Ailesiyle konuşmuyorum

Belki samimiyeti azaltabilirdiniz ama hiç konuşmamak, hem de 2 yıl çok büyük bir tepki olmuş.
Sonuçta siz onlarla iyiyken onlarda size karşı iyiymiş, bir kötülük görmemişsiniz.
O süreçte helallik kısmını onlarda sizden beklemiş olabilir, sizin onlardan beklediğiniz gibi.
Arkadaşların dediğine katılıyorum eşiniz sizi boşanma noktasına getirecek hatalar yapmış ve onu affedebilmişsiniz ama ailesi aramadı diye resmen silmişsiniz.
Bu şekilde yürütmeye çalıştığınız evliliğinize zarar vermenin ötesine gidemezsiniz.
Kimseden bu konu ile ilgili özür beklemeyin zira size bir şey yapmamış bu insanlar siz boşanmaya kesin karar verdiğinizde ne diyeceklerdi ki?
Muhtemelen onlarda bu duruma üzülüyorlardı ve boşanmayın deseler size ne diyebilirdiniz başkada konuşacak bir şey kalmıyor geriye.
Boşanma kararını siz vermişsiniz ama eşinizin ailesi bu kararınıza itiraz etmedi diye kırılmışsınız..

Bence yanlış yoldasınız..

Tamam eşiniz üzülüyor olabilir de şu anda bir şey yapıyor mu aile bireyleri kendilerini affettirmek için ?
Yani sonuçta sizi telefondan vs silen onlar arayıp sormayan onlar.
Onlar eğer sizinle eskisi gibi olmak istiyorlarsa adım atmaları özür dilemeleri ne bileyim gönlünüzü almaları lazım.
Sadece aramak bir adım değildir bana göre bı pasta çiçek alıp gelebilirler mesela.
Ne bileyim karşınıza geçip güzelce konuşmak özür dilemek vs olabilir.
Eğer böyle şeyler yapilmiyorsa zaten onların da pek iletişim kurmaya niyetleri yok demektir.
Eşiniz hala neyi zorluyor ki?
Bana gelen bir haber bir ziyaret bir arama yok. Duyduğumda yok.. Empati yaptım benim ailemle görüşmese ne hissederdim ailemi davet derdim zaten eşimde buyur ederdi ya konuşulurdu ya konuşulmazdı bu kişilerle ilgili bir durum… Aileme gidilip akrabalarımın düğünlerine gidilip beni de kendi ailesinin evinde görmeyip düğünlerinde görmeyip canını sıkıyor belli ki . Öyle yani sonuç bilmiyorum.

Belki samimiyeti azaltabilirdiniz ama hiç konuşmamak, hem de 2 yıl çok büyük bir tepki olmuş.
Sonuçta siz onlarla iyiyken onlarda size karşı iyiymiş, bir kötülük görmemişsiniz.
O süreçte helallik kısmını onlarda sizden beklemiş olabilir, sizin onlardan beklediğiniz gibi.
Arkadaşların dediğine katılıyorum eşiniz sizi boşanma noktasına getirecek hatalar yapmış ve onu affedebilmişsiniz ama ailesi aramadı diye resmen silmişsiniz.
Bu şekilde yürütmeye çalıştığınız evliliğinize zarar vermenin ötesine gidemezsiniz.
Kimseden bu konu ile ilgili özür beklemeyin zira size bir şey yapmamış bu insanlar siz boşanmaya kesin karar verdiğinizde ne diyeceklerdi ki?
Muhtemelen onlarda bu duruma üzülüyorlardı ve boşanmayın deseler size ne diyebilirdiniz başkada konuşacak bir şey kalmıyor geriye.
Boşanma kararını siz vermişsiniz ama eşinizin ailesi bu kararınıza itiraz etmedi diye kırılmışsınız..

Bence yanlış yoldasınız..
Boşanmaya kesin karar verdiğimiz noktaya gelene kadar aramızın bozuk olduğu 2 ay var. Ayrı evlerde düşünelim dedik 15 gün düşündük geri döndüm eve konuştuk aynı evde birkaç hafta yaşadık olmadı . Boşanmaya gelene kadar ki süreçte neredelerdi?

