- 24 Temmuz 2019
- 61
- 33
- 3
- Konu Sahibi Bynrottenmeier
-
Resmiİmam nikahımı resmi değil gibi geldi bana
Adana mı ya orası?Annesi fare zehiri almış içeceğim demiş mal mülk hicbir şey yok git kendi başının çaresine bak demiş diye boşanmak istiyor açmışlar davayı zaten bu kibar yorumun için çok teşekkür ederim bu arada
Bu da bana çok vaatler verdi herşey yoluna girecek dedi evlenelim zaten birşey yapamazlar alışırlar dedi Tamam dedim ben de onlar da bosandirmak için konuştu o da 180 derece değiştiYapıcak bısey yok.
Ben 19 yasında ılk evlılıgımı yaptım.4.senemde eskı esımle ayrıldım. Yenı esımlede kısa sure sonra tanıstım amacım sadece takılmaktı, aılesıne soyledı ıslerı ılerlettı hıc hosuma gıtmedı. Aılesı karsı cıktı , aılemı sılecegım dedı. Aılenı sılme dedım, benım acelem yok yapabılıyorsan ıkna et, yapamıyorsan bende yokum dedım.
Erkekler bu kadar net duramıyorlar kararlarının arkasında.
Evet adana da oldu cono falan da değiliz yaniAdana mı ya orası?
Böyle saçma sapan olaylar okuyunca hep conolar, adananın kenar mahalleleri geliyor aklıma.
keşke baştan hiç sizi sonuna kadar sahiplenmeyen biri ile yeni bir yola çıkmasaydınız...ama olan olmuş tabi, şimdi kendinizi toplayın ve ne gerekirse yapıp kızınız için hayata sıkıca tutunun lütfen kimse için kendinizi kenara atılmış bi,r çöp gibi hissetmek yada yapılandan üzülmeye değmezÖncelikle herkese merhaba araniza yeni katıldım bir derdim var ve sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var şimdiden allah razı olsun ben bir evlilik yaptım 2013 yılında bir kızım oldu eşimle ayrıldık sonra karşıma şimdi ki eşim cıktı ailesi beni hıc istemedi 9 ay sonra ayrıldık askerde bana geri döndü nikah yapacağız dedi kimsenin haberi olmadan çalışıyorum da zaten yaşar gideriz dedi askerden geldi 29 mayısta evlendik daha sonra ailesi duydu annesi intihar ederim onu bırakmazsan dedi bütünailesi ayılıp bayıldı o da bana ben artık yapamıyorum hakkını helal et dedi boşanmak istediğini söyledi beni yarı yolda bıraktı panik atağa yakalandım hergun acile götürüyor beni ailem psikiyatrik tedaviye başladı doktor bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim tek suçum boşanmış bir kadın olmak mi bir kenara çöp gibi atılmak çok zoruma gidiyor lütfen bana yardim edin
Çok teşekkür ederim yorumun içinkeşke baştan hiç sizi sonuna kadar sahiplenmeyen biri ile yeni bir yola çıkmasaydınız...ama olan olmuş tabi, şimdi kendinizi toplayın ve ne gerekirse yapıp kızınız için hayata sıkıca tutunun lütfen kimse için kendinizi kenara atılmış bi,r çöp gibi hissetmek yada yapılandan üzülmeye değmez
Peki onun hıc mi sucu yok bu durumda evet ben suçluyum ama o suçsuz mu
Ben yarı yolda bırakıp gideceğini düşünmemiştim beraber çalışıp bir yuva kurabilirdik nikah kıymak isteyince ciddi sanmistim direnseydi belki alışırdı ailesiNeyle suçlayalim adami? Acik acik "gizli" nikah yapalim demiş. Gizli nikah ne demek? Ailem bilirse izin vermezler, seninle evlenemem demek.
Ee ogrendiklerinde evliliginize problem olacagi belli biseymiş, bunu kabul ederek evlenmissiniz. Hadi sizi gectim aileniz size hic mi birsey soylemedi?
Evet ben kaçarak evlendim sebeplerimvardi burda açıklayamayacağım kadar büyük bir daha buraya geri dönmemek için yapmıştım.Siz ilk evliliğinizi de kaçarak yapmış olabilir misiniz? Verdiğiniz tarihlerde aile izni ile bile evlilik yapacak yaşta değilsiniz resmi olarak.
Ben yarı yolda bırakıp gideceğini düşünmemiştim beraber çalışıp bir yuva kurabilirdik nikah kıymak isteyince ciddi sanmistim direnseydi belki alışırdı ailesi
Allah razı olsun hakkında da hayırlısı olsun insallahbak güzelim bende şuan ayrılma aşamasındayım ve ailesi tabiki büyük etken oldu sakın yanlış anlama fakat zaten karakterli bir insan eşine evine sahip çıkar ve mutlaka bir orta yol bulurdu daha öncede yazdığım gibi benim tutunacağım nedenim ailem çok isterdim bir evladım olsun inan ozaman hayat benim için bambaşka olurdu . üzülecek ve illaki yıpranacaksın ama lütfen gücünü evladından al ve onun için sağlam dur
O direnme, ikna etme işleri nikahtan önce olur sonra degil. Biz yapalim da alisirlar diye bisey yok ee alismadilar ne oldu yazik degil mi? Hadi adama sikinti yok ama kendinizi dusunmeniz lazimdi boyle bir riske girebilir miyim diye.
Allah kolaylik versin yasin daha kucucuk cocugun var boyuna kaçarak gizli evlenme işlerine girme
Duygularımla hareket ettiğim doğru bundan sonra onun için yaşıyorum zaten güvenim kalmadıO direnme, ikna etme işleri nikahtan önce olur sonra degil. Biz yapalim da alisirlar diye bisey yok ee alismadilar ne oldu yazik degil mi? Hadi adama sikinti yok ama kendinizi dusunmeniz lazimdi boyle bir riske girebilir miyim diye.
Allah kolaylik versin yasin daha kucucuk cocugun var boyuna kaçarak gizli evlenme işlerine girme bu kadar.
Valla insan sarrafı olduk şu hayatta.Evet ben kaçarak evlendim sebeplerimvardi burda açıklayamayacağım kadar büyük bir daha buraya geri dönmemek için yapmıştım.
Ne güzel.Valla insan sarrafı olduk şu hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?