• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailesi yanındayken beni hiç aramıyor, ben aradığımdada meşgule alıyor.

canım benim neden tersliyormuş gibi konuşuyorsunki konuştum cevap alamadım burda sizlere soruyorum cevap yazmak istemiyorsan yazmazsın yargılama beni burda lütfennn çıkmazda olmasam zaten buraya yazmam basite alma konuştum ve cevap alamadım diyorum yine yanı şeyleri yazıyorsun
akıl akıldan üstündür ben bunu biliyorum o yüzden burda paylaştım
azarlarmış gibi yazılar yazma bana lütfen:47:

Hayır tabi ki terslemiyorum, ancak her mesaja "canım, kuşum, böceğim" diye başlamadığım ve sizli bizli konuştuğum için öyle algılanıyor olabilir.

Son mesajıma gelince, internetten her bilgiyi öğrenemezsiniz, o konuda yapabileceğiniz bir şey yok. Çıkmazda olduğunuzu görüyorum, ve bunun için yapabileceğiniz tek şey adamı karşınıza oturtup en ciddi ses tonunuzla konuşmak. Cevap alamıyorsanız tekrar sormak. Ona da cevap alamıyorsanız bir şeylerin cidden ters gittiğine emin olmak.. Bu yani.

Şu an içinizdeki sıkıntıyı anlayabiliyorum, saydığımız ihtimaller eminimi ağır gelmiştir, bunu kaldırmak zor ama silkelenip kendinize gelmenizi, ve doğru adımı atmanızı istiyorum. Benim mantığıma göre de o adım o adama resti çekmek. Çünkü üzgünüm ama kandırılıyorsunuz, şu veya bu şekilde.

Ayrıca size yazdığım son mesajın sert kaçtığını kabul ediyor ve özür diliyorum, o konuda siz haklısınız. İstediğim şey inandırıldığınız masalı kafanızdan atıp ciddi bir hamle yapmanızdı, ama yazarken bazı şeyler eksik kalıyor işte.

Son düzenleme:
" İstediğim şey inandırıldığınız masalı kafanızdan atıp ciddi bir hamle yapmanızdı."
carmellie nin bu cümlesine katılıyorum çok doğru söylediniz.shy girl seni anlayabiliyorum sen o nu çok seviyorsun ve bu sorun aceba büyük mü küçük mü diye muhakeme edemiyorsun buda o na olan aşkından kaynaklanıyor.bu konuyu buraya yazmanın sebebide işin ne kadar ciddi olduğunu veya olmadığını sınaman diye düşünüyrum.biz ilişkine uzaktan bakanlar olarak mutlaka bir sorunu olduğunu ve bunun büyük bir sorun olduğunu görüyoruz.bazı şeyle burnumuzun dibinde olunca o şeylerin mahiyetini veya ciddiyetini kavrayamayabiliyoruz ama uzaktan bir şeye baktığımızda o şeyi kolaylıkla seçebiliyoruz.bence bu insan hayatıda öyle.mesela geçen yıl yaptıklarımızı bu yıl nasıl yapmışım onu veya nasıl katlamışım diyebiliyoruz.bilmem anlatabildim mi???
aaay çok yazdım galiba çenemi düşürdün yav:27:

Konu sahibi arkadaşım, sizi dün geceki konunuzdan hatırlıyorum. Dolayısıyla ilişkinizi ciddi bir ilişki olarak tanımladığınızı biliyorum ve bu konudaki beklentilerinizi az çok hayal edebiliyorum. Ve tabi şimdiki hayal kırıklığınzı da.

Siz bu konuda belki şimdiye kadar sadece "neden acaba?" dediniz, sevginiz pürüzleri görmenize engel oldu, ters bir şey olabileceğini düşünmediniz bile. Bu çok insani bir şey, elinizde değil. Ama biz buradan bakınca o kadar iyimser bir tablo görmüyoruz. Çok çeşitli sebepleri olabilir, ama bir şekilde bir terslik var yani, bunu görebilmenizi istiyoruz.

Sarsılın ve kendinize gelin lütfen. Basit bir mesele olmayabilir, bunu şimdiden çözmez üstünü örterseniz sonra daha pişman olabilirsiniz. Sizi tanımıyoruz ama burada dil döken hiçbir arkadaşımız bunu yaşamanızı istemez.

eveeet işte bu..ciddiyetini göster.geçbile kalmışsın. eğer kabul etmezse arkadaşlarında dediği gib kesin tavrını koy görüşme bakalımnolucak haberlerini bekliyorum cnm

aynı sorun bendede var maalesef. sevgilim ailesinin yanında asla telefonla konuşmuyor benimle. arasam meşgule atıyor. ailesine daha benden bahsetmemiş bile. zamanı geldiğinde söyliycem tabiki diyor yani evliliğe adım atacağımız zaman. onun ailesi öyleymiş. bu tip şeyleri aile içinde rahatlıkla konuşamazlarmış. öyle kabul ettim bu durumu bir dahada sözünü etmedim. ama hala mantıksız gelmiyor desem yalan olur. gerçekten ben anlamıyorum bu erkekleri.

aynı sorun bendede var maalesef. sevgilim ailesinin yanında asla telefonla konuşmuyor benimle. arasam meşgule atıyor. ailesine daha benden bahsetmemiş bile. zamanı geldiğinde söyliycem tabiki diyor yani evliliğe adım atacağımız zaman. onun ailesi öyleymiş. bu tip şeyleri aile içinde rahatlıkla konuşamazlarmış. öyle kabul ettim bu durumu bir dahada sözünü etmedim. ama hala mantıksız gelmiyor desem yalan olur. gerçekten ben anlamıyorum bu erkekleri.

canım ne kadar zamandır berabersiniz benimki güya bahsetmiş ama hala onların yanında aramıyor ama ben kabul edemiyorum ben ya:98:

bizim 2 seneyi geçti canım. ama işler bizim için pek yolunda gitmiyor açıkçası. düzeleceğine de inancım kalmadı artık...

Lütfen, konu başlıklarımızı içeriği yansıtacak şekilde seçelim. İçerik hakkında bilgi vermeyen başlıklar değiştirilmektedir.

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.

ay bu konuyu ben mi açtım diye düşündüm bi an

benim erkek arkadaşımda babasının annesinin yanında konuşmaz babasını hiç sevmez..

annesinin yanındada konuşmaz neymiş hemen başlarmış çabuk evlenin diye..

valla ilk başlarda çok zoruma gidiyodu ama şimdi alıştım..

karakteri bu ağır abi biraz.. öyle sevgilsiyle konuşuyo monuşuyo demsinler mişş:47:

ailesinden kimseyle tanışmadım bi kaç arkadaşından başka kimse bilmiyor ilişkimizi

yok ablam biliyor diyo ama daha konuşmadık telfonda bile..

altından kötü bişey çıkacağını sanmıyorum oyarım yoksa bilir ama yşnede bazen soru işarei olmuyo değil hani bu yüzden çokta kavga ediyoruz..

ama cidden insanın zoruna gidiyo ne bileyi kırılyo işte

Back
X