Ailesini bize çağırırken korona yok annemi özleyince corona mı var 🙄

Sizin ağaç kovuğundan çıktığınızı düşünen bir anneci daha. Allahım evlenince amma tatlı oluyor bu adamların aileleri.

Niye ondan izin alıyorsunuz ki, çıkın gidin
Bu konuda sizin de kabahatiniz var
Özgürlük verilmez, alınır

Eşinizin ailesinden 1 kişi efekte olsa hepinize bulaşır. Hiç ama hiç kimse kaçamaz bundan. Eşiniz sizi hiç düşünmüyor ailenizi o onemsemiyor ama sizin sesinizin çıkmaması da ayrıca garip. Üstelik hamilesiniz. Bugün sosyal medyada yeni dogum yapan ve koronaviruse yakalanmış bir anneye plazma arıyorlardı. Yanlışa yanlış demek gelmeyin gelemem demek bu kadar zor mu ya

Ben sinirlenince kendimi kaybediyorum aşırı bağırıyorum sesimi kontrol altına alamıyorum o yüzden susuyorum kavga etsem bağırsam da bebeğime zarar.Virüs de zarar evet ama kavga ederken gerçekten hele ki karşımdaki eşimse itirat edeyim biraz çirkefleşiyorum kendimi çok yıpratıyorum migrenim tutuyor yıpranan ben oluyorum susuyorsam ondan.Tabii bu durumda virüsten de çok korkuyorum evi havalamdırıyorum gelseler hemen duş alıyorum uzak duruyorum 6 7 gündür gelmiyorlar inşallah gelmezler eşime diyince ailemi istemiyorsun a geliyor mevzu tartışılmaz onunla

Hamileligin daha yeni bence kimseyle gorusme kabul etme. Ilk 3 ay ilac bile kullanilmiyor. Ben o haftalarda normal grip oldum onu bile cok agir gecirmistim. Bu isin sakasi olmaz

klasik erkek .. çok görmeyeceksin bunun gibilerine .. terbiyesiz herif !!
Allah yardımcın olsun canımmm

Bize babamdan bulasti. Ailecek pozitif olduk. Kimseyle görüşmeyin ustelik hamilesiniz.
2 aylik bebeğimle 6 gun hastanede yattik evde 2.5 yasinda kizimi biraktim. Onceki gun eve geldik. Biz daha negatif sonuc alamadik

Ya aynı sorunu yaşadım ailesiyle 2 dkk hergün bi bahaneyle gelirler(sozde çok dikkatkiler) eşimde babasını görmeye gider hep.benim anneme 5 dkk mesafe hamileyim göremiyorum günlerdir.en son baktım ben çıkmasam zaten eve getrcek bu kriz geçirdim bağırdım ağladım kavga çıkardım arabayla gittim.gitmezdim ama baktım o sürekli anasonda dedkm yeter artık.sorsan onlarda yok ama annem gilde olabilirmiş pessss..

Annenle görüşmek için neden eşinden izin alıyorsun

Tak maskeni eldiveni, çağır bir taksi git annenin yanına. Annen zaten yalnızmış sen de dikkat edersin, eşin de ailesiyle napiyorsa yapsın.

O zaman yapman gereken tek sey esine soyle o gitsin gorsun anasini danasini sen eve alma gitmede oraya sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…