Ailesine para göndermek isteyen eş

Eve giren paranın yirmide biri kadar olan bir tutar için kendimi üzmem, eşimle bu yüzden tartışmam.
Sadece bir kere "sen oranın bize bırakılacağını düşünüyorsun, ben buna inanmıyorum, göreceksin ileride şöyle şöyle olacak, dediğime geleceksin ama geç olacak" gibi konuşmamı yapar, kenara çekilirim. Günü gelince de eşinizin zaten yüzü kalmaz.

Verdikçe daha çok isteyecekler , bu eş aileleri varya evlatlarını geleceğinin teminatı olarak görüyorlar ve vermediginizde de sizden kötüsü olmayacak ... Eşin ailesi ile kötü olmamak için sürekli verecek taki iliğini kurutana kadar kendini sömürtecek, bu konuyu başından konuş yoksa bişey diyemezsin daha sonra, normal bir seferlik olsa anlarım ama resmen gelirinize ortak olmuşlar....

asla para göndermem ,göndertmemde oldu iki kira alsınlar kocaman evde otursunlar üstüne bende para vereyim ve şu var ki.görümce o evden asla çıkmaz

Bazi yorumlarda 200 ne ki maasiniza gore gonderin huzurunuzu bozmayin denmis ama bence onemli olan mikari degil. Bu mesele benim icin bir prensip meselesi olursu. Bizde yurtdisindayiz maasimiz sizden fazla ama bugune kadar bizden boyle birsey isteyen olmadi pahali hediye bile isteyemiyorlar. Icimden gelir yaparim ama istemek helleki benim ustume olmayan bir ev icin. Ev size kalicak soylerinede inanmayin. Abla gayet uyanik duruyor buradan. Iki kira geliri var sizin evde kira vermeden duruyor. Iyi niyetli olan insan size kira verir Türkiyeye gittiginizde al kardesim buda kiran demeli

Muhtemelen asla Geri dönmezsiniz.
Hele siz bi yasadiginiz yerde bi ev alinda ablasiyla anasinin lüksü surda kalsin.

Sizin fikriniz sorulmamış ki. Hem kira desteği almıyorsunuz hem para verecekseniz. Bence eşinize aynen böyle söyleyin .. Kötü olacaksanız olun..

mükemmel bir fikir gerçekten. gözden kaçmasın diye alıntıladım.

İşte yine bir ah anam garip anam konusu daha

Yani enişte evi barkı bırakıp gelmiş buraya çökmüş iki de kira, alıyorlar bir de üstüne ev yetmiyor diyorlar pes doğrusu. Aynı durum söz konusu olsa ben sahsen (ihtiyacı yok üstelik de görümcem nemalanıyorsa) hakkımı verdirmem derdim. Eşiniz sizden gizli de verebilir artık o kadar denetleyemwzsiniz eşiniz saf ise careniz yok ama hayrını görmezler.
Hakkımı vermem diyin eşinize verirse de vebali eşinize olsun. Bence bu da bir nevi hırsızlık çünkü. Eşin rızası olmadan sacıp savurmak da çalmak bana göre.

Saçmalığın daniskası banane ben mi istiyorum bahçe dizaynıyla üst kat yapmasınlar o kadar masraftan sonra zaten onların o evden çıkacağını da hiç sanmam bu durumda eşiniz sizi kattiyen anlamıyorsa kırmamanın dökmemenin imkanı yok bence bırakın kırılacaksa kırılsın

Eşiniz bu parayı gönderecek. Rızanız olsa da olmasa da. Bu parayı düşünüp kendinizi üzmeyin.

Bundan sonrası için çözüm düşünmelisiniz. Mesela çekirdek aileniz için herhangi bir yatırıma eşinizi yönlendirin. Düzenli ödemeleri olunca belki başkalarını düşünmekten vazgeçer

Evde oturacak olan onlar. Belki hiç cıkmayacaklar yada cıktıklarında ev berbat halde olacak sizden para istemeleri cok sacma. Lafta eşininmiş ama o bile belli degil

Ben kimsenin takılmadığı biyere takılayım o zaman ; 100.000TL kredinin geri ödemesi 2 yıl için 5000 TL civarı. Daha uzun vadelerde taksit miktarı da düşüyor. Ben olsam eşime bu parayı ne kadar süreyle ödeyeceğimizi sorardım. Ayrıca 5000 3 e bölününce 200 Euro düşmüyor kişi başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…