• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailesi yanındayken beni hiç aramıyor, ben aradığımdada meşgule alıyor.

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
SEVGİLİ ARKADAŞLAR
yıllardır sevgilimle aynı sorunu yaşıyorum ailemde seninle ilişkim olduğunu bilmeyen kimse yok diyor ama daha bugüne kadar 1 kez bile bırakın ailesinin yanında benimle konuşmayı onlar evdeyken bile beni aramadı.Üstelik çok çekiniyo ben aradığım zaman bile hemen telefonu meşgule atıyor bu kadarı da anormal değil mi sanki kız gibi BIKTIM VALLA:47:

var canim böyle durumlar bu konuda yalniz degilsin :34:
bi arkada$iminda sevgilisi böyle davrani$larda bulunuyordu , evde cocuk telefonu yaninda ta$imazdi gizli sakli bi kö$ede dururdu , konu$mazdi da , onu bunu birak msnden bile zor konu$urdu gelirler görürler konu$ulanlari diye
bazilari da vardir ki annesinin babasinin yaninda paldir küldür konu$urlar :44: bence bu da pek ho$ bi durum degil

SEVGİLİ ARKADAŞLAR
yıllardır sevgilimle aynı sorunu yaşıyorum ailemde seninle ilişkim olduğunu bilmeyen kimse yok diyor ama daha bugüne kadar 1 kez bile bırakın ailesinin yanında benimle konuşmayı onlar evdeyken bile beni aramadı.Üstelik çok çekiniyo ben aradığım zaman bile hemen telefonu meşgule atıyor bu kadarı da anormal değil mi sanki kız gibi BIKTIM VALLA:47:

Ne kadar çelişkili bir durum. Ona sordun mu sebebini ?

bi arkada$iminda sevgilisi böyle davrani$larda bulunuyordu , evde cocuk telefonu yaninda ta$imazdi gizli sakli bi kö$ede dururdu , konu$mazdi da , onu bunu birak msnden bile zor konu$urdu gelirler görürler konu$ulanlari diye
bazilari da vardir ki annesinin babasinin yaninda paldir küldür konu$urlar :44: bence bu da pek ho$ bi durum degil

Bence de o durumda pek hoş değil ama arkadşın durumu da tuhaf geldi :26:

Canım ailesinin yanında benimle onuşsun demiyorum istememde zaten daha nişanlanmadan anasının babasının yanında konuşsun ama madem biliyorlar diğer odada konuşamaz mı bu utangaçlık mı nedir anlamdım konuştum kendisiyle bizim ailemizde büyükler evdeyken kız arkadaşla konuşulmaz dedi:47:

SEVGİLİ ARKADAŞLAR

gerçekten bi anormallik söz konusu...

sevgilinin ailesiyle hiç tanışmadın mı?

gerçekten bi anormallik söz konusu...

sevgilinin ailesiyle hiç tanışmadın mı?

tanışmadım canım ama tanışabilmeyi o kadar isterim ki çünkü sevgilim mi bu durumu abartıyor ailesi mi böyle şeylere gerçekten çok karşı yoksa ailesi ilişkimizi biliyor da beni mi istemiyor öğrenmek isterim .her zaman soruyorum yoksa ailenmi beni istemiyor diye uyduruyorsun sen diyor Ama resmen ödü kopuyor babasının yanında telefon çalar diye anında meşgule atıyor.:47:
Bu konuda gerçekten yardımlarınızı bekkliyorum Çünkü çıkmazdayım ona sorarsam sorun yok ama bence bir sorun var

tanışmadım canım ama tanışabilmeyi o kadar isterim ki çünkü sevgilim mi bu durumu abartıyor ailesi mi böyle şeylere gerçekten çok karşı yoksa ailesi ilişkimizi biliyor da beni mi istemiyor öğrenmek isterim .her zaman soruyorum yoksa ailenmi beni istemiyor diye uyduruyorsun sen diyor Ama resmen ödü kopuyor babasının yanında telefon çalar diye anında meşgule atıyor.:47:
Bu konuda gerçekten yardımlarınızı bekkliyorum Çünkü çıkmazdayım ona sorarsam sorun yok ama bence bir sorun var

ilginç...

biz eşimle sevgiliyken ikimizin ailesi de biliyordu.eşim bize,bende eşimin ailesinin yanına sevgililik döneminde çok gidip geldik.öyle konuşma utanması felan da olmazdı.gayet rahattık her ikimizde.

senin ailen biliyor mu ilişkinizi?

seni neden istemesinler tanımadan?

sen onun ödünün koptuğunu onun sana anlattığı kadarıyla biliyorsun.bunun hiç mi erkek arkadaşı yok.açar teli.iyiyim ahmet,mehmet der.yavaşca bulunduğu ortamdan uzaklaşır ve seninle konuşur. ya da titreşime alır telefonunu ona göre konuşma imkanı yaratır.

