Ailesine aşırı yüz veren eş

Şimdi eşimle kendi düğünümüzü, eşyamızı, ıvır zıvır, kına gecesi ne varsa kendimiz yaptık. Üstelik takıları da aldılar. Evet hac parasına yardım ettik (10-15 bin kadar). Evine eşyada aldık.

Amaaaaa kartım bende eşime istersem veririm para istemezsem asla. Kimseye içimden gelmezse bir kuruş takı takmam. Eğer derslerde size altın taktılar altın takın alın gibi takılar kimdeyse o taksın derim.

Bütüüüün bu eşimin ailesine yaptıklarımız içinde belki 10 kuruşum vardır. Benim kazandığım parayla eşim ailesine ağalık taslamaz aynı şekilde bende öyle

Ah ah bizde aynısını diyoruz ama kızımız anlamamakta ısrarcı .Hadi hepsini geçtim de o altınlar düğün sonrası ne münasebet kayınvalide -kayinpedere bırakılır .
Gençlerde öyle bir furya var bizim sınıftaki 2 kişide evlenmek istiyor...
Ama sebebi kızın annesi illa evlenin illa evlenin
Kıza da kızıyorum aile yapın uygun değilse sevgili yapma....
Kız tarafı bir ton şey istemiş babası da şey dedi en son

yardım etmicem demiş iyi de demiş
O kızda böyle diyordu bize yardım etmiyorlar...

eee ev resisi olmak kolay değil limon satsın evlenecek kadar büyüdü madem
Sanki adamın tek çocuğu o

ay kusura bakmayın bu haberi de yeni aldık sayılır sinirlenmiştim de

Tamam ikna oldum arkadaşlar yazmanıza gerek yok herkes düğününü kendi yapmış bir kuruş kimse yardım etmemiş eşinin ailesiyle hiç sorun yasamiyorsunyz
tövbe estagfirlluh nerelere geldi konu bi ergenlerle kiyaslanmadigimjz kalmisti

Sizin kapatmaya çalıştığınız bir eksikliğiniz filan mı var neden sürekli üstüne para vererek koca sahibi oldunuz? Hani sadece kendi kazandığınız parayı verseniz bir derece tamam da bir de ailenize harcattırmışsınız. Yetmemiş bir de kocanızın ailesinin mobilyalarını alıp hacca göndermişsiniz. O da kafi gelmemiş olacak ki maaş kartınızı da eşinize vermişsiniz. Parayla elde tutulan bir koca, ilginç!

Evet var nerden bildiniz:) herkes kötü olmamızı beklerken ben destek verdim esime o yüzden

Tamam ikna oldum arkadaşlar yazmanıza gerek yok herkes düğününü kendi y
tövbe estagfirlluh nerelere geldi konu bi ergenlerle kiyaslanmadigimjz kalmisti
20 yaşında hala ergen sayılıyorsunuz 23 e kadar devam ediyor...
Ayrıca muhakeme yeteneği de 25 de tamamlanıyor...

sizce de yaptığının sorumluluğunu alamayıp bize yardım etmıyorlar diyip dert yanmanız ergence değil mi?

ve evet laf sokma konusunda illaki karşı tarafında hatası vardır kendinizi koruyun o konuda
20 yaşında e
Ayrıca sunuda belirteyim biz öyle sağda solda sevgili yapan sarmaş dolaş gezen kızlardan hicbir zaman olmadık görücü usulü evlendik sileler çok istediği icin
keşke öyle olsaymış daha saglıklı bir ilişki bence ne güzel özgürce yaşıyorlar ailelerw maruz kalmayıp....
Hayır deme şansınız her zaman vardı

Ziynet yazmayı becerememısım heyecandan maas kartını kocasına veren bırını gorunce sekerim yukselıyor
benimde bam telim.çalışmasını bilirken becerikli. parayı çekip getirmesi gerekirken yapamaz. olmaz ya benim arkadaşın eşi kafasına boşanmayı koymuş kızın banka kartını boşaltmış ek hesabını boşaltmış kredi çekmiş gitmişti . 5 kuruş maaşı kalmıyordu yıllarca. ya olursa. bence takılması gereken nokta kartın neden eşte durduğu. eşin ailesi ister yapsın ister yapmasın

Evlerden ırak. Adamın hırsız olduğu ıspatlanamadı mı

Biz ozaman koca koca insanlar degil 20 yaşında cocuktuk onu belirtmek isterim ayrıca aranızda dugunde yenilen yemeyin parasına kadar ödeyen yoktur sanirsam

Var. Biz düğünümüzü komple kendimiz ödedik. Madem 20 yaşında evlenecek kadar büyümüştünüz bunu da hesap edecektiniz. Veya hic büyük düğün olaylarına girmeden evlenecektiniz.

Düğün olup biteli 13 yıl olmuş...üstüne sizin de 3 evladınız olmus.Bu kadar zaman sonra bile dönüp dönüp düğünde takilmayan takının,alinmayan eşyanın lafını ederseniz kimse sizi dinlemez de ciddiye almaz da..eşinizle konusacaginiz "bu gününúz" olsun.Maas kartınızın esinizde olması sizin kendi hür iradenizle verdiğiniz bir karar diye algılıyorum..benim size tavsiyem ise maaşınızı sizin çekmeniz,gerekirse eşinize elden vermeniz yönünde...diğer türlü pek çok erkeğin "benim iki maaş kartım var" felsefesiyle yaşadıklarını gözlemliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…