- Konu Sahibi unutulmayan24
sanıyorum öyle ama içim bunalıyor![]()
Bunalma sadece DUA et canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanıyorum öyle ama içim bunalıyor![]()
Çok mutsuzum huzursuzum 2 buçuk yıl çıktık 2 yıl ayrı kaldık sevdiğim adamla sonra 2 yılın sonunda askere gitti kısa dönem ve son 2 ayı beni aramaya başladı bi sebeplerle ben seviyorum ciddiyim dedi bin kere emin misin gerçekten düşündün mü dedim evet ailemi ikna edeceğim dedi asla bırakmayacağım dedi 3 aydır da yeniden görüşmeye başlamıştık askerden geldi annesine konuyu açtığında topu babasına atmış baba zaten tamamen karşıydı bana tutucu bir aile bu aile. Ve akrabalardan kız almak istiyorlar kapalı vs. Baba direk evlenmeni kabul etmiyorum o kızla kesinlikle gibi birşeyler demiş o da savaşmamış kılımı kıpırdatamam olacaksa bu ilişki kendiliğinden olur ben tıkandım gibi bir cümle etti bunca yıl sonra madem öyle niye döndün geldin demezler mi adama? Kanıma dokunuyor üstelik askerdeyken ben yokken henüz sosyal ağ sitelerinden kızlarla da konuşuyormuş vakit geçirecek binlerce buna hazır kız varken neden ben! Düşündükçe kanım donuyor 1 yıla yakın süre içerisinde evlilik istiyorum diyordu bir de bu kadar da mı acımadı bana yeniden sevgimi heyecanımı körüklerken.! Ayrıldık ve yeniden o sosyal ağdan bir sürü kız eklemiş tiksiniyorum bu olanlardan bana güvenmeyeceksin de kime güveneceksin diyordu bir de bu vicdansızlık değildir de nedir?!
umarım hissi şeylerdir.Artık bedenimde hissetmeye başladım yaşanılanları içime atayım derken bedenime vurdu sanırım :/Kusura bakmayın belki hissi şeylerdir ama Allah korusun terkeden kişiye geri dönerseniz durum farklı olmaz..
umarım hissi şeylerdir.Artık bedenimde hissetmeye başladım yaşanılanları içime atayım derken bedenime vurdu sanırım :/
:) ne desem bilemedim ki. Sadece sevince insan 3 ü 5 i göremiyor.Allah dördüncüsünden korusun![]()
ne güzel şanslıymışsın.öyle bir erketen hayır gelmez. zamanında benımkının de babası benı ıstememıstı
benımkı savaşmıştı . ama savasmasaydı asla olmazdı bu iş
tek kalemde sılerdım, ardıma bıle bakmadan bırakırdım onu
senınkı daha ilişkinize sahip cıkamıyor, sohbet sayfalarında dolanıp duruyor
hayır gelmez sana
üsteleme bazı seylerı
allah bilir ilerisi gösterecek şanslı mıyım degıl mıyım dıye.şu hayatta hiçbir şey garantı degılne güzel şanslıymışsın.