Ailesinden uzağa evlenenler

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
İki senelik evliyim ailem istanbulda ben bursada. Ünv okurken uzakta olmak yormamıştı ama evlenince şimdi şimdi anlıyorum ve ailemin her gidişinde ağlıyorum. Birde bebeğim oldu kv dem bakmıyor annemde burda değil o gelip yardım edince keşke uzağa gelmeseydim diyorum ama insan o zaman akıl edemiyor işte :( şimdi annem yanımda yine gidicek çok üzülüyorum birde onların kötü günlerinde yanlarında olamamak her an nasıl olduklarını bilememek çok kötü

Merhaba
Ben ailemden uzaga gelın gelmedım ama ne oldu :KK51: Kardesim üniv kazandı bızım memlekette annemlerde pesınden gıtmeyı dusunuyorlar :KK51: okullar acılana kadar kesın kararlarını verecekler ama bugun ogrendımkı semt bıle arastırmıslar :KK51: eger gıderlerse bende senınle aynı durumda olacagım.
Cogu zaman anneme kızsamda kıymetlım o benım tabı kı.. gunde kac kez konusmazsak olmaz o_O sık sık gıdıp gelemesekte aynı ılde olmanın rahatlıgı var o_O sımdı gıderlerse ne onlar derdıme kosabılır nede ben :KK51:
Sımdıden bı tuhaf hıssedıyorum kendımı :KK51: ama eger esımın aılesıde burada olmasa o sekılde uzulmem bak hanı ıkı tarafta bıze uzak olsa.. ama şimdi kayınvalıdemlere her gıttıgımde ıcım burkulur :KK51: soylenen ufacık soz daha cok zoruma gıder oda dogru :KK51:
Kısacası sımdıden anlıyorum senı bakalım bızım durum ne olacak hayırlısı..
Ve sakın uzaga gıtmeseydım dıye dusunme gordugun gıbı hayat sartları sen kalsanda onlar gıdebılıyor Hoppa

İst Bursa arası dediğimiz nedir sanki? Önce 13 saat şimdi 10 saat uzaktayım. :110:Zamanla geçmiyor ama hafifliyor azıcık.

Merhaba
Ben ailemden uzaga gelın gelmedım ama ne oldu :KK51: Kardesim üniv kazandı bızım memlekette annemlerde pesınden gıtmeyı dusunuyorlar :KK51: okullar acılana kadar kesın kararlarını verecekler ama bugun ogrendımkı semt bıle arastırmıslar :KK51: eger gıderlerse bende senınle aynı durumda olacagım.
Cogu zaman anneme kızsamda kıymetlım o benım tabı kı.. gunde kac kez konusmazsak olmaz o_O sık sık gıdıp gelemesekte aynı ılde olmanın rahatlıgı var o_O sımdı gıderlerse ne onlar derdıme kosabılır nede ben :KK51:
Sımdıden bı tuhaf hıssedıyorum kendımı :KK51: ama eger esımın aılesıde burada olmasa o sekılde uzulmem bak hanı ıkı tarafta bıze uzak olsa.. ama şimdi kayınvalıdemlere her gıttıgımde ıcım burkulur :KK51: soylenen ufacık soz daha cok zoruma gıder oda dogru :KK51:
Kısacası sımdıden anlıyorum senı bakalım bızım durum ne olacak hayırlısı..
Ve sakın uzaga gıtmeseydım dıye dusunme gordugun gıbı hayat sartları sen kalsanda onlar gıdebılıyor Hoppa
Canm bnm hayatın ne getrceğini bilemeyz elbette ama insan alıştım dedikçe daha da zor geliyor sanki şimdi bide bebişim var doya doya sevemiyolar bile annem kalıyor babam dönüyor orda tek başına ne biliymAllah kimseyi ailesnden ayırmasın.bgn yolcu ettim annemi yine çok ağladım ama yapck bişi yok

Ben Türkiye'den Fransa'ya gelin geldim ben öleyim o zaman :(
Hayatı olduğu gibi yaşayıp mutlu olmaya çalışmalıyız. Çok şükür bir derdimiz yok ama özlem hasret var. Onu da her gün telefon ederek gidermeye çalışıyorum :)
Allah yardımcınız olsun

Canm bnm hayatın ne getrceğini bilemeyz elbette ama insan alıştım dedikçe daha da zor geliyor sanki şimdi bide bebişim var doya doya sevemiyolar bile annem kalıyor babam dönüyor orda tek başına ne biliymAllah kimseyi ailesnden ayırmasın.bgn yolcu ettim annemi yine çok ağladım ama yapck bişi yok
Amin. Cok sukur ki evladin ve esin yanjnda onu dusun canim kim bilir belki.ileride ayni ilde oturursunuz

İst Bursa arası dediğimiz nedir sanki? Önce 13 saat şimdi 10 saat uzaktayım. :110:Zamanla geçmiyor ama hafifliyor azıcık.
Mesafeyi düşününce uzak değil tabiki cnm ama yinede yanında gibi olmuyor işte bazen bende diyorum 3 saat uzakmı diye bazende neden geldim uzağa diye üzülüyorm alışmak Zor gerçekten

benim ailemle aramda 15 saat varbiri 7 diğeri 2 yaşında oğlum var ben alıştım yalnızlığa ve kaldığım yerde hiç akrabam yok sadece ben eşim ve çocuklarım varız arkadaşta çok istemiyrum iki çocuğumuda yalnız büyütüyorum 2015 yılı benim için çok kötü geçti psikolojik destek almayı bile düşünüyorum
üzülmeyin insn zamanla alışıyo yalnızlığa önemli olan evde sağlık ve huzur varsa yeter tek sorun yol olsun atlarsıız uçağa otobüse gidersiniz allah başka dert vermesin kimseye

Amin. Cok sukur ki evladin ve esin yanjnda onu dusun canim kim bilir belki.ileride ayni ilde oturursunuz
İnşallah cnm öyle çok isterim ki o zamanlar anlayamamışım ünv okurkende bursadaydım ben onun gibi sndım ama evlilik çok başka bide bebek olunca desteğe çok ihtiyacm var ee eşimin annesinden de yardım göremeyince insn ailesini arıyor tabi:(

Emin ol annen uzakta olsun yeterki yuvasında huzurlu olsun diye düşünüyordur.. 3 saat uzak sayılmaz ayrıca. .Allah başka dert vermesin..

Ben aileme çok düşkünüm ve çok uzağa düştüm onlardan. İstanbuldalar biz eşimle uzaktayız. Habire gidip gelmek hem yorucu hem masraflı. Uçakla kısa sürse de kusarım musarım diye binemem artık otobüse uçağa. Arabayla da o yolu kaldıramam. Annemler yanıma gelicek mecbur. Anlıyorum seni günlerce ağlamıştım ben. her gün 3 kere arıyordum en az.

Ailemle aramda araba ile 5 dk lık bir mesafe var...iyikide ailem yakınımda diyorum.cok faydası oluyor.en ufak bir seyde hemen kosup geliyorlar.Allah ailesinden uzakta olanlara yardım etsin.

Back
X