Ailesini bize çağırırken korona yok annemi özleyince corona mı var 🙄

Erkeklerden nefret eder hale geldim gerçekten. Yani senin ailende başka evde ama sen görüyorsun bana gelince ben niye göremiyorum? ben soyleyim çünkü onun gözünde senin ve ailenin bir onemi yok. Ama en önemlisi annesinin dizi dibinden ayrılıp bir birey olamamış. Ehliyetiniz varsa onu beklemeyin alin arabayi gidin uzaktan gorun ailenizi. Virus bitincede kucuk capli bir kriz gecirip ailenin yakinlarina taşın

Hakikaten bu virüs nedeni ile herkes zekasını sergiliyor .
Eşinizin kafa pırıl pırıl
Bu lafları eşiniz size etse yutar mısınız? Ben tek tek ona yediririm mesela.
Bence burda ‘ ama bu yapılan normal mi’ diye soran konu sahibi de kendine bir dönüp bakmalı.

su konu bence yanlis degerlendiriliyor,
sidik yarisi mi yapiyorsunuz,
onun annesi yok benim annem,

hamilelik ve korona riski varken can tehlikeniz varken hala ehliyetim olsa anneme giderdim demeniz sizi de cok sorumlu biri yapmiyor.
Esiniz eger annesigilden ayagini cekemiyorsa o evde yasasin, size market alisverisinizi yapip kapiya biraksin. Caninizin kiymetini bilin lutfen. Hamilelikte onceliginiz her zaman kendiniz olmalisiniz.

Böyle eşin tavayla ağzına vurulmazda ne yapılır
Risk büyük siz zaten gitmiyormuşsunuz annenize eşinize rest çekin bundsn sonra ailen gelmiycek tehlike geçene kadar diyin katı bi konuşma yaparsanız belki anlar ana kuzuculuğu oynayacak zaman değil

Sen neden anneni yanına getirtmiyorsun ara anneni nolur gel diye yalvar gelmezse git arabayla al hatta caktırmadan de kocama ders olsun diye yapıyorum lütfen gel.. Cünkü biliyorum ki kız aileleri rahatsızlık vermekten hoşlanmıyor

Bu virüs havada saatlerce asılı kalıyor ki sen balkondan görmek istemişsin . Kp çalışıyor onların hiç gelmemesi gerekiyor . Bu eşler nedense hep aynı konu kendi ailesi olunca sınır yok kız tarafı olunca farklı oluyor .

Kızlar kayınvalidemi aradım ağlayarak yani bilerek öyle konuştum anne x le kavga ettik sorun da bu ben annemi uzaktan göreyim diyince sorun oldu ama biz sizinle görüşüyoruz size gitmiyorum sağlık sözkonusu olduğu için dedim.Eşimden bahsederek o da leyloşun canı sıkılıyor ben gidemiyorum onlar gelsinler diyor diyerek bizi çağırıyordu ben olmaz diyince de hamile haliyle yalnız bırakmayın darılır diyordu sen alınırsın diye geliyorduk dedi hangisine inanayım şimdi

Eşim de aynı tavır içindeydiler .sehırlerarası otobusle yolculuk yaptıkları halde gıttı.benı de mecbur ettı.ben de hıc konusmadım.eve geldık .kapıya geldı.eve davet etmedim.
Habersiz evin kapısına geldı.ben yıne almadım.eşim ıcerı aldı mı hosgeldın dedım.odama cekıldım.gitti.
Eşimin burnundan getırdım
Ama hala anlamıyorlar en son eşim gelırlerse sen alma içeri ben dıyemıyorum dedı.
Telefonda da baya anlattı .
Ama anlayacaklarını zannetmıyorum.
Yuzsuzluge donecek ve maalesef koronadan daha beter .
Laftan anlamayanın hakkı,,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…