- 24 Nisan 2016
- 297
- 353
- 103
- 32
- Konu Sahibi Bynrottenmeier
-
Düşünüyorum da bunları hakedecek ne yaptımMalesef bu evlilikte bir isik gormuyorum.
Esiniz ailesini secmis, artik uzulmek ve pisman olmak yok.
Hatasiz insan yok, oyuzden boşanin ve önunuze bakin.
Benimde ilk eşim beni ve çocuklarını ailesi icin bıraktıDüşünüyorum da bunları hakedecek ne yaptım
Dusunmeden karar vermissiniz. En buyuk hataniz buDüşünüyorum da bunları hakedecek ne yaptım
O zaman desene iyi ki benim de bir çocuğum olmadan en erken zamanda bitmiş gerçekten herşey de bir hayır var canımBenimde ilk eşim beni ve çocuklarını ailesi icin bıraktı
Onların lafıyla beyni yıkandı hep
Sonuc yuvamız yıkıldı
Ailesi oyle kansızki kucucuk cocuklarıma bile acımadılar babasız bıraktılar
Ya senin bunalıma girmeye hakkın mı var çocugun noldu çocugun. Yaa miktir et yenisini eskisini sana ihtiyacı olan çocuk noldu.Öncelikle herkese merhaba araniza yeni katıldım bir derdim var ve sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var şimdiden allah razı olsun ben bir evlilik yaptım 2013 yılında bir kızım oldu eşimle ayrıldık sonra karşıma şimdi ki eşim cıktı ailesi beni hıc istemedi 9 ay sonra ayrıldık askerde bana geri döndü nikah yapacağız dedi kimsenin haberi olmadan çalışıyorum da zaten yaşar gideriz dedi askerden geldi 29 mayısta evlendik daha sonra ailesi duydu annesi intihar ederim onu bırakmazsan dedi bütünailesi ayılıp bayıldı o da bana ben artık yapamıyorum hakkını helal et dedi boşanmak istediğini söyledi beni yarı yolda bıraktı panik atağa yakalandım hergun acile götürüyor beni ailem psikiyatrik tedaviye başladı doktor bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim tek suçum boşanmış bir kadın olmak mi bir kenara çöp gibi atılmak çok zoruma gidiyor lütfen bana yardim edin
Kızım benimle beraber zaten doğduğundan beri çok iyi burda bir halk eğitim merkezi var anaokuluna gidiyor parka götürüyorum oynuyor ilgileniyorum kızımla yani 23 temmuz doğum günüydü hasta olmama rağmen herşeyiyle ilgilendim ve ilgilenmek zorundayım biliyorumYa senin bunalıma girmeye hakkın mı var çocugun noldu çocugun. Yaa miktir et yenisini eskisini sana ihtiyacı olan çocuk noldu.
Annesi şimdiden temizaile kızı bakıyormuş zaten acele ediyorlar boşanmak için olsun allah yukarda inşallah hakkımı alır size de çok teşekkür ederim
Evet bu acılarım geçecek allahın izniyle allaha havale ettim ablam ben başka yapacak bir şeyim yok ki allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah cahilliklerinden biktim cunkuTemiz aile kızı nedir yahu, o "temiz" kızlardan neler göreceklerini Allah bilir, bırak canım bu aile olmamış iyi ki, bu cahillik ve sığ bakış açısıyla başlarına gelecekler az çok belli...
Şimdi üzülüyorsun biliyorum (ben de yakın zamanda boşandım) ama ilerde "iyi ki olmamış" diyeceksin...
Maşallah canm. Ama kendini salma çalışıyor musunKızım benimle beraber zaten doğduğundan beri çok iyi burda bir halk eğitim merkezi var anaokuluna gidiyor parka götürüyorum oynuyor ilgileniyorum kızımla yani 23 temmuz doğum günüydü hasta olmama rağmen herşeyiyle ilgilendim ve ilgilenmek zorundayım biliyorum
Sizin en büyük yanlışınız ailesinin haberi olmadan onlarla tanışmadan gizli saklı evlilik yapmanız ,şimdi yaşadığınız sorunlar çok yönlü düşünmeden paldır kültür yapmış olduğunuz evlilik eşinizde yamuk yapmış ama olası sorunlar çünkü hiç bir evlat ailesinide görmezden gelemez fakat olanlar olmuş bu durumda kendinizi toparlamanız gerekiyor zorla güzellik olmaz sizi bu şekilde ortada bırakan bir adama yalvaracak haliniz yok çalışmıyorsanız acilen bir işe girin güçlü olmaya çalışın etraf ne demiş boşanmış kadına ne derler elalemin lafına bakarsanız yandınız ne derlerse desinler herkes yaşadığını bilir yani bu yaşamış olduğunuz evliliklerden tecrübe edinip önünüze bakmaktan başka çareniz yok hayat devam ediyor bu tür olayları yaşayan sırf siz değilsiniz ,bir erkeğe bel bağlayıp sığınmak yerine kendiniz güçlü durun kendi kendinize yetebileceğinizi göreceksiniz diğer kişilerin ne dediklerine kulak kapayınÖncelikle herkese merhaba araniza yeni katıldım bir derdim var ve sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var şimdiden allah razı olsun ben bir evlilik yaptım 2013 yılında bir kızım oldu eşimle ayrıldık sonra karşıma şimdi ki eşim cıktı ailesi beni hıc istemedi 9 ay sonra ayrıldık askerde bana geri döndü nikah yapacağız dedi kimsenin haberi olmadan çalışıyorum da zaten yaşar gideriz dedi askerden geldi 29 mayısta evlendik daha sonra ailesi duydu annesi intihar ederim onu bırakmazsan dedi bütünailesi ayılıp bayıldı o da bana ben artık yapamıyorum hakkını helal et dedi boşanmak istediğini söyledi beni yarı yolda bıraktı panik atağa yakalandım hergun acile götürüyor beni ailem psikiyatrik tedaviye başladı doktor bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim tek suçum boşanmış bir kadın olmak mi bir kenara çöp gibi atılmak çok zoruma gidiyor lütfen bana yardim edin
