- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Bynrottenmeier
Ne okuyorsun acikogretimdemEvet şimdi bana uygun kurs bakıyorum açıktan da devam ediyorum hayatta her şeyim yarim kaldı ama benim yuzumden çaba sarfetmemgerekiyor biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne okuyorsun acikogretimdemEvet şimdi bana uygun kurs bakıyorum açıktan da devam ediyorum hayatta her şeyim yarim kaldı ama benim yuzumden çaba sarfetmemgerekiyor biliyorum
Alansız ablacım mezun olunca kpss falan girilebiliyorNe okuyorsun acikogretimdem
Lise mi okuyorsunAlansız ablacım mezun olunca kpss falan girilebiliyor
Evet liseLise mi okuyorsun
Ne yazık ki duygularınızla hareket etme gibiDuygularımla hareket ettiğim doğru bundan sonra onun için yaşıyorum zaten güvenim kalmadı
Annesi şimdiden temizaile kızı bakıyormuş zaten acele ediyorlar boşanmak için olsun allah yukarda inşallah hakkımı alır size de çok teşekkür ederimNe yazık ki duygularınızla hareket etme gibi
bir lüksünüz yok çünkü bakımından,
fiziksel-psikolojik sağlığından ve geleceğinden sorumlu olduğunuz bir evladınız var.
Geçmişinizde üzücü hatta travmatik şeyler yaşadığınızı tahmin ediyorum.
Bunların etkisinden kurtulmak kolay değil,
bunu da biliyorum.
Psikolojik destek almanız ve geçmişin yükünden kurtulmanız lazım.
Aksi takdirde sağlıklı kararlar almanız mümkün görünmüyor.
İlk evliliğinizde çocuk denecek yaştaymışsınız,
hata yapmışsınız.
Artık yetişkin birisiniz,gizli evliliğin doğru olmayacağını,süreçte çeşitli sorunlara gebe olduğunu bilecek yaş ve tecrübede olmalısınız.
Ayrıca erkeklere hemen bağlanıp,
kayıtsız,şartsız güvenmeyin.
Önce Allah'a sonra kendinize güvenin.
Sizin arkanızda duramayan ve sıkışınca yarıyolda bırakan bu haysiyetsiz erkek için de üzülüp,dertlenmeyin çünkü değmez.
Allaha havale ettim ablam ben artık hıc sevmemiş diyorum bide seven gitmez kiSenin suçun değil kardeşim toplumun suçu. Oğlu boşananlar kız oğlan kız arıyor ama dul kadın görünce kaçacak delik arıyorlar. Ana sözüne bakandan hayır gelmez Allah yardımcın olsun. Kendini suçlama.
Amin inşallah ablamKim konuşsa o tarafa yanan birinden fayda gelmezmiş zaten boşver çocuğuna kendine güzel bir hayat kurmak için çabala bundan sonrası için.
Allah yanlarına bırakmaz onların gönlünü ferah tutup o defteri kapat derim.
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım![]()
Allah razı olsun ablacım teşekkür ederim yorumun içinGizlilik olayı yanlış ama hayatımız hep dersle geçiyor. Çünkü yeterince sevilmemişsiniz ve onun için hiç kendini yıpratmaya değmez.
Çocuğunuzla ondan önce nasıl hayat mücadelesi verdiyseniz olanlardan ders alarak, daha da güçlenerek yolunuza devam edeceksiniz artık.
Kimsenin yaptığı yanında kalmaz. Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun.
23 yaşındayım yazmışmıki23 yaşında mısınız gerçekten?
2013 yılında mı oldu kızınız
Hayır sevgili olduğumuz dönemde öyle bir sıkıntı yoktuUzulerek sunu soylemek istiyorum
Evlenmeden seks olayı yasamak istedi de sen evlenmeden yapamam dediysen
Sırf seni begendigi icin elde etmek icin formalite hevesini alana kadar evlilik yapmıs olabilir
Hic bu boyuttan baktınmı
Aman resmi nikah yapıyım hevesimi alırım aile ikna olursa devam ederim olmazlarsa da ayrılırız cok sorun degil demistir belki
Sonucta adam benim eski es gibi basiretsiz ve aileci
Kendisi bile davası için benimle iletişime geçmiyor yengesi yazıyor bana çok saçma sapanBöyle konularda annesinin sözüne bakan erkek uşttur. Sen tazminatını mutlaka al.
Adam olmamış ailesinin lafına gore hareket ediyoKendisi bile davası için benimle iletişime geçmiyor yengesi yazıyor bana çok saçma sapan