Ailesini bize çağırırken korona yok annemi özleyince corona mı var 🙄

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.246
7.034
398
Kayınvalidemlerle aynı sokaktayız ne kadar ben gitmesem de onlar geliyor evde 5 kişiler 65 yaş üstü babanne dede de var risk altındalar görümcem sıkılır gelir ya da eşim annesini özler çağırır annesi yok gelmem herkes evinde dursun dese de getirene kadar arar bıktırır babası petrolde çalışıyor mesela kaç insanla muhatap oluyor o da düşünmeden gelir.Ben gitmiyorum babanneyle dedeyi ve hamileliğimi öne sürüp en son sinir oldum annemi göresim geldi eşime dedim annemi göreyim 1 saatçik götür uzaktan görsem yeter balkondan görürüm arabayla getir götür. 5 dk mesafe zaten yok olmaz corona var dedi ee dedim sizinkiler gelirken corona yok ama şimdi mi corona çıktı.Annemlerle aynı ev sayılırız ne olacak dedi sinir oldum karantinadaysak aynı sokakta olan kayınvalidemlerle de görüşmememiz gerekmez mi ?

Nasıl aynı evde sayılıyormuşsunuz acaba?
Herkesin ailesi annesi babası kıymetli sonuçta ki siz bide balkondan görmek istemişsiniz sadece
Diyecek bir şey bulamıyorum sabır diliyorum
Değil mi ama madem onlar da gelmesin bize bir de kayınvalidem eltisiyle altlı üstlü oturuyor onlarla da görüşüyorlar ve o aile evde 6 kişiler benim annem yalnız yaşıyor babam şu an yurtdışında olduğu için yani annem daha risksiz

Ben grip olmuştum olmadan önce orada hapşırmaya başladım bir şey almaya diye gitmiştim kayınvalidem dedi leyloş grip olacaksın çıkma evden bak virüs de var.İyi dedim gitmedim ee oğlun sizi bıktırana kadar çağırıyor ben gitmesem ne olacak ki

Sende ailesine kendin corona var gelmeyin bize de ben hamileyim kusura bakmayin bi sure boyle durum gercekten ciddi ben bebegim icin endiseleniyorum lutfen anlayis gosterin de. Esine sikayet ederlersede corona var hayatim sen soylemistin unuttun mu de

Ya kötü konusmak istemiyorum da böyle tipler ancak korona olurlarsa akillanirlar. Bir musibet bin nasihattan iyi böylelerine. Esine söyle böyle sık sık cagiracaksan odamdan cikmiycam bidahaki geldiklerinde de. Ya da gider annemde kalirim bu surec boyunca senle de görüşmem yeter artik de. Anneme giderken 1 kere riske girerim en azindan, sen bu sekilde bizi hergun riske sokuyosun de.

Gitsin ailesinde kalsın o zaman. Onunki aile de sizi leylekler getirdi sanki!

Ya onlar yani en azından kayınvalidem Allah var hep uyarır balkona odun almaya dahi çıkma diye ama eşimde sorun kadını nasıl bıktırana kadar arıyor görmen lazım mecbur bırakıyor gel gel diye ee o gelirken kocası da geliyor yaklaşmıyorlar tamam da risk yani sorun eşimde yani ailesinde de değil aşırı ısrarcı

Şuan bende esime sinirliyim aile şehir dışinda gideyim demistim yolculuk iyi olmaz bebeğe bir şey olursa o zaman gösteririm sana diyip canimı sıktı aylardır ailemi göremiyorum annemde hasta olmuş . Hastande ya bir daha hiç göremezsem . Şimdi daha mi iyi oldu ağlayıp duruyorum bebegim simdi daha mi mutlu . En rahat gidebilecegim bir donemdi gondermemisti . Aksamda ben ona aynisoni yapacam eger anneme babama birsey olsun o zaman gorursun sen dicem

Sözkonusu kendi ailesi olsa 10 kere gitmiştiniz sanki bizlerin aileleri kıymetsiz sanki sadece onların ailesi var bu hayatta

Hey allahim ya sanki gelin o ana kuzusu

Bizim milletin karantina anlayişi da bir garip. Ailelerle gorusmeyi hala bitiremediler.

Biz mart başlarindan beri ne benim ailemle ne eşimin ailesiyle asla gorusmedik bir defa bile.
Ustelik eşimin annesi ablasinin yaninda kaliyor yurume mesafesindeler yani şuan.

İşte o yüzden bin küsür kaybımız var kimse kendini evine kapatmayı bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…