Boşanmaya kesin karar verdiğimiz noktaya gelene kadar aramızın bozuk olduğu 2 ay var. Ayrı evlerde düşünelim dedik 15 gün düşündük geri döndüm eve konuştuk aynı evde birkaç hafta yaşadık olmadı . Boşanmaya gelene kadar ki süreçte neredelerdi?
E sizde aramamışsınız ki süreçte dolayısı ile konuşmak istemediğinizi düşünmüş olabilirler.
Ayrıca kayınpederiniz bir defa aramış.
Yani dışarıdan bakan bir göz olarak söylüyorum tepkiniz oldukça abartılı.
Mesafeli davranabilirdiniz, kırıldığınızı güzel bir dille ifade edebilirdiniz.
Ayrılığınızın faturasını eşinizin ailesine kesmişsiniz.

E sizde aramamışsınız ki süreçte dolayısı ile konuşmak istemediğinizi düşünmüş olabilirler.
Ayrıca kayınpederiniz bir defa aramış.
Yani dışarıdan bakan bir göz olarak söylüyorum tepkiniz oldukça abartılı.
Mesafeli davranabilirdiniz, kırıldığınızı güzel bir dille ifade edebilirdiniz.
Ayrılığınızın faturasını eşinizin ailesine kesmişsiniz.
Biz evliliğimizin 2. Yılında anlaşmazlıklar yaşamıştık eşim çocuk gibi sürekli boşanalım boşanalım diyordu. Tamam dediğim ce şaka yaptım . Bir daha şakasını dahl yapma desemde birkaç ay geçer yine yapardı sonunda tamam dedim sinirlenip cıktım yan bina anne baba yanına . bunun üzerine durumu anlattım bana dedikleri şuydu kızım biz bişi yapamayız oğlum boşanmak istyorsa boşanın tm müsadenizle diyip çıktım evlerinden .
Bunları unutup yıllarca normal yaşantıya devam eden beni,yanlarından taşınmayan 3 yıl daha yan yana yaşayan, yine aynı duruma gelip aramayan , oğullarının bir kere böyle hata yaptığını bile bile hala daha aramayan anne babaya abartmış oluyorum öyle mi gerçekten?

Biz evliliğimizin 2. Yılında anlaşmazlıklar yaşamıştık eşim çocuk gibi sürekli boşanalım boşanalım diyordu. Tamam dediğim ce şaka yaptım . Bir daha şakasını dahl yapma desemde birkaç ay geçer yine yapardı sonunda tamam dedim sinirlenip cıktım yan bina anne baba yanına . bunun üzerine durumu anlattım bana dedikleri şuydu kızım biz bişi yapamayız oğlum boşanmak istyorsa boşanın tm müsadenizle diyip çıktım evlerinden .
Bunları unutup yıllarca normal yaşantıya devam eden beni,yanlarından taşınmayan 3 yıl daha yan yana yaşayan, yine aynı duruma gelip aramayan , oğullarının bir kere böyle hata yaptığını bile bile hala daha aramayan anne babaya abartmış oluyorum öyle mi gerçekten?
Yine eşinizin hatasını onlara mâl ediyorsunuz bence. Evlilik kurumunu sürekli tiye alan eşiniz. Kocaman insanlarsınız yani boşanmak isteyen oğullarının kulağını mı çekmeleri lazım ben anlamadım ki. Ayrıca yaşadığınız her şeyi sizin anlattığınız kadarı ile bilebiliriz ve buna göre yorum yapabiliriz değil mi?
Bence eşinizden beklemeniz gereken ilgi ve alakayı ailesine kaydırmkş gibisiniz ama davranışlarınız ve arayıp sormama durumunuz karşılıklı olmuş. Yine söylüyorum tepkiniz abartılı. 2 yıl konuşmayarak onlardan farklı bir şey ortaya koymuyorsunuz. Kırılmış olabilirsiniz de dedim ama kırgınlığınızı daha naif yollarla belli edebilirsiniz silmek evliliğinizi çok farklı noktalara götürür ve yine sonunda üzülen siz olursunuz. Ne diyeyim anlattıklarınıza bakarak benim görüşüm bu (eğer görüş almak isterseniz) istemezsenizde kendi bileceğiniz şey tabi ki saygı duyarım. İyi akşamlar.

