• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailesi yanındayken beni hiç aramıyor, ben aradığımdada meşgule alıyor.

"carmellie" valla ben bu adamın çekindiğine inanmyorum kız çocuğumu bu ayol en azından ailesi olmasada ne biliyim kuzeni muzeniyle tanıştırır dimi ama.yok yok bu işte bir iş var.hem bak bnm şöyle bir savım var ailesinden çekinen erek ailesinin şımarttığı erkektir.yani kız gibi erkekler (söz meclisten dışarı) böyle kız falan bulduklarında ailesi tarafından poh pohlanan erkeklerdir.

SEVGİLİ ARKADAŞLAR
yıllardır sevgilimle aynı sorunu yaşıyorum ailemde seninle ilişkim olduğunu bilmeyen kimse yok diyor ama daha bugüne kadar 1 kez bile bırakın ailesinin yanında benimle konuşmayı onlar evdeyken bile beni aramadı.Üstelik çok çekiniyo ben aradığım zaman bile hemen telefonu meşgule atıyor bu kadarı da anormal değil mi sanki kız gibi BIKTIM VALLA:47:

sevgili shygirl, tıpkı bu model bir erkek arkadaşım vardı, aynı durumları yaşıyorduk anlayacağın... sonrasında altından ne pislikler çıktı bir bilsen... üstelik bir de ailesi beni suçlu çıkardı, beni resmen sorguya çekmişlerdi... bu arada erkek arkadaşım ne mi yapıyordu? fare gibi saklanıyordu...

sen de bu durumları yaşayacaksın diye bir iddaam yok tabii ki ancak her ne olursa olsun durum çok çirkin... bence arkana bile bakma...

şimdi bu konuya uyygun şu geldi aklıma tanık olduğum bir durum olduğu için yazıyorum bunu....

medeni durumu bekar yazması birşey ifade etmez canım neden diyeceksin şöyle ki bir tanıdığımın eşi evlilik cüzdanının eski yani medeni durumu bekar yazan halini kullanıyordu evlendikten uzunnnca bir süre her nekadar nüfus kağıdını değiştirmiş medeni durumu evli yazdırmış olsa bile....
ama inşallah evli değildirde biz boşa yazmışızdır bu ihtimalleri...
ama yinede adımlarını sağlam at bacım bu kadar gariplik hiç hoş gelmiyor bir dış göz olarak...

Ben nüfus cüzdanı demedim dikkat ettiyseniz, vukuatlı nüfus kayıt örneği dedim.

Nüfus Müdürlüklerinden çıkartılan, kişilerin aile fertleri ile ilgili bilgilerin bulunduğu bir belgedir. Resmi evraktır, resmiyete dökülmüş bir şeyi yokmuş gibi gösteremez.

Aslında onu da "o kadar emin olma" anlamında espri olarak dile getirmiştim ama durumun esprisi falan yok bence, kesin bir pislik var.

Son düzenleme:
neyse esas kızımız gitmiş zatn.tabi mehser doğrusun yani evlenirken nüfus cüzdanımı kaybetmiştim dersin o kadar eski cüzdanı cebine at nolucak sanki. vukuatlı olsa dediği gibi neyse.ama tc nosundan da herşeyi bulabilir ya aslında o kadar zor bir durum değil.arkadaş çocuğu çok seviyor galiba:69:

siz bunu erkek arkadasınızla konusmayı deseniz onun cevabına göre buraya konu acsanız daha makbule gecer bir durum olurdu bence ki vardır mutlaka bu iste bir bit yenigi.

arkadaşlar kimlik numarasını biliyorum araştırsam bulabilir miyim acaba evli ya da bekar olduğunu

o hooo soy ağacını bulursun be gülüm.ama nüfustan bi tanıdığın olsa çok kolay olur.babasının adını biliyor musun? biliyosanbelki evinin no sunuda öğrenirsin

Son düzenleme:
Ben nüfus cüzdanı demedim dikkat ettiyseniz, vukuatlı nüfus kayıt örneği dedim.

Nüfus Müdürlüklerinden çıkartılan, kişilerin aile fertleri ile ilgili bilgilerin bulunduğu bir belgedir. Resmi evraktır, resmiyete dökülmüş bir şeyi yokmuş gibi gösteremez.

Aslında onu da "o kadar emin olma" anlamında espri olarak dile getirmiştim ama durumun esprisi falan yok bence, kesin bir pislik var.

canım bi zıtlığın var bana karşı her iki konuda da bir itici yorumun var ???

belli ki ters tarafınızdasınız bugün yazılan herşeyi ters anlıyorsunuz !!!
egonuzu istediğiniz şekilde tatmin edin belli ki buna çok ihtiyacınız var bugün.

benim yorumum yorumunuza zıt bir yorum değildi onuda belirteyim okuyupta anlayamadığınız yanlış anlamaya eğilimli olduğunuz için :34:

o hooo soy ağacını bulursun be gülüm.ama nüfustan bi tanıdığın olsa çok kolay olur.babasının adını biliyor musun? biliyosanbelki evinin no sunuda öğrenirsin
bu arada erkek arkadaşımın kuzenleriyle yengesiye kız kardeşiyle telefondada olsa görüştüm sorun anne baba sanırım amcasıyla aynı evde yaşıyorlarmış bundanda olabilir bence var mı bir fikriniz :47:

arkadaşlar kimlik numarasını biliyorum araştırsam bulabilir miyim acaba evli ya da bekar olduğunu

arkadaşım kendi ilişkine yakıştırabiliyormusun dedektiflik yapmayı? madem kafan karıştı, karşılıklı konuşun... olmuyorsa da neden üzeceksin ki kendini...

üstelik hadi araştırdın diyelim... evli çıkmadııı, sonrasında bu şekilde sorun olan ilişkine devam edecek misin???

ya da evli çıktı!!! o zaman ne olacak...

sen hiç böyle daha fazla yıpratma, git konuş sorununu... olmuyorsa da zorlama fazla...

bu arada erkek arkadaşımın kuzenleriyle yengesiye kız kardeşiyle telefondada olsa görüştüm sorun anne baba sanırım amcasıyla aynı evde yaşıyorlarmış bundanda olabilir bence var mı bir fikriniz :47:

yani sevgilinin ailesi ve amcanın ailesi aynı evde mi yaşıyor cnm? olsun bir şey değişmezki.değil telefonsen akrabalarından biriyle yüz yüze görüşsende mutlak bir sorun var.evet önceki dediğimle bu çelişti ama belki birine demiştir sen akrabam gibi bu kızla konuş.canım diyorumya her şey olabilir.senin ya bu kişiyi tc noda bulman veya evlerini bir başkasına arattırıp dinlemen gerekir.ki farzet hiç bir şey yok o halde bu çocuk çok pısırık bir pozisyona düşüyor ki bu sana ilerde çok çektirir.bnm öyle bir arkadaşım eşinin ailesi yüzünden karnındaki çocukla terkedilmişti.yani her halükarda iki ucu b..u değnek oluyor.kendine yazık etme derim.çok mu seviyorsun o nu sen:69:

canım bi zıtlığın var bana karşı her iki konuda da bir itici yorumun var ???

belli ki ters tarafınızdasınız bugün yazılan herşeyi ters anlıyorsunuz !!!
egonuzu istediğiniz şekilde tatmin edin belli ki buna çok ihtiyacınız var bugün.

benim yorumum yorumunuza zıt bir yorum değildi onuda belirteyim okuyupta anlayamadığınız yanlış anlamaya eğilimli olduğunuz için :34:

Size önceden yorum yapıp yapmadığımı bile hatırlamıyorum, dikkat etmemişim demek ki.

O mesajda da ters bir şey yok bana göre, "onu kastetmedim, bunu kastettim" yazdım alt tarafı, yanlış anlama söz konusu olduğu için. Sonra da önceki mesajımda neden öyle bir şey yazma gereği duyduğumu dile getirdim. Negatif bir şey yok yani.