Bastan belliymis zaten. Bile bile lades demissiniz. Gizli evlilik mi olur. Yapacak bir şey yok.Öncelikle herkese merhaba araniza yeni katıldım bir derdim var ve sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var şimdiden allah razı olsun ben bir evlilik yaptım 2013 yılında bir kızım oldu eşimle ayrıldık sonra karşıma şimdi ki eşim cıktı ailesi beni hıc istemedi 9 ay sonra ayrıldık askerde bana geri döndü nikah yapacağız dedi kimsenin haberi olmadan çalışıyorum da zaten yaşar gideriz dedi askerden geldi 29 mayısta evlendik daha sonra ailesi duydu annesi intihar ederim onu bırakmazsan dedi bütünailesi ayılıp bayıldı o da bana ben artık yapamıyorum hakkını helal et dedi boşanmak istediğini söyledi beni yarı yolda bıraktı panik atağa yakalandım hergun acile götürüyor beni ailem psikiyatrik tedaviye başladı doktor bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim tek suçum boşanmış bir kadın olmak mi bir kenara çöp gibi atılmak çok zoruma gidiyor lütfen bana yardim edin
Hayır ablacım kızıma ben bakıyorum biraz daha kendini toparlasın iş bulup çalışacağımGencecik kadınsın çalış didin
Maşallah canm. Ama kendini salma çalışıyor musun
Evet benim de çok fazla yanlışım var onu kendinden bu kadar emin görünce nikahta olunca herşey düzelir onlar da beni belki sever diye düşünmüştüm ama olmadı inan ben bosandıracaklarini düşünmedim aslındaSizin en büyük yanlışınız ailesinin haberi olmadan onlarla tanışmadan gizli saklı evlilik yapmanız ,şimdi yaşadığınız sorunlar çok yönlü düşünmeden paldır kültür yapmış olduğunuz evlilik eşinizde yamuk yapmış ama olası sorunlar çünkü hiç bir evlat ailesinide görmezden gelemez fakat olanlar olmuş bu durumda kendinizi toparlamanız gerekiyor zorla güzellik olmaz sizi bu şekilde ortada bırakan bir adama yalvaracak haliniz yok çalışmıyorsanız acilen bir işe girin güçlü olmaya çalışın etraf ne demiş boşanmış kadına ne derler elalemin lafına bakarsanız yandınız ne derlerse desinler herkes yaşadığını bilir yani bu yaşamış olduğunuz evliliklerden tecrübe edinip önünüze bakmaktan başka çareniz yok hayat devam ediyor bu tür olayları yaşayan sırf siz değilsiniz ,bir erkeğe bel bağlayıp sığınmak yerine kendiniz güçlü durun kendi kendinize yetebileceğinizi göreceksiniz diğer kişilerin ne dediklerine kulak kapayın
Bu saatten sonra güçlü durmanız gerekiyor bazı aileler böyle kendi istedikleri gibi biriyle evlenemeyince ortalığı karıştırıyorlar baştan istemeyen sonradan hiç istemez oğlunun fikrine saygı duyup senin istediğin gibi biriyse bizim için önemli değil siz mutlu olun diyemiyor demekki eşinizde onların ağzıyla hareket ediyor sizin arkanızda duramıyor şu durumda ayrılmaktan başka çareniz yok kendinizi küçük düşürmeyin boşanın gitsin bu adamdan size koca olmaz ailesinden de aile olmaz yapacak bir şey yok geçmiş olsun hayat devam ediyor kimse kimseye muhtaç değil olmuyorsa olmuyordur zorlamanın bir faydası yokEvet benim de çok fazla yanlışım var onu kendinden bu kadar emin görünce nikahta olunca herşey düzelir onlar da beni belki sever diye düşünmüştüm ama olmadı inan ben bosandıracaklarini düşünmedim aslında
Haklisin ablam zaten ben de boşanmak istiyorumBu saatten sonra güçlü durmanız gerekiyor bazı aileler böyle kendi istedikleri gibi biriyle evlenemeyince ortalığı karıştırıyorlar baştan istemeyen sonradan hiç istemez oğlunun fikrine saygı duyup senin istediğin gibi biriyse bizim için önemli değil siz mutlu olun diyemiyor demekki eşinizde onların ağzıyla hareket ediyor sizin arkanızda duramıyor şu durumda ayrılmaktan başka çareniz yok kendinizi küçük düşürmeyin boşanın gitsin bu adamdan size koca olmaz ailesinden de aile olmaz yapacak bir şey yok geçmiş olsun hayat devam ediyor kimse kimseye muhtaç değil olmuyorsa olmuyordur zorlamanın bir faydası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?