Yine eşinizin hatasını onlara mâl ediyorsunuz bence. Evlilik kurumunu sürekli tiye alan eşiniz. Kocaman insanlarsınız yani boşanmak isteyen oğullarının kulağını mı çekmeleri lazım ben anlamadım ki. Ayrıca yaşadığınız her şeyi sizin anlattığınız kadarı ile bilebiliriz ve buna göre yorum yapabiliriz değil mi?
Bence eşinizden beklemeniz gereken ilgi ve alakayı ailesine kaydırmkş gibisiniz ama davranışlarınız ve arayıp sormama durumunuz karşılıklı olmuş. Yine söylüyorum tepkiniz abartılı. 2 yıl konuşmayarak onlardan farklı bir şey ortaya koymuyorsunuz. Kırılmış olabilirsiniz de dedim ama kırgınlığınızı daha naif yollarla belli edebilirsiniz silmek evliliğinizi çok farklı noktalara götürür ve yine sonunda üzülen siz olursunuz. Ne diyeyim anlattıklarınıza bakarak benim görüşüm bu (eğer görüş almak isterseniz) istemezsenizde kendi bileceğiniz şey tabi ki saygı duyarım. İyi akşamlar.
Farklı bakış açısı, mümkün mü mümkün.

Kesinlikle görüşmeyin. Lafa gelince kızımdan ayirmiyorum derler ama kızları boşanma aşamasında olsa böyle arka planda kalırlar mi? Sizin ondan helallik almanız gerekirdi diyenlere de şaşırıyorum. Yahu anneler babalar bugünler için yoksa hangi günler için var? Barıştırma çabalarını gectim Boşanma gerçekleşse bile arayıp ayrıldınız ama sen bizim için değerlisin demeleri bu kadar mi zor?

Kesinlikle görüşmeyin. Lafa gelince kızımdan ayirmiyorum derler ama kızları boşanma aşamasında olsa böyle arka planda kalırlar mi? Sizin ondan helallik almanız gerekirdi diyenlere de şaşırıyorum. Yahu anneler babalar bugünler için yoksa hangi günler için var? Barıştırma çabalarını gectim Boşanma gerçekleşse bile arayıp ayrıldınız ama sen bizim için değerlisin demeleri bu kadar mi zor?
Düşüncenize katılıyorum lakin kesinlikle görüşmeyin kısmı ilerki süreç için yıpratıcı olur. Eşim ,hayat arkadaşım onun bu denli etkilenip ağlama derecesine gelmesini, evimize yansıtmasını istemiyorum ama o benim tarafımdan başka konulara gelince benim kadar hassas düşünmediğinden üzülmesini görmemezlikten geldiğimde oluyor. Kıyamadım da noldu ! Bakacağız artık düğüne gidersem karşılaşacağız selam veririm. Gitmezsek eğer bayramda artık kısmet

Eşim 2. Davaya kadar uğraştı didindi barışmak af dilemek ve gerçekten çocukluk ettiğimizi söylemek vs vs için . Babam eniştem ablam aracılığıyla bana ulaştı ve tamam baba dedim onu dinleyeceğim ama önce size kendini izah etsin eğer güvenirseniz konuşmaya geleceğim dedm onu görmek benim kalbimi yumuşatırdı ve akıllı olamazdım dedim. Öyle de oldu . Sonra beni çağırdılar Gittim babam eniştem ablam eşim ve ben aynı yerdeydik artık. Kızım tamam cocuk oyuncağı değil evlilik bunu anlamış artık demişti babam. Onu dinledim önce, sonra kendim konuştum. Evliliğimizle ilgili beklentilerimi, kendiyle ilgili beklentilerimi söyledıkten sonra şunu ekledim. Baban beni bir kere aradı Davadan önce.sonra ses seda kesildi evleri bile ayırdık ben ev bile tuttum kimseden kızım merhaba nasılsın lafını işitmedm. Ya sen yalan yanlış şeyler anlattın ya da beni gerçekten istemiyorlarmış dedm. Ben yanlış bişi anlatmadım dedi. Tamam dedim benim barışmamı istyorsan aileni görmek istemiyorum. Beni istemeyen insanları bende istemiyorum bu kadar dedim. Ömür boyu mu dedi. Babam araya girdi olur mu ömür boyu hayır filan tamam dedim baba bana sormayıj şunu benim söyledğim apaçık . Haklısın dedi tamam dedi eşim. . Saatlerce birbirimizi dinledik ve tüm eşyalarımı kendi topladı valizlerle geri eve geçtik durum bu . Gelelim eşin dememiş mi ye . Bu olaylar böyle sürmüşken tabi ki demiştir ama ben hiç bir zaman sormadım ne dedin diye
aklım hafsalam almıyor şu durumda ev de tutuyorsunuz samimiyet de varken
insan hiç mi aramaz kızım noluyor saçmalamayın vs diye
önce size kızmıştım eşinizi affetmişsiniz gücünüz ailesine yetiyor diye de şimdi anlıyorum sizi

