Ailesine para göndermek isteyen eş

Sonuna kadar haklisin. Düşünsene yıllarca öde onlar keyfine baksın bide kv onlara devredermiş. Eeee ne olacak sonra ? Kocan da ah vah kalleşlik ettiler diye sana ağlayacak.

Hayatım boyunca en nefret ettiğim şey şu; senaryosunu çizdiğim bir mevzuyu beni dinlemeyip üstüne giden birinin gelip bide bana ağlaması.

Sen çalışıyorsan tavsiyem her ay onun annesine gönderdiği miktar kadarını ayir kenara.
 
Ve şimdi 4 bin euro nun 41 bin TL olduğunu da öğrendim google dan inşallah yanlış hesaplanmıştır google amca yoksa delirmemek elde değil
 
Biz maasimizi euro almıyoruz ama yardım ediyoruz kv kp ime sizede dokunmaz 200 euro verin nasil olsa ev sizin olacakmış
 
Kaç ay ödenecek bu 200 Euro Türkiye için düşünürsek 200 lira gibi bişey ödemek koymaz aile huzurunu bozmaya değmez.
 
Yani haklısınız ama siz gurbetçi olduğunuz için hep sizden para beklentileri olacak. Benim babam da bir dönem yurtdışında çalışmış ve annem hep şikayetlenerek anlatır. Tüm akrabaların bizden beklentisi vardı diye. Yurtdışı dediğimde Arabistan yani

Kazancınıza göre sizi çok sıkıntıya sokmayacak bir para gibi geldi ben olsam verirdim ama görümcenizin yaptığı da haksızlık diğer yandan. Sizin evin üstüne konacaklar gibi geldi bana. Tapuyu sizin üzerinize verdikten sonra masraf yaptırsalar, destek olsanız olmaz mı?
 
Biz de eşimle yurt dışında yaşıyoruz. Türkiye’den ev almaya çalışıyoruz. Böyle bsey olsa biz de almak isteriz. Çünkü 200 Euro bsey değil. Bi de bizim maaş sizinkinden de düşük. Ama ev yaptırıp onların oturması konusunda emin değilim. Ev alacaksam kiraya verip krediyi ödemesini tercih ederdim. Yakın gelecekte bi çıkarınız yok gibi
 
Uf aynı benim eşim. Ailesine sonsuz bir güveni var, halbuki konu para olunca kimse kimseyi tanımaz. Yazik, göremiyorlar bunu.
 
200 gondermesinin amaci o ev benim izlenimini vermek.Simdi gondermezse kesin donus yaptiginda,evi biz yaptirdik,senin hic bir katkin olmadi demelerini istememis..Sonuc olarak kendi uzerine degil o ev.Zaten yurt disinda eviniz yokmus.İleriye donuk yatirim yapmak istemis.Bence rasyonel hareket etmis esiniz,O evinde uzerine konmak istemelerini fark etmis olacak ki ben de payima dusen 200'u gonderirim demis.
 
Zaten diğer evin kirasını da alıyorlarmış. Haksızlık olur sizin para yollamanız. Vur deyince öldürmesinler yani. Ayda 200 euro kenara atsanız yazın ev tutup gayet güzel tatil de yapabilirsiniz.
 
Ben olsam esimle orta yolu bulup , 100 euro yollardim . Sonucta ac degil, acikta degiller. Tamamen keyfi .
Esiniz, kizkardesi annesine destek ,yaninda oldugu icin yollamak isteyebilir. Ve ben esinizin hissettigi duyguyu anlayabiliyorum . Maddi olarak olmasada manevi olarak ayni duygulari yasiyorum .
Yoksa mantik olarak tabiki haklisiniz .
 
ev size kalacak ise o evin tasarımını yaparken size neden sormuyorlar? Kendileri için oturacaklari güzel bir ev dizayn ediyorlar. Tapusu bile sizin olmayan bir eve neden yatırım yapacakmissiniz?
Sizin payiniza düşen,ödemeniz gereken bir tutar varsa varsa her ay onlardan almadığınız kiraya saysinlar. Ne ala sizin hakkinizi gasp edip kendi evlerini kiraya versinler bir de sizden her ay para istesinler.
 
O ev size kalmaz kusura bakmayın yerleşmişler yıkmalara kalkmışlar buda demek oluyor ki sahiplenmişler ikinci bir ev alacaklarına orayı yaptırsalardı o parayla
 
Ne şanslı damatlar varmış ya
 
Ne şanslı damatlar varmış ya
Damatlar hep sansli olur konudaki damada baksaniza hic adi gecmiyor ama hic bir seg yapmadan mal mulk sahibi olmus ama kv oglundan istiyor parayi ama gelininde hakki var o parada yeni gelinden para al damadi mal sahibi yap ne guzel adida ileride size kalacak e tamam bu sekilde oturun istersek bize kalinca yaptirirz icini
 
Dede yadigarı eve kat çıkılmaz bahçesi yaptırılmaz anısı bozulur

Görümcenin babadan kalan evi ve o sonradan alınan ev satılır kv üzerine büyük ev alınır

Bu ev de isterse boş durur

Hem ev korunmuş olur eşinizin istediği gibi hem sizden para çıkmamış olup hem görümce kv rahat etmiş olur
 
Kusura bakmasinlar ama cook sacma ve mantiksiz bu talepleri.Eşinizi okuttular diye böyle bir seyi aslaa talep edemezler ,kaldi ki zaten görevleri okutmak.Karşılık beklemeden görevleri.Haa mücbir bir sebep olur ,hastalik olur,işsizlik,açlik olur Allah korusun ,o zaman tabii ki yardim edersiniz ama bu keyfe keder bi sey yani.Herkes evini tadilat da yaptiriyor ,balkonunu da kapatiyor,ek insaat da yaptiriyor kimseden duymadim bunu; yarin öbür gün biz ölünce sizin olucak para verin diye.Görümceniz hem kira ödemiyor,hem malina mal ekliyor,ohh ne ala memleket.Size kira gelirlerinden gönderme yapiyorlar mi peki? Eger düzenli olarak kira gelirinden siz de aliyorsaniz o zaman düşünülebilir maddi yardim ama bu anlattiginiz sartlarda ,sizden yararlaniyorlar derim .Net .
 
pek laf dinleyecek gibi durmuyor ama çok saçma gerçekten onlarınki yüsüzlü madem oturuyorlar beğenmiyorlar kendileri yaptırsın
 
Onlarda söz senetmiş, böyle bir şey olmayacağına dair yeminler ediyor ve beni suçluyor böyle kötü düşündüğüm için. Düşünce yapım çok kötüymüş :)
Madem sizin düşünce yapınız çok kötü eşinizinki harika o zaman siz de her ay ailenize 200 euro gönderin. Siz de evlatsiniz,sizin de anne ve babaniz var. Siz de çalışıp kazanıyorsunuz. Sizin aileniz de sizin icin biriktirip yatırım yapsın o halde. Eşiniz çok iyi düşündüğü için bunda bir art niyet aramayacaktir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…