Ailesi tanismaya geliyor ama...

Canım peki geliş amaçlarını erkek arkadaşın sana nasıl anlatmıştı? O ne tepki gösterdi bu konuşmalar sırasında? Sonrasında yada konuşmalar olurken erkek arkadaşın nasıl tepki verdi?
Erkek arkadasimla oncesinde defalarca konusmustuk, "sizi tanimaya geliyorlar sadece" demisti. Cunku onada oyle demisler demekki. "Bir tanisalim, taniyalim..." Konusma esnasinda erkek arkadasim orada degildi, sonra telefonla gorusmus onlarla, onlarda bizi kotulemisler - cok sert karsilik verdiler bizimkiler - benimlede konustu, biz tabi anliyoruz durumu, neyin ne oldugunu. (valla oyle iyi anlasiyoruz ki, masallah )

Erkek arkadasim diyor ki, bu is oyle yada boyle olacak. Ben kendim mudahele edip ayri-ayri konusacagim herkesle diyor. Ailesinin dogru yapmadigini, her iki tarafin gururlu davrandigini soyluyor. Demin mesaj atti "kendi hayatimi mahvetmek gibi bir fikrim yok, bir zafer olacaksa o benim zaferim olacak, baska olmayacak".

Not: Bu arada, bana 2-3 gun once kara kaplumbagasi hediye etti ben severim diye, ama sorunlar cikti getirip veremedi, simdide kendisi besliyor. Ailemde biliyor kaplumbaga hediye ettigini, simdi hayatta izin vermezler onu eve getirmeye, bu ise razi olmadiklari icin. Arada kaplumbagacik kaldi, onada uzuluyorum. Oda sakayla diyor "ailelerimizi toplayalim, konusalim bizim kaplumbagamiz kaldi ortada, bize ihtiyaci var diyelim, bari ona acisinlar"

Önceki konuyu da okudum...
Şimdikinide..ve 3. sayfa güncellemenizide..

Ailece çamurlar.

Kadının ilk aradığında telefondaki konuşmasından belliydi çingeneliği..
Çocuğun tepkisi nedir ? Şu an ki görüşmeniz ne durumda ?

Off inanamıyorum

Bence bu iş olmaz. Huzursuz bir evliliktense bekar olmak daha güzel.
Evlilikteki sorunlar başka şeye benzemiyor bazen küçücük bir konu bile dallanıp budaklanıyor.
Evlensenizde size tavırları değişmez.

Sizin adınıza üzüldüm kötü olmuş.Ama evlenseniz bile rahat vermez bu aile.

Cok etkilendim keske boyle olmasaydi ne vardi biraz anlayis gosterselerdi

Arkadaşım hevesini kırmak mutluluğunu bozmak istemem ama zaten başından kötü bir evlilik geçmiş, şuan sana en önemlisi huzur lazım. Baştan erkek arkadaşım ana kuzusu demişsin. Şuan arkanda duruyor gibi ama net sağlam bir duruş da göremedim tam olarak açıkçası. Ailesi ne olursa olsun at gözlüklerini çıkarıp seni kabullenemeyecek gibi duruyor. Senin ailen de istemiyor. İşler kötü gittiğinde arkanda destek olacak bir ailen de olmayacak. İyi düşünüp doğru karar vermeni diliyorum. Aşk tutku önemli ve güZel ama daha önemlisi uyum, sevgi, anlayış, seni sen olduğun için kabullenecek bir aile ve huzur bence. Hep 20lerinde 30larında olmayacaksın. Umarım hata yapmazsın.

Evlenirseniz uzak bir yere taşınma şansınız varsa olabilir ama yakınlarında olacaksanız daha çok çaba sarfetmeniz gerekecek. İş daha çok erkek arkadaşınıza düşüyor ama çok yıpranırsa sonradan acısını sizden çıkarmasın.

Bence kadin oglunu ikna edemedi böyle bir oyuna kalkıştılar. Istemiyor olabilirler ama hic bi şekilde böyle terbiyesizlik yapmaları hoş değil. 1 defa yanlış secim yapmışsınız 2. De iyi dusunun

Konuyu görünce ben de yazmak istedim, benim eşim de benden yaklaşık 2,5 yaş kadar küçük ve bende oyle başımdan evlilik falan geçmiş bir insan olmamama rağmen eşimin ailesi bana da etmediklerini bırakmadılar, gerçekten toplumumuzda hoş karşılanmıyor kadının buyuk olduğu durumlar, binbir zahmetle evlendik eşimle annesi kalp krizleri mi geçirmedi sizi ayıracağım diye nişanımızda mı bağırmadı aklınıza gelebilecek her rezilliği yaptı evlendik takı toka eşya bir iğne veya 1 liraları geçmedi üzerimize Allah şahit, evleneli 10 ay oldu görüşmüyorum eşimin ailesiyle görüşmeyi de düşünmüyorum, eşiniz olacak kişi yanınızdaysa bile çok yıpratıcı bir süreç oluyor ikiniz adına da Allah yar ve yardımcınız olsun, bizim oralarda 'hayırlı ise bir adım öne, hayırsızsa bir adım geri' derler aynen öyle hayırlısı inşaallah

Ben cok umutluyum onlarin sonra mutlulugumuzu gorup mutlu olacaklarina. Cerceveleri yika bileceklerine. Cokmu polyannacilik yapiyorum? Bilemiyorum.

Hep 20lerimde, 30larimda olmayacagim kesin, ama ben ondan sonra bir daha nasil asik olacagim, bu duygulari bir daha nasil tekrar yasayabilecegim, bilmiyorum. Belkide bircok insan gibi mantik evliligi yapacagim - ama ben hayatimda bana verilen son genclik askimi yasayarak evlenmek istiyorum. Canim aciyor.

Siz peki kararli davranisinizdan pismanmisiniz? Herseye ragmen "olsun, iyiki yapmisim" diyormusunuz acaba?

Benim karar vermem lazim, biliyorum... Ya tamam ya devam olacak. Karar vermem cok zor...

Canim cook aciyor, ben onsuz ne yapacagim, nasil yapacagim... hayatimi ondan ayrilarakmi, yoksa onu severekmi mahvediyorum, bilemiyorum. "Schrodinger'in Kedisi" meselesine dondu bu. Yasamadan bilemeyecegim neyin dogru, neyin yanlis oldugunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…