gerçi yine ben olsam küsmem ama mesafeli olurdum bide bu yaptıklarını yüzlerine vurur demek ki beni hiç istemiyormuşsunuz derdim

aklım hafsalam almıyor şu durumda ev de tutuyorsunuz samimiyet de varken
insan hiç mi aramaz kızım noluyor saçmalamayın vs diye
önce size kızmıştım eşinizi affetmişsiniz gücünüz ailesine yetiyor diye de şimdi anlıyorum sizi

gerçi yine ben olsam küsmem ama mesafeli olurdum bide bu yaptıklarını yüzlerine vurur demek ki beni hiç istemiyormuşsunuz derdim
Sonradan düşününce güzel olabilir bu fikir fakat yaşayan insan o anları yaşayan insan böyle her konuda mantıklı davranmayabiliyor.
Faturayı kv kp ye kesmişsin diyen insanları da anlamaya çalışıyorum ama anlaşılmıyor. Bir insan kendini ap ak düşününce karşı tarafın haksızlığı ağır olabiliyor. Kendimi kusurlu görseydm eğer mutlaka dedğinizi düşünür, hatta ailem bunu düşünmemi sağlayabilirdi. Ben çok nettim . sebebi; kendimi ap ak görmek ve haksızlıktı. Hayal kırıklığını da ekliyorum.
Geç anladım ama hiç bir gelin veya damat kesinlikle eşinin ailesini kendi ailesi gibi görmemeli. Öyle hissettirebiliriz ama görmemeliyiz bu kadar basitmiş. Ben geç anladım bunu

Kaç gündür konunu takip ediyorum.ben seni haklı buldum arkadaşım.buyukler yapıcı olması gerekli diye düşünüyorum.sen ilk bas gidip derdini söylemişsin umursamamislar.olaylar olup bitmiş sessiz kalmışlar.bu durumda sen kendini değersiz hissediyorsun bu şekilde ne kadar mutlu olursun evliliğinde.boyle tipler sonrada gelinden sonsuz saygı bekler.cok yazık bence bir insana bu duyguları hissettirmek.alt tarafı bir arayıp iki yavrum kuzum deseler bence daha farklı olur

Kaç gündür konunu takip ediyorum.ben seni haklı buldum arkadaşım.buyukler yapıcı olması gerekli diye düşünüyorum.sen ilk bas gidip derdini söylemişsin umursamamislar.olaylar olup bitmiş sessiz kalmışlar.bu durumda sen kendini değersiz hissediyorsun bu şekilde ne kadar mutlu olursun evliliğinde.boyle tipler sonrada gelinden sonsuz saygı bekler.cok yazık bence bir insana bu duyguları hissettirmek.alt tarafı bir arayıp iki yavrum kuzum deseler bence daha farklı olur
Her yorumumu okuduğunuz o kadar belli ki , teşekkür ederim vakit ayırdığınız için. Evet Bir arayıp bir mesaj atıp veya bir evime gelip bir şey diyebilirlerdi. Küçük küçüklüğünü bilecekse Büyük büyüklüğünü bilecek işte tam da benim konumun özet sözü bence. 🌸

