Madem eşin ailesinden isteyemiyor malum durumları ortada ! bırak kendisi çözsün çok biliyorsa , fikir vermeni de kabahat olarak görüyor baksana..
yanlış anlamada canım, aileler sürekli çocuklarına yardım ederse bu çocuklar yetişkin olmayı nasıl öğrenecek
Yok canım yanlış anlamadım,ama biz evlendiğimizden beri hiçbir destek görmedik...Hatta ilk evlendiğimiz zaman bize kendi evlerini 750 tl 'ye kiraya vermeyi bile teklif ettiler...Biz zaten yetişkin insanlarız ve inan çok zor şeylerle başettik,ama herkesin yanında ben senin annenim ,ben senin babanım diyen insanlardan gerçekten de annelik ve babalık görmek istiyor,göremeyince de üzülüyor...
Yok canım yanlış anlamadım,ama biz evlendiğimizden beri hiçbir destek görmedik...Hatta ilk evlendiğimiz zaman bize kendi evlerini 750 tl 'ye kiraya vermeyi bile teklif ettiler...Biz zaten yetişkin insanlarız ve inan çok zor şeylerle başettik,ama herkesin yanında ben senin annenim ,ben senin babanım diyen insanlardan gerçekten de annelik ve babalık görmek istiyor,göremeyince de üzülüyor...
ilginç bir aile..
Siz onlara yemeğe gidince adisyon yazıp, masaya hesap falanda getiriyorlarmı?
Allah sabır ve onlara muhtac olmayacak bir hayat versin sizlere..
canım 10 liralık doğalgaz yükleyip evime onun bile lafnı etmişlerdi kaynvalidemler. üstelik benim evimde ben yerleşmeden oturdukları halde. biz zaten yüklemiştik, ama bi ay yeni gelin evinde gelin gelmeden kaldılar,mutfak alışverişlerini bile bize yaptırdılar. sonra erkek çocuğu evlendirdik diye ağlayıp durdular. kendilerine de yeni ev alıp sıfır km en lüksünden yerleştirdiler. yapsınlar tabi onlarınkinde gözüm yok ama benm hanemden bütçemden uzak dursunlar bari. tek değilsin canım üzme kedini. geriye de bakma, sürekli geçmişe bakarsanız boynunuz fıtık olur yazıyordu bi yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?