Ailesi ve cocuklariyla yaşayan bir adam Yeni bir ilişki

Bu adamla Evlenmelimiyim?

• Evet

OY: 2 0,9%
  • Hayır

OY: 216 93,5%
  • Bilmiyorum

OY: 13 5,6%

• Ankete Katılan
    231
'2 cocugu var esi adama yikmis tüm sorumlulugu'
Esinin adama yiktigini nerden biliyosunuz ki o da babasi sonucta gayet de bakabilir.. kendi anlattiysa da pek güvenmeyin derim eski esim sorumlulugu bana yikti diyosa buyuk problem. Yarin sizi de öyle suclar.
Bide yeni bosanmissiniz bence kendinize zaman verin nedense pek oturmadi biseyler kafamda benim...
Kv ile beraber yasamak apayri bi konu zaten

Olmaz bence. Hem çocuklu hem yaş farkı çok fazla. Bunlar iyice düşünülüp karar verilecek şeyler. Hele ki ikinci evliliğini yapan birinin daha titiz davranması gerekir

Şartlar zorlayıcı.. onun sorumluluklarini siz ustleniceksiniz ve bu uyum saglanmadiginda sizi daha da zora sokucak.. iyi düşünün çok iyi..

saf ve temiz pinokyonun başını durmadan belaya sokan gelincikle sansar gibi iki tip vardı. okula niye gidiyorsun gel sirke gidelim vs diyen. pinokyo nerdeyse canından olur bunlar yüzünden, hatırladın mı? işte bu adam onlar gibi kötü niyetli. anası da kendisi de zil takıp oynarlar bu iş olursa. güler yüzlerine, tatlı dillerine aldanma. çocuklardan ayrı bunlardan ayrı çekersin ellerine düşersen. hemen selamı sabahı kes.

Bacim sen nasil bir yoklukta kaldin? Sen kimden beddua aldin? Bacim hayatta hiç mi bi hayir işlemedin de bunu kendine reva goruyorsun 33 yaşındasın yeni boşanmışsın kendinden 14 yaş büyük 2 çoçuklu onuda geçtim anasıyla yaşayan bi adama gitcen bırak adam kıtlığımı var acelen ne önce kendi ayrılığını bi sindir ya acelen neeee??

okurken bunaldım. şuan toz pembe gözüküyor ama ilerde sorun olur bi düşün. ve yeni boşanmışsın biraz bekarlığın tadını çıkar aceleci davranma.

Kesinlikle hayır, hem kayinvalide hem çocuklar dusuncesi bile kötü. Adam iyi olabilir ama bu şartlarda asla evlenmeyin.
Evlenirseniz asla evli gibi bir hayatınız olmayacak. işten gelip belki banyodan sonra ayaklarını uzayıp keyif yapmak isteyeceksin ama çocuklar ve kayinvalideden dolayı yapamayacaksın. Çocuklar muhtemelen sana karşı tepkili olacak, başta sevmeyecekler.. sonra birde evde kayinvalide var, asla rahat olmayacaksın aslaa. Niye böyle birini kendine layık görüyorsun?

Koşarak ama koşarak kaçın. Kendisi bedava bakıcı arıyor. Benden demesi.

Adam da da maşallah hiç kötü huy yokmuşsiz daha önce evlenmemisiniz bence kaynananın zorluğunu hele iki tane de cocugunun olmasi. Net konuscam asla kabul etmeyin bi gün değil çünkü. İçiniz kıpır kıpır olmuş burdan belli.. başka talipleriniz cikar

Saka gibisiniz gercekten saka gibi hayatiniz boyunca bir esiniz birde bu adammi talip oldu size? Bu ne yokluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…