ailesi tanışmaya geliyor ve benim annem ve ailesi çok zorluk çıkarıyor...

lanadelmilav

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
962
609
103
30
Merhabalar,
Ben aranıza bugün katıldım. Zira uzun zamandan beri siteyi takip ediyorum. 21 yaşındayım. Annem ve babam ayrılar. Benim hayatımda birisi var. Annem çok zor bir kadın. Erkek arkadaşımla ilk tanıştığında ailelerin tanışması için sizin gelmenize gerek yok dedi ben istanbula gelirim bir akşam dışarda hep beraber bişeyler yeriz içeriz tanışırız dedi. Annem tekirdağda yaşıyor. Benim erkek arkadaşımın ailesi de bu duruma oldukça sevindi haliyle. Aradan bir hafta geçti annem dalga geçer gibi aradı dedi ki benim bir ağırlığım var siz gelin onlarda tamam olur dedi. Erkek arkadaşımın babası vefat etmiş. Geldiği zaman annesi teyzesi ve kendisi gelicekti 1 2 gibi bizde olcaklardı öyle konuştuk. Şimdi açtı annem telefonu yok akşam gelsinler dedim anne insanlar kendilerini öğlen gelmek için ayarladılar lütfen zorluk çıkarma ay yok dedenin görmesi lazım. İnanın dedem annemden beter hiç sevmiyorum herşeye karışıyor dedemin gelmesini asla istemiyorum ama yapacak bişey yok dedem başladı aman gelsinler bişey ikram etmeyelim çay ikram edilsin yeter bu kadar değer vermeyin dedem yüzünden babam bile gelemiyor. ben onlara gidiyorum annesi bana neler neler hazırlıyor ben şimdi erkek arkadaşıma söyledim akşam gelin diye o da bana teyzem işten izin aldı akşam işe gidecek annem de kendini öyle ayarladı falan dedi annem de kesinlikle kabul etmiyor çok arada kaldım nolur bişey söyleyin..

Ayy cok zor bi durum.ortayi bulmaya çalışın yapcak bisey yok.hem anneni hem oglan tarafını idare et iste.erkek arkadasinda yardimci olsun sana

Annen cins ne diyim ki?

Evlemeyi düşünmüyorsunuz herhalde hemen. Düğüne yakın zamanda tanışmaları daha doğru olmaz mı?

şuan çok söylenecek bişey yok gibi görünüyor.annen de neden zorluk çıkarıyor anlamıyorum.
yarın öbür gün bir şekilde evlenseniz o damat annene ne kadar saygı duyacak.sonra da saygı bekler karşı taraftan.
herşeyden önce yapılan çok büyük bir saygısızlık.

bence de.. zaten tanıyan herkes öyle annemle anlaşamaz babamın tarafını daha çok seveceklerine eminim

annenin seni vermeye niyeti yok gibi anlaşılan:))
yaşın küçük bu arada.
sorun bu olabilir mi annen için?

şimdi tekrar konuştum erkek arkadaşımla
biz hepimiz izin aldık işten öyle geliyoruz siz bizi davet ettiyseniz dedeninde o saatte izin alması lazım bişeylerden herkes fedakarlık yapıyor dedende yapsın dedi
haklı olduğu için bişeyde diyemiyorum

Evlenecekseniz aile arasında bir nişan bir de nikah yapın bence.Düğün işine girerseniz hiç birşey beğenmezler çok üzerler hem seni hem de erkek arkadaşının ailesini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…