bence büyük bir sorun var.ailesinin yanında konuşamaması bu devirde....

sakın yanlış anlama anlattıklarına göre acizane yorumum;

ya sevgilin seni oyalıyor,
ya ailesine senden hiç bahsetmedi,
ya ailesinin istediği başka biri var,
ya da biraz daha dar çerçeveden bakan bir aile yapısı var.

ailesiyle tanışmayı ya da senin ailenle tanıştırmayı teklif et.eğer ileriye yönelik bir ilişki içerisindeyseniz....

bütün aile biliyor sevgilisi olduğunu ama yanında konuşamıyor :28:
kimse kusura bakmasın pek inandırıcı bir durum gibi gelmedi bana çekinen insan sevgilisi olduğunu nasıl söylüyor peki :37:

İlişkisinin arkasında duramayan bir adam.. açıkçası hiç tekin bir durum değil. Ailesinin bildiği konusunda size yalan attığı zaten ortada.

Ailesiyle tanışmanızı evlilik öncesi bir prosedür gibi gördüğü için gözünde büyütüp sakınıyor olabilir, ilişkisi olduğu öğrenilince üstüne gidilecek, sıkıştırılacak olabileceği için bunu yaşamak istemiyor olabilir, ailesinin onun için düşündüğü başka biri olabilir, veya sizinle yaşadığı ilişkiyi ailesiyle paylaşmaya gerek duymayacak kadar sizi ciddiye almıyor olabilir. Bir yığın olasılık daha sayabilirim, ama sebebi her ne olursa olsun o derece tedirgin olması bence normal ve de hayra alamet değil. Yaşınız kaç onu da bilmiyorum gerçi ama ilişkisinin arkasında duramayan adamdan bir halt olmaz.

Son düzenleme:
ilginç...

biz eşimle sevgiliyken ikimizin ailesi de biliyordu.eşim bize,bende eşimin ailesinin yanına sevgililik döneminde çok gidip geldik.öyle konuşma utanması felan da olmazdı.gayet rahattık her ikimizde.

senin ailen biliyor mu ilişkinizi?

seni neden istemesinler tanımadan?

sen onun ödünün koptuğunu onun sana anlattığı kadarıyla biliyorsun.bunun hiç mi erkek arkadaşı yok.açar teli.iyiyim ahmet,mehmet der.yavaşca bulunduğu ortamdan uzaklaşır ve seninle konuşur. ya da titreşime alır telefonunu ona göre konuşma imkanı yaratır.

bence büyük bir sorun var.ailesinin yanında konuşamaması bu devirde....

sakın yanlış anlama anlattıklarına göre acizane yorumum;

ya sevgilin seni oyalıyor,
ya ailesine senden hiç bahsetmedi,
ya ailesinin istediği başka biri var,
ya da biraz daha dar çerçeveden bakan bir aile yapısı var.

ailesiyle tanışmayı ya da senin ailenle tanıştırmayı teklif et.eğer ileriye yönelik bir ilişki içerisindeyseniz....
ahhh canım bir bilsem tam olarak ne olduğunu hemen ayrılırım ama değişik bişeyler olduğu kesin faat kestiremiyorum benim ailemde böyle şeylere pek sıcak bakmadıkları halde annem tanıştı bile onunla ve ben babam evde olduğu zaman bile konuşacak delik aryıorum.Bu durumu çözmek için farklı numaralardan bile aradım açıldı telefon cevaplandı yani hatta annesi bile onuştu tabi ben olduğumu bilmeden :47:

İlişkisinin arkasında duramayan bir adam.. açıkçası hiç tekin bir durum değil. Ailesinin bildiği konusunda size yalan attığı zaten ortada.

Ailesiyle tanışmanızı evlilik öncesi bir prosedür gibi gördüğü için gözünde büyütüp sakınıyor olabilir, ilişkisi olduğu öğrenilince üstüne gidilecek, sıkıştırılacak olabileceği için bunu yaşamak istemiyor olabilir, ailesinin onun için düşündüğü başka biri olabilir, veya sizinle yaşadığı ilişkiyi ailesiyle paylaşmaya gerek duymayacak kadar sizi ciddiye almıyor olabilir. Bir yığın olasılık daha sayabilirim, ama sebebi her ne olursa olsun o derece tedirgin olması bence normal ve de hayra alamet değil. Yaşınız kaç onu da bilmiyorum gerçi ama ilişkisinin arkasında duramayan adamdan bir halt olmaz.
yaş 25 canım :47:
Güya evlilik düşünüyor beni ailesiyle tanıştıracak yanlarında telefonla bile konuşamıyor beni onların yanına mı götürecek hiç inanmıyorum

