Ailesi yüzünden bosanmak istiyor

Kim konuşsa o tarafa yanan birinden fayda gelmezmiş zaten boşver çocuğuna kendine güzel bir hayat kurmak için çabala bundan sonrası için.
Allah yanlarına bırakmaz onların gönlünü ferah tutup o defteri kapat derim.
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım 🤲🏻

Gizli nikahı kabul edip evlenmek büyük hata.
Eğer ailesinin karşısına çıkacak cesareti olsa başta gizli olmaz. Sizin gizlilik durumunu kabul etmeniz de hata olmuş. Ben bu gizli nikah olayına anlam veremiyorum.
Bundan sonra evladınız ve kendiniz için yolunuza bakın. Hayırlısı olsun.

Duygularımla hareket ettiğim doğru bundan sonra onun için yaşıyorum zaten güvenim kalmadı
Ne yazık ki duygularınızla hareket etme gibi
bir lüksünüz yok çünkü bakımından,
fiziksel-psikolojik sağlığından ve geleceğinden sorumlu olduğunuz bir evladınız var.

Geçmişinizde üzücü hatta travmatik şeyler yaşadığınızı tahmin ediyorum.
Bunların etkisinden kurtulmak kolay değil,
bunu da biliyorum.
Psikolojik destek almanız ve geçmişin yükünden kurtulmanız lazım.
Aksi takdirde sağlıklı kararlar almanız mümkün görünmüyor.

İlk evliliğinizde çocuk denecek yaştaymışsınız,
hata yapmışsınız.
Artık yetişkin birisiniz,gizli evliliğin doğru olmayacağını,süreçte çeşitli sorunlara gebe olduğunu bilecek yaş ve tecrübede olmalısınız.
Ayrıca erkeklere hemen bağlanıp,
kayıtsız,şartsız güvenmeyin.
Önce Allah'a sonra kendinize güvenin.
Sizin arkanızda duramayan ve sıkışınca yarıyolda bırakan bu haysiyetsiz erkek için de üzülüp,dertlenmeyin çünkü değmez.

Ne yazık ki duygularınızla hareket etme gibi
bir lüksünüz yok çünkü bakımından,
fiziksel-psikolojik sağlığından ve geleceğinden sorumlu olduğunuz bir evladınız var.

Geçmişinizde üzücü hatta travmatik şeyler yaşadığınızı tahmin ediyorum.
Bunların etkisinden kurtulmak kolay değil,
bunu da biliyorum.
Psikolojik destek almanız ve geçmişin yükünden kurtulmanız lazım.
Aksi takdirde sağlıklı kararlar almanız mümkün görünmüyor.

İlk evliliğinizde çocuk denecek yaştaymışsınız,
hata yapmışsınız.
Artık yetişkin birisiniz,gizli evliliğin doğru olmayacağını,süreçte çeşitli sorunlara gebe olduğunu bilecek yaş ve tecrübede olmalısınız.
Ayrıca erkeklere hemen bağlanıp,
kayıtsız,şartsız güvenmeyin.
Önce Allah'a sonra kendinize güvenin.
Sizin arkanızda duramayan ve sıkışınca yarıyolda bırakan bu haysiyetsiz erkek için de üzülüp,dertlenmeyin çünkü değmez.
Annesi şimdiden temizaile kızı bakıyormuş zaten acele ediyorlar boşanmak için olsun allah yukarda inşallah hakkımı alır size de çok teşekkür ederim

Senin suçun değil kardeşim toplumun suçu. Oğlu boşananlar kız oğlan kız arıyor ama dul kadın görünce kaçacak delik arıyorlar. Ana sözüne bakandan hayır gelmez Allah yardımcın olsun. Kendini suçlama.
Allaha havale ettim ablam ben artık hıc sevmemiş diyorum bide seven gitmez ki

Gizlilik olayı yanlış ama hayatımız hep dersle geçiyor. Çünkü yeterince sevilmemişsiniz ve onun için hiç kendini yıpratmaya değmez.
Çocuğunuzla ondan önce nasıl hayat mücadelesi verdiyseniz olanlardan ders alarak, daha da güçlenerek yolunuza devam edeceksiniz artık.
Kimsenin yaptığı yanında kalmaz. Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun.

Gizlilik olayı yanlış ama hayatımız hep dersle geçiyor. Çünkü yeterince sevilmemişsiniz ve onun için hiç kendini yıpratmaya değmez.
Çocuğunuzla ondan önce nasıl hayat mücadelesi verdiyseniz olanlardan ders alarak, daha da güçlenerek yolunuza devam edeceksiniz artık.
Kimsenin yaptığı yanında kalmaz. Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun.
Allah razı olsun ablacım teşekkür ederim yorumun için

Uzulerek sunu soylemek istiyorum
Evlenmeden seks olayı yasamak istedi de sen evlenmeden yapamam dediysen
Sırf seni begendigi icin elde etmek icin formalite hevesini alana kadar evlilik yapmıs olabilir
Hic bu boyuttan baktınmı
Aman resmi nikah yapıyım hevesimi alırım aile ikna olursa devam ederim olmazlarsa da ayrılırız cok sorun degil demistir belki
Sonucta adam benim eski es gibi basiretsiz ve aileci

Uzulerek sunu soylemek istiyorum
Evlenmeden seks olayı yasamak istedi de sen evlenmeden yapamam dediysen
Sırf seni begendigi icin elde etmek icin formalite hevesini alana kadar evlilik yapmıs olabilir
Hic bu boyuttan baktınmı
Aman resmi nikah yapıyım hevesimi alırım aile ikna olursa devam ederim olmazlarsa da ayrılırız cok sorun degil demistir belki
Sonucta adam benim eski es gibi basiretsiz ve aileci
Hayır sevgili olduğumuz dönemde öyle bir sıkıntı yoktu

Kendisi bile davası için benimle iletişime geçmiyor yengesi yazıyor bana çok saçma sapan
Adam olmamış ailesinin lafına gore hareket ediyo
Karakteri oturmamıs
Boylesi aile ne derse onu yapar guvenilmez
Ama tabi sende bilemezdin kavun değilki koklayasın
Başta sana sahip çıkar bağımsız güçlü bi adam gibi göstermiş kendini
Oynamış rol yapmış sana

Back
X