- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi Trendlyyyy
-
Yooo biz varız. Yemekli düğün yaptık, parayı da eşimle ben ödedik. Aileler değil.Biz ozaman koca koca insanlar degil 20 yaşında cocuktuk onu belirtmek isterim ayrıca aranızda dugunde yenilen yemeyin parasına kadar ödeyen yoktur sanirsam
Söyleyecek bişey bulamıyorum siz başka ülkede yasıyorsunuz sanırım ayrıca hepinizde gayet aklı başında çalışan düğününü herbiseyini kendi yapan bireylersiniz bu soruyu size yönelttiğim için özür dilerim:)
Biz bir lira almadan kv kp emekli eden evine mobilya dizen hacca gönderen ütopyadanız hanımefendi birbirimizi anlamamamuz normalBen varya düğünümü nişanımı kınamı masraflarımı anlatsam oturur ağlarsın :)
Ailelerden 1 tl bile destek görmeden ve beklemeden.
Aklı başında her bireyde zaten bunu yapar.
Siz hangi ütopyadansınız bilemem
İnsanlar düğün yapıp iki üç sene kredi ödüyor yeri geliyor. Neden acaba bilmem anlatabildim mi ?
Arkadaşlar biz evlendigimizden beri herşeyi kendimiz yapiyoruz eşimin ailesi bir kuruş destek vermedi ne maddi nede manevi evlat ayrımda yapıyorlar bariz bi şekilde eşime ve bana sanki uveymisiz gibi davranıyorlar ailede onlara en güzel biz davranıyoruz ona rağmen biz onlara gittiğimizde onlar bize geldiginde sürekli bi sürat asma iğneleyici laflar bunistidnasiz her görüştüğümüzde oluyor bi fırsatını bulsalar aramızı hemen bozacaklar buarada ben öğretmenim kartım eşimde evlendik evleneli her türlü desteği benim ailem verdi buna rağmen istemiyoruz eşim bunları göre göre Hiç ses çıkarmıyor hala görüşüyoruz ben eşimin yeri geldiğinde bizi savunmasını istiyorum ama bunu bile yapmiyor sizce bu durum normal mi benmi abartiyorum
Biz bir lira almadan kv kp emekli eden evine mobilya dizen hacca gönderen ütopyadanız hanımefendi birbirimizi anlamamamuz normal
Gerçek hayatta kv altınları vermediği için düğünü terkedecek kabiliyetteki insanlar ne yaparsa yapsın bunları sineye çekip iyi geçinmeye çalışan bizim gibi insanların ağzına lafı tıkıyorlar kimin ne yaşadığımı Allahtan başka kimse bilmez bukadar cabuk alaşağı etmeyin anlamadan insanları
Pardon da kayınvalide altınlarınızı aldığında susup sineye çekmek marifet mi? Böyle yaptığınızda iyi geçinmeye çalışan değil ezik insan profili çiziyorsunuz. Ne yapılırsa yapılsın sineye çekmek bir başarı değil aksine enayilik. Takı gelinin hakkıdır. Eğer her kuruşu eşimle birlikte ödediğim düğünümde kayınvalidem Kanuni hakkım olan takılarımı almaya kalksaydı eşim de sesini çıkartmasaydı evet salonu terk ederdim. Bunda da sakınca görmüyorum. Size de hak verdim ama hem bütün düğünü kayınvalide kayınpeder yapsın, hem evlenince maddi yardım yapsın sonra da ama takılar benim hakkım ben takılarımı alıyorum denmez.
Işte onların aldığı altinlarida 13 yıldır biz ödüyoruz liste halinde verdiler enayi gibi hissediyorum bende kendimi O yüzden eşimden biraz geri çekilmesini istiyorumPardon da kayınvalide altınlarınızı aldığında susup sineye çekmek marifet mi? Böyle yaptığınızda iyi geçinmeye çalışan değil ezik insan profili çiziyorsunuz. Ne yapılırsa yapılsın sineye çekmek bir başarı değil aksine enayilik. Takı gelinin hakkıdır. Eğer her kuruşu eşimle birlikte ödediğim düğünümde kayınvalidem Kanuni hakkım olan takılarımı almaya kalksaydı eşim de sesini çıkartmasaydı evet salonu terk ederdim. Bunda da sakınca görmüyorum. Size de hak verdim ama hem bütün düğünü kayınvalide kayınpeder yapsın, hem evlenince maddi yardım yapsın sonra da ama takılar benim hakkım ben takılarımı alıyorum denmez.
Siz evlimisiniz
Çok teşekkürler baya merak etmiştimKonu benim evli olup olmamam değil ama madem sordunuz söyleyeyim 9 yıllık evliyim 5.5 yaşında bir evladım var fazladan bilgi size :)
Konuyu eleştirmeden onc
30 yasindami evleneseydik hanımefendi ayrıca kelimelere bukadar mana yüklemeyin ne demek istediğimi anladiniz bence:)
Çok teşekkürler baya merak etmiştim
20 yaşında evlenilir mi?
Hiç kimse kusura bakmasın umarım yanlış anlamadım durumu...
Evlenmeyi bilen evi nasıl çekip çevirecegını de bilir...
Herkes durumuna göre davranmak zorunda...
kimse kimseye yardım etmek zorunda değil...
Evlenmeseydiniz....
Bu arada o maaş kartınızı kendiniz alırsanız çoook daha iyi olur....
bende ona takıldım. çalışan bir insanın kadın erkek farketmez neden kartı karşı tarafta olur ki. para aktarcaksa aktarsın ama kart neden ondaEşinizin bunları yapmasını istiyorsanız maaş kartınızı ondan alarak işe başlayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?