yalnız sürekli ben haklıyım hali de var sizde... yorumlara verdiğiniz cevapları okuyunca...
arabanın manevrası konusunda siz haksızsınız, aynı tepkiyi tam tersi bir durumda siz de verebilirdiniz... nöbetten çıktığınız ve yorgun olduğunuzu düşündüğü için eşiniz ben kullanayım demiş olabilir, bunu da o an çocuğa bir şey olacak diye korktuğundan ters bir ses tonuyla veya ters bir şekilde söylemiş olabilir.... tam tersi olsaydı, aynı manevrayı eşiniz yapsaydı ve siz eşiniz nöbetten çıktığı ve evde yemek hazırladığı için yorgun olduğunu düşünmüş olsaydınız, aynı tepkiyi benzer veya daha farklı cümlelerle vermezmiydiniz??? hayatım sen yorgunsun sanırım istersen ben kullanayım diyemeyebilir o anki korkuyla..... bir de değersiz hissettiğinizi söylediniz genel olarak.... cidden mi? yani bunu gerçekten sormak istiyorum. şu anlattığınız adamın size değer vermediğini mi düşünüyorsunuz cidden? lütfen etrafınıza bir bakın, yaşadığınız çevrede herkes her an canım cicim mi yaşıyor bilemiyorum ama yine de bakın.... ben buradan anladım adamın size değer verdiğini.
ayrıca diğer arkadaşlara da bir konuda katılıyorum, ufacık şeylerde hemen boşanalım denmez, denmemeli.... saç rengini farketmeme, makyajı fark etmeme değer vermediğini göstermez bence... o an yorgun olduğu gösterebilir, canının bir şeye sıkıldığını gösterebilir, iş yerinde veya trafikte canını herhangi bir şeyin sıktığını gösterebilir...gibi...... ama değer verdiğini yada vermediğini bunlarla mı anlıyorsunuz cidden?