Her yorumumu okuduğunuz o kadar belli ki , teşekkür ederim vakit ayırdığınız için. Evet Bir arayıp bir mesaj atıp veya bir evime gelip bir şey diyebilirlerdi. Küçük küçüklüğünü bilecekse Büyük büyüklüğünü bilecek işte tam da benim konumun özet sözü bence. 🌸
Onlar senin gectigin yollardan geçmişler.az çok tecrubelenmisler bence yol gostermeleri gerekir.haa onlar adım atipta sen karşılığında saygısızlık yaparsan o zaman haklılar.boyle insanlar kendi kızları söz konusu olduğunda damarlarının bile her açığını kapatıyorlar.kapatilmicak şeyleri bile kapatıyorlar.ama malesef el kızına acimiyorlar.allah sabır versin ne diyim.bence onların ihtiyacı yoksa sende arama gitmede düğüne fln.esinede hiç yansıtma kendine ayrı bir dünya kur.sabret bekle bakalım ne çıkacak altindan

Onlar senin gectigin yollardan geçmişler.az çok tecrubelenmisler bence yol gostermeleri gerekir.haa onlar adım atipta sen karşılığında saygısızlık yaparsan o zaman haklılar.boyle insanlar kendi kızları söz konusu olduğunda damarlarının bile her açığını kapatıyorlar.kapatilmicak şeyleri bile kapatıyorlar.ama malesef el kızına acimiyorlar.allah sabır versin ne diyim.bence onların ihtiyacı yoksa sende arama gitmede düğüne fln.esinede hiç yansıtma kendine ayrı bir dünya kur.sabret bekle bakalım ne çıkacak altindan
Birde neden gitme diyorum şu durumda sen naparsan yap yaranamicaksin zaten

Hayırlisi olsun bile cok kinayeli degil mi? Boşanma olayina cok hevesliler gibi.Kizım iyi düsündünüz mü,hepimiz üzüldük,seni kizimiz gibi gördük demis olsa samimiyetini bi derece anlarim ama.Hayırlısı olsun bnm nezdimde iyi niyetli bir ebeveyn sözü degil.Bana da zamaninda kayinvalide kisisi tarafindan iletilmisligi var ve biliyorum ki zerre üzülmez boşansak

Hanımlar merhaba 💐 Cumartesi günü düğüne gidersek yüz yüze geliriz demiştim.Gitmedik sormadım da.
Gelelim annesinin beni instadan takip etme isteğine, kabul ettim. 1 ay geçmişti üstünden baktım yorum yapmış eşime,kv nin profiline girdiğimde beni takipten cıktığını anladım. Ve şuan arkadaşımla yazışırken bildirim geldi,yine istek atmış isteğe bakiyim derken; isteği geri çektiğini gördüm,beni stalklıyor🙈
Ben koronayken aramıştı açmamıştım demiştim sizlere.Eşime demiş “aradım açmadı”diye. Eşimde bunu önüme sunmuştu.
Bende istek attı kabul ettim ,isteği geri çekmiş . Dün yine istek atmış iptal etmiş desem mi ?
Amaç ne ?
Sessiz kalmak biraz huyumdur,bunu eşime söylememin bana faydası olur mu sizce
Sevgiler 💐

Bu eş aileleri evliliği bitirene kadar uğraşıyor. Emin olun bu kadar çabaya bir gün taraflardan biri de bıkıp yoluna bakacak noktaya geliyor. Keşke yaşadıklarını yaşatmaya çalışmasalar. Ben durumunuzu çok iyi anladım. Sizin yüzünüze gülüp arkadan kuyu kazanlardan sizin eş ailesi de.. Umarım hayatınız sizin mutlu olacağınız şekilde devam eder...

Bu eş aileleri evliliği bitirene kadar uğraşıyor. Emin olun bu kadar çabaya bir gün taraflardan biri de bıkıp yoluna bakacak noktaya geliyor. Keşke yaşadıklarını yaşatmaya çalışmasalar. Ben durumunuzu çok iyi anladım. Sizin yüzünüze gülüp arkadan kuyu kazanlardan sizin eş ailesi de.. Umarım hayatınız sizin mutlu olacağınız şekilde devam eder...
İnşaallah çok teşekkür ederim. Gönlüme göre diliyorum ,fazlasını olmayanlara adıyorum.

Back
X