzülmemek için bence başta üzülün çünkü hayatın kuralları var ailesini asla bırakmaz erkekler ... belki bir kadın bir erkek için kalan ömrünü ailesine hasret geçirir ama bir erkek yani ihtimal var mı var 1/1000000

Bu insanlar kılıçlarını kuşanarak gelmişler,niyetleri belliymiş..
İstemiyorlar.....
İstenmeyen kişi olmak her zaman içinizde yara gibi kalacaktır..
Bunu bilerekte evlenmek ne kadar sağlıklı olur..

Oylemidir gercekten? Emin degilim.
emin ol öyle.
şimdi evlenince ben ailesiyle gorusmeyecegim o isterse gorussun modundasin sanirim ama öyle olmuyor bir çiçekle yaz gelmiyor istemediginiz ve sizi istemeyen insanlar hep etrafinizda olacak ben görüntüde istenen ama aslinda istenmeyen gelinim bunu zamanla anladim yüzlerine bakmak bile inan can skıcı hele birde isin icinde karşı tarafla hayat gorusu farkliligi varsa cehalet tavansa dahada çekilmez oluyo

Arkadaşım daha çok gençsin neden son aşkın olsun, salt mantık evliliğini de doğru bulmuyorum ama eksi hiçbirşeyin yokken -10la başlıyorsun. En büyük aşk acısı 6 ay sürsün, sonrasını daha karanlık görüyorum anlattıklarından. Yine de kendi kararın ve hayatın

nekadar guzel sozler soylemissin, tam aklimdan gecenleri dile getirmissin.

Konu sahibi, duygularinla hareket etme luksu goruyomusun kendinde? Bende ikinci evliligimi yaptim, bana cevremin 'hata yapma luksun yok, emin misin' tarzinda sozleri cok agir geliyordu, ama hakliydilar. Elbette yarin ne olacagini bilemeyiz, hersey insanoglu icin, ama benim olmazsa olmazlarimdan biri onun ailesinin bana samimiyetle ve gonulden 'hosgeldin kizim ailemize' demeleriydi. Aile cok onemlidir, fikirleri cok etkiler. Erkek arkadasinla olayi tam idrak edemiyormussunuz gibi geldi bana, tuhaf buldum acikcasi.

hayirlisi olsun diyelim!

Aynen canım katılıyorum sözlerine, konu sahibi arkadaşım nolursun yanlış anlama kırıp incitmek istemem seni ama ortalık birbirine girmiş siz kaplumbağanın şakasındasınız. Sonrasında daha çok incinmemek için lütfen mantığını bir kenara atma, şuan ayakların yerden kesilmiş pembe gözlüklerle bakıyorsun sanki, öyle hissettim. Şimdi mantığını ve sağduyunu dinlemezsen düşüşün çok sert olur gibi geliyor

Anlamadığım sevgilin seni ailelerle nasıl yalnız bıraktı. Bu görüşmeye iki eli kanda olsa gelmesi lazımdı. Sen gelme demiş bile olsan gelmeliydi. Gelmemesinin hiçbir mazereti yok bana göre. Daha ilk dakikada yalnız bırakmış seni.

Evet mantigimi kaybetmemem lazim suan gozumu tek baglayan sey bir-birimizle cok mutlu olmamiz. Ama genis acidan dusunmem lazim

Yok biz istemedik gelmesini. Bende gorusmedimki zaten onlarla. Sadece evde yan odadaydim, duydum. Buyukler konussun anlassin once diye kararlasmistik. Cunku onun ailesi en basta sadece bizim buyuklerle konusmak istediklerini bildirmisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…