Ailesine aşırı yüz veren eş

Trendlyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
81
7
18
Arkadaşlar biz evlendigimizden beri herşeyi kendimiz yapiyoruz eşimin ailesi bir kuruş destek vermedi ne maddi nede manevi evlat ayrımda yapıyorlar bariz bi şekilde eşime ve bana sanki uveymisiz gibi davranıyorlar ailede onlara en güzel biz davranıyoruz ona rağmen biz onlara gittiğimizde onlar bize evlendik evleneli her türlü desteği benim ailem verdi buna rağmen istemiyoruz eşim bunları göre göre Hiç ses çıkarmıyor hala görüşüyoruz ben eşimin yeri geldiğinde bizi savunmasını istiyorum ama bunu bile yapmiyor sizce bu durum normal mi benmi abartiyorum

Son düzenleme:
Evet eşimin ailesiyle çok basit bi mevzu yüzünden arası açılmış bizim haberimiz bile yoktu evlendikten sonra öğrendik daha sonra büyüttüler meseleyi şimdide ailesi o büyük diye onun tarafını tutuyor eşimin ona yslvarmasini bağırmasını istiyorlar bunu da biz yapmak istemiyoruz cunku 100%100 haklıyız yani yüzde bir bile suçumuzun olduğunu düşünsek gidip özür dileriz durum böyle olunca sürekli huzursuzluk veriyorlar

Son düzenleme:
Bikac defa özür diledik kabil etmedi bizde konuşmadık bidaha yine özür dolayı affedeme kadar diyorlar

Koca koca çalışıp para kazanan insanların bize hiç maddi yardım yapmiyorlar diye söylenmesi bana inanılmaz itici geliyor.

Artık kabul etsede içimizden gelmiyor konuşmak ama ailesi düşmüyor yakamızdan ya onu idare edeceğiz yada yakamızdan düşmeyecekler

Koca koca çalışıp para kazanan insanların bize hiç maddi yardım yapmiyorlar diye söylenmesi bana inanılmaz itici geliyor.
Biz ozaman koca koca insanlar degil 20 yaşında cocuktuk onu belirtmek isterim ayrıca aranızda dugunde yenilen yemeyin parasına kadar ödeyen yoktur sanirsam

Biz ozaman koca koca insanlar degil 20 yaşında cocuktuk onu belirtmek isterim ayrıca aranızda dugunde yenilen yemeyin parasına kadar ödeyen yoktur sanirsam

Nasıl yani ? 20 yaşında mi evlendiniz ?o yaşlarda evlenmeyi biliyorsaniz aileden destek almamayı ya da destek vermeyen tarafı da kötü ilan etmemeyi bilmelisiniz.Kelimelere mana yüklemeyin demişsiniz ama bu ayrıntı çok önemli aslında.

Kusura bakmayın nerden tutsak elde kalıyor. MorAnka ’ya katılıyorum Madem 20li yaşlarda çocuktunuz neden evlendiniz? Yetişkinseniz kimsenin size maddi yardım etmesine gerek yok. Beklentide olmanız yanlış evlenmeyi, aile kurmayı biliyorsanız maddi olarakta geçinmeyi bilmelisiniz. Burdan vurmaya çalışacağınız için şimdiden belirteyim evliyim düğünümü eşimle birlikte ödedik, aileden hiç beklentimiz olmadı. Düğünde verilen yemeğin parasına kadar ödedik yani çünkü neden ödemeyelim düğün bizim. Maddi olarak sıkıntıya düşeceksiniz düğün yapmasaydınız düğün ile evlenmek şart değil

Size cevap vermekle kendimi yormayacağım asıl sizin bakış acınızın tutulacak bir tarafı yok

Ben varim 20 li yaşların başında evlendik destek de almadık calistik yaptik. Destek vermek zorunda da degillerdi. Bir gun bile bana da bunu almadılar diye düşünmedim. Kendine güvenmeyen evlenmesin çocuk da yapmasin zaten.

Bi vaka daha..
Kendi ağzıyla çocuktuk o zaman diyen birisi evlenmeyi göze alıyor sonra da maddi destek görmedik diyor.
Canını yediğimin hayatı ya ne kadar da toz pembe
Söyleyecek bişey bulamıyorum siz başka ülkede yasıyorsunuz sanırım ayrıca hepinizde gayet aklı başında çalışan düğününü herbiseyini kendi yapan bireylersiniz bu soruyu size yönelttiğim için özür dilerim:)

Konuyu eleştirmeden onc

30 yasindami evleneseydik hanımefendi ayrıca kelimelere bukadar mana yüklemeyin ne demek istediğimi anladiniz bence:)

Kendi kendinize yetecek maddi manevi olgunluğa geldiğiniz zaman evlenseydiniz.
Bu 25 olur, 30 olur, 40 olur; kişiye göre değişir.

İş güç sahibi kocaman insanlarsınız. Size neden maddi yardımda bulunsunlar?
Ailenizin yardım etmesi de gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…