ailesiyle ikinci buluşma.. :)

gulsen88

bekle beni kızım.. :-)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
451
42
118
İstanbul
kızlar birazdan evlenmeyi düşündüğüm adamın ailesiyle 2. buluşmamı yaşıycam :) nasıl davranmalıyım :44: ilkinde annesi babası abisi ve yengesi vardı.. ben normalde konuşkan bir insanımdır hiç çekinmem ama orda hiçbirşey konuşamamıştım :s sadece sorulan sorulara cvp vermiştim.. bu da beni çok rahatsız etmişti. çünkü beni sessiz sakin biri zannederlerse ilerde ezmeye çalışırlar diye düşünüyorum. bu sessiz sakin bir kız biz buna istediğimizi yaptırabiliriz diye düşünmelerini istemiyorum çünkü asla öyle değil.

ama ilk buluşmamda niyeyse konuşamadım çok. mesela bir konu açılıyo benim de o konuda söyleyeceklerim var ama o gün hep ' bunu söylesem mi söylemesem mi acaba ' diye düşündüm ' söylesem yanlış bişey söylemiş olur muyum acaba ' diye düşündüm ve söylemedim hiçbişey.

yengesi yani abisinin karısı ise çok konuşkan.. hatta o fazla konuşkan hiç susmuyo :s ondan kimseye sıra gelmiyo zaten konuşmak için Bi ara başımı ağrıttı o derece yani :) bir yandan konuşması güzel diyorum çünkü en azından sürekli konuşan biri var etrafta :d susup kalmıyo hiç kimse :D

herneyse. bugün ise onların yazlığına gidicez.. piknik gibi bir şey yapıcaz. kızlar nasıl davranmalıyım hangi konularda konuşmalıyım. ne olur beni bugün yalnız bırakmayın. 5 dakikaya benimki gelip beni evden alıcak.. :) ben ara ara telefonumdan bağlanıp size gidişatı gelişmeleri falan yazıcam :) öpüyorum hepiniziiiii =)

sakin ol önce canım
dogal davran olduğun gibi
fikrin olan konularda gerekeni konuş tabiki ama fazlada abartma
çok konuşmanda dikkat çekebilir
önyargınıda at kafandan bence
ilerde ezerler falan demişsin ya onu diyyorum
belki çok güzel bi aile olursunuz ne biliyosun

bence şimdiden ilerde beni ezerler çeneli olduğumu göstereyim diye herşeye konuşmayın...eltinizin konuşkan ve rahat olması normal..sonuçta o ununu eleyip eleğini takmış...sizin durumunuzda değil..
saygılı olun..piknik tarzı bir buluşma..ikramlarda yardımcı olmaya çalışın çay doldurma gibi..sonuçta 2. buluşma..aileyi benimsediğinizi gösterin....umarım hakkınızda hayırlısı olur..:31:

bence şimdiden ilerde beni ezerler çeneli olduğumu göstereyim diye herşeye konuşmayın...eltinizin konuşkan ve rahat olması normal..sonuçta o ununu eleyip eleğini takmış...sizin durumunuzda değil..
saygılı olun..piknik tarzı bir buluşma..ikramlarda yardımcı olmaya çalışın çay doldurma gibi..sonuçta 2. buluşma..aileyi benimsediğinizi gösterin....umarım hakkınızda hayırlısı olur..:31:

Aynen katılıyorum arkadaşın yorumuna :42:

öncelikle tatlım kafandan bu dusuncelerı hemen at ."konusmassam benı ezerler sessız bulurlar" tarzın da dusuncelerınle onyargılı yaklasma sakın .

ne isen öyle ol .konusmalıyım susmalıyım dıye kendını şartlandırma .samimi ve rahat ol yeterlı .

önemlı olan agzından cok kelıme cıkması degıldır ,onemlı olan agzından dogru kelımelerın cıkmasıdır .

ılk baslar da herkes utanır cekınır ,hatta hıc kendınde olmayan tepkılerı verırler.kolay mı ! sevdıgının aılesıyle bulusuyorsun .

heyecan cekingenlık cok normal .kendıne bundan dolayı kızma .

ayrıca emin ol cok konusup da bos konusacagına az ve öz konusman cok daha yerinde olur .

boyle bulusmalar da cok konusmak fayda getırmez tatlım .sen agırlıgını koru

cvp veren arkadaşlarım öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :) o gün ordan bağlanamamıştım şimdi yazayım nasıl geçtiğini.. kesinlikle ilk seferden daha rahattım bu sefer :) ama yine de tam kendim gibi olamadım hala onların yanında.. ama o kadar sıcak ve canayakın bir ailesi var ki alışmamın çok uzun süreceğini zannetmiyorum :44: giderken yiyecek birşeyler yapıp götürmüştüm ( kurabiye çörek gibi şeyler ) onlardan ikram ettik herkese çok beğendiler :) dediğiniz gibi bu sefer yiyeceklerin hazırlanmasında da yardım ettim :) abisinin karısı da şimdilik bana çok iyi davranıyor umarım değişmez.. bu arada biz sözlenme kararı aldık =) temmuz ayında daha doğrusu ramazandan önce beni istemeye gelmeyi düşünüyolar :) hala şaşkınım :d ama erkek arkadaşım bana o kadar çok değer veriyor ki bir dediğimi iki etmiyor beni incitmemek için gösterdiği çaba şimdiye kadar hiç görmediğim cinsten. bu yüzden onunla evlenmek istediğime eminim.. =)

Back
X