Ailesi yüzünden erkek arkadaşımdan ayrılmayı düşünüyorum

kahverengikahvecekirdegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
3
0
1
3 yıldır devam eden bir ilişkim var. Erkek arkadaşımın ailesindeki herkes 2 üniversite bitirmişler ve hayatta iyi yerlere gelmişler. Ben ise önlisans mezunuyum. Şu an erkek arkadaşımın şirketinde para talep etmeden yardım etmek adı altında çalışıyorum. Ailesi ile ne zaman bir araya gelsek kendimi çok rahatsız hissediyorum. Hiç konusmak istemiyorum. Elim ayağıma dolanıyor. Kendimi onların yanında ezik gibi hissediyorum. Bu yaşıma kadar hayatta hicbir yere gelememis olmak onlarin yaninda beni cok rahatsiz ediyor. Erkek arkadasim ile aramizda ufak tefek sorunlar disinda fazla buyuk sorunlar olmuyor onun yanindayken mutluyum ama ilerde evlenince ailesi yanında sürekli bu hisleri hissetmek istemiyorum. Herkes evlenince kendi hayatınıza bakarsınız diyo ama ben oyle olacagini dusunmuyorum. O yüzden iliskimi bitirmeye karar verdim. Sizce ne yapmaliyim? isin icinden cikamadim. Yada bu durumdan nasıl kurtulabirim?

Eğer erkek arkadaşın seni küçük görmüyorsa bitirme tabi ki... Ailesinin bu konuda ne düşündüğü önemli değil, tabi eşin de önemsemiyorsa bunu.

Ayrıca başta sen bu ezik duygudan kurtulmasının. Geliştir kendini. Onların yanında konuşmalarına dikkat et. Seni ezmelerine müsade etme.

çok iyi tanıdığım biri var. Kadın ilkokul mezunu eşi mühendis. İkisi de zehir gibi.cAdamı suya götürür susuz getirirler.

Maaşsız çakışmak da çok saçma olmuş be öyle. Ortak yapsın k zmn seni

üfff saçmalama .. bu kadar kolay mı ?bu çocuk seni seviyor demek ki ... böyle bir nedenden dolayı bırakamazsın ...ayrıca sende önlisans bitirmişsin . hiç eğitimsiz değilsin ki ..

Erkek arkadaşının böyle bir laf sokmasi, aşağılamasi falan var mı? Eğer yoksa ilişkiyi bitirmen saçma. Ayrica neden ücretsiz çalışıyorsun deneyim kazanmak icin mi yoksa erkek arkadaşın mi rica etti.

Ozguven problemi ayrilsanizda sizinle kalacak bir problem bence. Onlarin yaninda ezik hissetmeniz icin yapilmis bir davranis var mi? Yoksa baska insanlarla oldugunuzdada kendinizi bu sekilde hissedermiydiniz? Sevdiginiz insandan bu sebeple ayrilmak mantiksiz geldi bana.kendinizi gelistirme alternatifiniz varken neden bu secenek?

Bence ayrılmadan önce sen komplekslerinden kurtul...azıcık kendine güven kendini ezik hissediyorsan oku izle araştır bilgi sahibi ol onlar biliyorsa faydalanmaya çaliş....iki üniversite bitirmenkadam ilmaya yetmez bazen bunu da unutma

Son düzenleme:
cok merak ediyorum real anlamda ailesi size karsi bir sey sergiledi mi? eger yok ise oyle bir sey kesinlikle cocugu birakin cunku sizin gibiler sadece mutsuz eder insani ve mumkunse evlenmeyin yazik aileye

Bence ayrılmadan önce sen komplekslerinden kurtul...azıcık kendine güven kendinj ezik hissediyorsan oku ozle araştır bilgi sahibi ol onlat biliyorsa faydalanmaya çaliş....iki üniversite bitirmen adam ilmaya yetmez bazen bunu da unutma
boyle exik tipler surekli ilgi bekler pohpohlanmak ister ve uster de ister birbturlu doymaz cunku eziktir

3 yıldır devam eden bir ilişkim var. Erkek arkadaşımın ailesindeki herkes 2 üniversite bitirmişler ve hayatta iyi yerlere gelmişler. Ben ise önlisans mezunuyum. Şu an erkek arkadaşımın şirketinde para talep etmeden yardım etmek adı altında çalışıyorum. Ailesi ile ne zaman bir araya gelsek kendimi çok rahatsız hissediyorum. Hiç konusmak istemiyorum. Elim ayağıma dolanıyor. Kendimi onların yanında ezik gibi hissediyorum. Bu yaşıma kadar hayatta hicbir yere gelememis olmak onlarin yaninda beni cok rahatsiz ediyor. Erkek arkadasim ile aramizda ufak tefek sorunlar disinda fazla buyuk sorunlar olmuyor onun yanindayken mutluyum ama ilerde evlenince ailesi yanında sürekli bu hisleri hissetmek istemiyorum. Herkes evlenince kendi hayatınıza bakarsınız diyo ama ben oyle olacagini dusunmuyorum. O yüzden iliskimi bitirmeye karar verdim. Sizce ne yapmaliyim? isin icinden cikamadim. Yada bu durumdan nasıl kurtulabirim?
Arkadaşınızın size karşı tavrı nasıl? Eğer aranızda bir sorun yoksa sırf bu yüzden ayrılmayı düşünmeniz gereksiz, eğitim durumunuzdan memnun değilseniz siz de ikinci bir üniversite okuyabilirsiniz, ayrıca insanlar eğitim durumuna göre önem kazanmaz, her birey değerlidir önce kendiniz kendinizin değerini bilin ve kendinize güvenin.

Ben üniversite işinde nicelikten cok niteliğe önem veriyorum. Aöf tür, iki yıllıktır üc beş tane okunacağına bir tane adam akıllı okunması daha iyi. Siz de cok dert etmeyin.

Back
X