- 28 Haziran 2010
- 1.014
- 421
- 398
canım benim neden tersliyormuş gibi konuşuyorsunki konuştum cevap alamadım burda sizlere soruyorum cevap yazmak istemiyorsan yazmazsın yargılama beni burda lütfennn çıkmazda olmasam zaten buraya yazmam basite alma konuştum ve cevap alamadım diyorum yine yanı şeyleri yazıyorsun
akıl akıldan üstündür ben bunu biliyorum o yüzden burda paylaştım
azarlarmış gibi yazılar yazma bana lütfen![]()
Hayır tabi ki terslemiyorum, ancak her mesaja "canım, kuşum, böceğim" diye başlamadığım ve sizli bizli konuştuğum için öyle algılanıyor olabilir.
Son mesajıma gelince, internetten her bilgiyi öğrenemezsiniz, o konuda yapabileceğiniz bir şey yok. Çıkmazda olduğunuzu görüyorum, ve bunun için yapabileceğiniz tek şey adamı karşınıza oturtup en ciddi ses tonunuzla konuşmak. Cevap alamıyorsanız tekrar sormak. Ona da cevap alamıyorsanız bir şeylerin cidden ters gittiğine emin olmak.. Bu yani.
Şu an içinizdeki sıkıntıyı anlayabiliyorum, saydığımız ihtimaller eminimi ağır gelmiştir, bunu kaldırmak zor ama silkelenip kendinize gelmenizi, ve doğru adımı atmanızı istiyorum. Benim mantığıma göre de o adım o adama resti çekmek. Çünkü üzgünüm ama kandırılıyorsunuz, şu veya bu şekilde.
Ayrıca size yazdığım son mesajın sert kaçtığını kabul ediyor ve özür diliyorum, o konuda siz haklısınız. İstediğim şey inandırıldığınız masalı kafanızdan atıp ciddi bir hamle yapmanızdı, ama yazarken bazı şeyler eksik kalıyor işte.
Son düzenleme: