Ailesi yüzünden beni terketti hemde 3.defa :((((

hala içimden sökemedim ya ben onu :'( Haziran geliyor konuyu açtığımda Aralıkmış. O kadar basite alınmak ne kadar dokunduysa içimden silemiyorum.O da çok uzun zaman önce sosyal ağ sitelerini falan kapattı hiç görüşmedik bi kere dahi aramadı ama sevgim engelliyor önüme bakmamı.

Tatlim velevki evlendin; bu aile sana huzur vermez.
Belliki bunlar muhafazakar degil yobaz insanlar. Sirf basin acik diye sen onlarin gözünde o....u oluyosun boylelerinin. Bence olmaz bu is.. bu dar kafalilarla aileni ayni masada oturtman ailene hakaret olur zaten bence tabi

düşününce çok haklısın ama içim yanıyor kaç aydır.Yutamıyorum.Güçlü duruyorum evet ama içeriden çürüyorum. Vücudumda sıkıntıdan kaşıntılar olmaya başladı son dönemde :'(

Çok mutsuzum huzursuzum 2 buçuk yıl çıktık 2 yıl ayrı kaldık sevdiğim adamla sonra 2 yılın sonunda askere gitti kısa dönem ve son 2 ayı beni aramaya başladı bi sebeplerle ben seviyorum ciddiyim dedi bin kere emin misin gerçekten düşündün mü dedim evet ailemi ikna edeceğim dedi asla bırakmayacağım dedi 3 aydır da yeniden görüşmeye başlamıştık askerden geldi annesine konuyu açtığında topu babasına atmış baba zaten tamamen karşıydı bana tutucu bir aile bu aile. Ve akrabalardan kız almak istiyorlar kapalı vs. Baba direk evlenmeni kabul etmiyorum o kızla kesinlikle gibi birşeyler demiş o da savaşmamış kılımı kıpırdatamam olacaksa bu ilişki kendiliğinden olur ben tıkandım gibi bir cümle etti bunca yıl sonra madem öyle niye döndün geldin demezler mi adama? Kanıma dokunuyor üstelik askerdeyken ben yokken henüz sosyal ağ sitelerinden kızlarla da konuşuyormuş vakit geçirecek binlerce buna hazır kız varken neden ben! Düşündükçe kanım donuyor 1 yıla yakın süre içerisinde evlilik istiyorum diyordu bir de bu kadar da mı acımadı bana yeniden sevgimi heyecanımı körüklerken.! Ayrıldık ve yeniden o sosyal ağdan bir sürü kız eklemiş tiksiniyorum bu olanlardan bana güvenmeyeceksin de kime güveneceksin diyordu bir de bu vicdansızlık değildir de nedir?!

Kusura bakmayın belki hissi şeylerdir ama Allah korusun terkeden kişiye geri dönerseniz durum farklı olmaz..

zaten aylardır bi kere bile sesini duymadım ama çıkmıyor işte çıkmıyor içimden hayatımdan çıkmış olsa da farkeden bir şey olmuyor ki bütün kısmetlerimi geri çeviriyorum kariyerli efendi mükemmel eş olabilecek kişileri.Adam olmayacağını bile bile neyi beklediğimi bile bilmeden beklemeye devam ediyorum ve yanıyor kalbim sanki bi alev topu her gün her gece aynı azap.

öyle bir erketen hayır gelmez. zamanında benımkının de babası benı ıstememıstı
benımkı savaşmıştı . ama savasmasaydı asla olmazdı bu iş
tek kalemde sılerdım, ardıma bıle bakmadan bırakırdım onu ;)
senınkı daha ilişkinize sahip cıkamıyor, sohbet sayfalarında dolanıp duruyor
hayır gelmez sana
üsteleme bazı seylerı

öyle bir erketen hayır gelmez. zamanında benımkının de babası benı ıstememıstı
benımkı savaşmıştı . ama savasmasaydı asla olmazdı bu iş
tek kalemde sılerdım, ardıma bıle bakmadan bırakırdım onu :KK66:
senınkı daha ilişkinize sahip cıkamıyor, sohbet sayfalarında dolanıp duruyor
hayır gelmez sana
üsteleme bazı seylerı
ne güzel şanslıymışsın.

bu kişiyle yola cıkılmaz şimdi üzülüyosun ama belkide evliliğe adım atsa herşey daha berbat olurdu daha cok üzülürdün buna emin ol.cünk işin icine nişan söz v.s girince ailesinin kuklası olacaktı yada ailesi seni benimsemeycekti bu senin zoruna gidecekti canın sıkılacaktı sürekli.ve en sonun da belki yine ayrılacaktı.daha cok koyardı bu saana.sen haklısın sonuna kadar.Allaha havale et Allah onlara öyle bi gelin verirki ondan bulurlar....

Bosver canim evlenseniz ailesinden cekersin baksana . kvdeyle kple uğraşmamis olmussub iyi olmus

İşte bu başkasını seven adamı , bir başkasıyla evlendirerek hem o habersiz kadının hayatını mahvediyorlar hemde iki sevenin ?
Bunu kabul eden adamda da iş yok. Kendi kararlarını veremeyecek kadar birey değil demek ki ? Benim bu hakkımı hangi kan bağı alabilir ki elimden ?

Kurtulmuşsunuz. Zira aileyle ve kendini tamamlamamış bir kocayla savaşmak hayat söndürüyor.. Şimdi bu dile kolay gelir, yanan yüreğinizi dindirmez; zaman geçtikçe anlayacaksınız sizde.

Back
X