Bence siz takmışsınız ama sakin olun, sizi kırmak istemek için bir sebebim yok, benim için bir şey ifade etmiyorsunuz ki size cevap verince ruh halim değişsin.

Konu sahibinden özür dilerim konu dağıldığı için, ama kötü niyetli olmadığımı yazmak istedim, ve bu ilk ve sondu..

canım kimlik numarasından netten bu konuda birşey öğrenemedim nüfusta bir tanıdığım olması lazım gerçekten ama o da yok malesef

Size önceden yorum yapıp yapmadığımı bile hatırlamıyorum, dikkat etmemişim demek ki.

O mesajda da ters bir şey yok bana göre, "onu kastetmedim, bunu kastettim" yazdım alt tarafı, yanlış anlama söz konusu olduğu için. Sonra da önceki mesajımda neden öyle bir şey yazma gereği duyduğumu dile getirdim. Negatif bir şey yok yani.

Bence siz takmışsınız ama sakin olun, sizi kırmak istemek için bir sebebim yok, benim için bir şey ifade etmiyorsunuz ki size cevap verince ruh halim değişsin.

Konu sahibinden özür dilerim konu dağıldığı için, ama kötü niyetli olmadığımı yazmak istedim, ve bu ilk ve sondu..

öyle belli ediyorsunuz ki herşeyi :9::9::9::9:

canım kimlik numarasından netten bu konuda birşey öğrenemedim nüfusta bir tanıdığım olması lazım gerçekten ama o da yok malesef

Arkadaşım, zehir hafiyelik yapacağınıza alın arkadaşınızı karşınıza, derdi neymiş sorun. Sonuçta adam belki de bekar, ama yine de normal davranmıyor. Onun sebeplerini soruşturun.

Arkadaşım, zehir hafiyelik yapacağınıza alın arkadaşınızı karşınıza, derdi neymiş sorun. Sonuçta adam belki de bekar, ama yine de normal davranmıyor. Onun sebeplerini soruşturun.
canım benim neden tersliyormuş gibi konuşuyorsunki konuştum cevap alamadım burda sizlere soruyorum cevap yazmak istemiyorsan yazmazsın yargılama beni burda lütfennn çıkmazda olmasam zaten buraya yazmam basite alma konuştum ve cevap alamadım diyorum yine yanı şeyleri yazıyorsun
akıl akıldan üstündür ben bunu biliyorum o yüzden burda paylaştım
azarlarmış gibi yazılar yazma bana lütfen:47:

arkadaşım madem burda yazılanları dikkate almayacktınız neden konu açıyorsunuz? bakın sizi önemseyip yorum yazıyorum, bir de dikkate alsaydınız keşke...

neyse size hayatınızda ve ilşkilerinizde başarılar....

yani sevgilinin ailesi ve amcanın ailesi aynı evde mi yaşıyor cnm? olsun bir şey değişmezki.değil telefonsen akrabalarından biriyle yüz yüze görüşsende mutlak bir sorun var.evet önceki dediğimle bu çelişti ama belki birine demiştir sen akrabam gibi bu kızla konuş.canım diyorumya her şey olabilir.senin ya bu kişiyi tc noda bulman veya evlerini bir başkasına arattırıp dinlemen gerekir.ki farzet hiç bir şey yok o halde bu çocuk çok pısırık bir pozisyona düşüyor ki bu sana ilerde çok çektirir.bnm öyle bir arkadaşım eşinin ailesi yüzünden karnındaki çocukla terkedilmişti.yani her halükarda iki ucu b..u değnek oluyor.kendine yazık etme derim.çok mu seviyorsun o nu sen:69:
canım sevmsem sabredermiydim:kkk:

dediklerimi düşün her halükarda zararda görünüyorsun canım.nasıl unuturum diyorsan olabilecekleri düşünerek ilk önce kafanda silmeni önerebilirim

Son düzenleme:
Back
X