Bayramdan önce pazartesi- salı-çarşamba-perşembe yani 4 gün ard arda nöbetçiydi. Cuma geldi eve. Yorgundu epey. O gün dinlendi. Cumartesi günü babasıyla telefon görüşmesi yaptı. Telefonda babasına aslında dün veya bugün memlekete gelecektik ama çok yorgundum gelemedik dedi. Ben 4 gün evimde yoktum eşimle vakit geçirmedik eşimle program yapayım demek yerine kendi kafasında memleketine gitmeyi planlıyomuş meğer. Bunlar yani bu yaşadıklarım normal , ben mi anormalim diye düsünüyorum artık cidden...
O zaman niye evlenmiş koskoca adam
Ben yoruldum okurken. Gitmeyin siz de
Bu tur adamlar anlasilamilayor malesef benim esimde oyle surekli ailemde ailem diyecektin niye evlendin madem tarzi kavgalar sonucu biraz duzeldi Allahtan sizde deneyin ama terste tepebilir bilemiyorum
Bak buda manrikli:) ben hamileyim diye hic gidelim demiyor surekli ara ara diyede baski yapmiyor artik bunda kavgalarimizinda buyuk etkisi var tabibazen bunları okudukca halıme şükür s edıyrum :) canım işin zor ya bırak kendı gıtsın yada hemen cocuk yap hamıleyım gıdemem agrım olyo cocuk hasta olur gıdemem dersın buyunce cocugun okulu duzenı var sık gıdılmez ama bu kadar cok annecıyse evlenmeseydı emınım aynısını sen yapmaya kalksan bsanmaya kalkardı
Canım seni çok iyi anlıyorum, benzer şeyler yaşadım. Ve ben de çalışıyorum tatil günlerinde dinlenme konusuna çok önem veririm, dinlenmeye ihtiyacı olup da dinlenememek hatta daha da yorulmak, her izin gününde kv evinde olmak... kendini bu eziyetten kurtar. Nasılsa her şekilde eşinle vakit geçiremiyorsun. Hiç değilse yorgunluk çekmezsin evinde mis gb dinlenirsinArkadaşlarım eşleriyle haftasonları bişeyler yapıp vakit geçiriyorlar. Oysa benim yanımda sürekli ailesine özlem duyan biri var.
Bunu da geçtim haftaiçi çalıştığım için artık dinlenme fırsatım olmuyor haftasonları
Evimde dinlenmek, mutfağıma girip bişeyler yapmak lüks benim için..Canım seni çok iyi anlıyorum, benzer şeyler yaşadım. Ve ben de çalışıyorum tatil günlerinde dinlenme konusuna çok önem veririm, dinlenmeye ihtiyacı olup da dinlenememek hatta daha da yorulmak, her izin gününde kv evinde olmak... kendini bu eziyetten kurtar. Nasılsa her şekilde eşinle vakit geçiremiyorsun. Hiç değilse yorgunluk çekmezsin evinde mis gb dinlenirsin
Ayak bagi olmakla alakasi yok bu adamin kendiyle alakali. Benin kocam aslinda evlenmeden once cokta duskun degilmis ailesine evlenince bi hal oluyor bunlaraPsikolojik olarak yıprandım. Ters tepmesi bile umrumda değil diye düşünüyorum bazen. Kendimi ona ayak bağı gibi düşünüyorum. Ben olmasaydım daha sık giderdi. Bazen ayrılalım sen ailene yapış diyesim geliyor.
Evlenmeden önce aynı iş yerinde çalışıyoduk. İzin imkanı yoktu. Ailesiyle tlefon görüşmeleri yapardı tabi normal olarak. Ama evlenip hemen başka yere tayin olduk iş yerlerimiz ayrıldı. Evlenmeden önce izin sorunu olduğu için gitme talebi de çok değildi anlayamadım yani bu kadar düşkün evlendikten sonra aileye gitme isteği olacağını.Ayak bagi olmakla alakasi yok bu adamin kendiyle alakali. Benin kocam aslinda evlenmeden once cokta duskun degilmis ailesine evlenince bi hal oluyor bunlara
Restini çek ne oluyorsa olsun bundan sonra. Kendi evinde dinlenmek gbsi var mı yaa!Evimde dinlenmek, mutfağıma girip bişeyler yapmak lüks benim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?