Canım annem de senin gibi düşünüyor ama adam sabahlara kadar mesaj atıyor sanmıyorum ve üniversite yıllarımdan beri beraberiz yani kimliğini falan gördüm ihtimal vermiyorum
:47:
valla ne biliim biz etraftan neler gördük yani.aklıma takıldı şimdi. sen yinede bir araştır.yani sırf ailesinde çekiniyor diye nasıl konuşmaz insan? zaten öyle ailesinden korkan biriyse kusura bakma ama canım hiiiç işin olmasın.bugün daha flörtte çekinen yarın evlenince neler yapar.iyi düşün derim

yaş 25 canım :47:
Güya evlilik düşünüyor beni ailesiyle tanıştıracak yanlarında telefonla bile konuşamıyor beni onların yanına mı götürecek hiç inanmıyorum

Küçük de değilmişsiniz ki. O yaşta bir insan ailesinden bu konuda neden çekinir ki.

Kusura bakmayın ama ayakta uyutuluyorsunuz bu bir gerçek. Ama ne derece uyutuluyorsunuz bilmiyorum. İlişkinizi bildikleri yalan, ailesiyle tanıştıracak olması şu şartlarda zaten inandırıcı değil, bence ilişkinizi ciddiya alıp bir adım öteye taşımak istediği de yalan.

Ayrıca yukarıdaki arkadaşın savını da bir düşünün, başkasının/başkalarının yanında telefonda bile sizinle konuşmaktan korkmasını anlamlı kılabilecek bir ihtimal.

Ama yukarıda da dediğim gibi, sebebi her ne olursa olsun -tabi evli olmasını saymazsak- 25 yaşında olup da ilişkisinin arkasında duramayan bir adama güvenilmez.

Bence resti çekin. Bir hafta içinde bizi bir araya getirdin getirdin, getirmedin benim bu ilişkiye inancım kalmayacak gibi şeyler söyleyin.

Canım annem de senin gibi düşünüyor ama adam sabahlara kadar mesaj atıyor sanmıyorum ve üniversite yıllarımdan beri beraberiz yani kimliğini falan gördüm ihtimal vermiyorum
:47:

Yerinde olsam vukuatlı nüfus kayıt örneğini görmeden emin olmazdım. Ne biçim evliler, ne biçim evlilikler var, ohoooo...

sen bu kişinin ev numarasını bulsaaan sonrada arasan desenki ben bu kişiyim işte sevgilinin adı neyse onu sorsan eğer annesi çıkarsa a aa benden size bahsettiğini söylemişti desen.zaten dediğim gibi karısı çıkarsa s...çtı cafer bez getir olur.yada bir pazarlamacı ne biliyim hani numara doğruymuşta isim yanlışmış gibi bir takdikle arasan.nasıl olur aceba???

valla ne biliim biz etraftan neler gördük yani.aklıma takıldı şimdi. sen yinede bir araştır.yani sırf ailesinde çekiniyor diye nasıl konuşmaz insan? zaten öyle ailesinden korkan biriyse kusura bakma ama canım hiiiç işin olmasın.bugün daha flörtte çekinen yarın evlenince neler yapar.iyi düşün derim

"Beğendim" kesmedi, altına ben de bir imza atayım dedim. Niyeti evlenmek olan bir insan annesine "hayatımda biz kız var" diyemiyorsa orada duracaksın. Bu kadar korkak, bu kadar kişiliği oturmamış, bu kadar ana/baba bağımlısı adamdan koca olmaz. İlişkisinin arkasında duramayan adam evliliğinin de, yuvasının da arkasında duramaz. Uzaktan kumandayla yönetirler sizi, olan sana olur.

Ki bu da "söylemek istiyor da söyleyecek cesareti yok" ihtimaliydi. Diğerleri daha çirkin. Bence al karşına konuş, gerekirse sıkıştır, resti çek, böyle devam edecekse de sal gitsin. Bu kadar açık ve net.

Yerinde olsam vukuatlı nüfus kayıt örneğini görmeden emin olmazdım. Ne biçim evliler, ne biçim evlilikler var, ohoooo...

şimdi bu konuya uyygun şu geldi aklıma tanık olduğum bir durum olduğu için yazıyorum bunu....

medeni durumu bekar yazması birşey ifade etmez canım neden diyeceksin şöyle ki bir tanıdığımın eşi evlilik cüzdanının eski yani medeni durumu bekar yazan halini kullanıyordu evlendikten uzunnnca bir süre her nekadar nüfus kağıdını değiştirmiş medeni durumu evli yazdırmış olsa bile....
ama inşallah evli değildirde biz boşa yazmışızdır bu ihtimalleri...
ama yinede adımlarını sağlam at bacım bu kadar gariplik hiç hoş gelmiyor bir dış göz olarak...

Back
X