Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görümcem evleneli 1 yıl olmuştur. Merhaba canım diyecek zamanı coktannn geçtikHa görüşmezseniz bu tavrınız devam ederse de problemli kişi diyecekler arkanızdan.
Arayın görümcenizi merhaba canım beni aramışsın duymamışım evleniyormuşsun hayırlı olsun deyin.
Bu kadar kasmanın manası yok.
Ay düğününe girmedin mi kızın?Görümcem evleneli 1 yıl olmuştur. Merhaba canım diyecek zamanı coktannn geçtik![]()
Mesajınız üzerinden yanıtlar verdim de şuan düzenle alanını göremiyorum. Yazdıklarım sizinkilerle aynı şablonda yer alıyor sizden gelmiş gibi görünüyor.Öyle mi afedersiniz. Tamam bakıyorum hemen
Küslük,kin bana göre değil . Ben silerim veya hayatımda tutarım insanları. Ya hep ya hiç. 2 yıl içerisinde görüşmemizi sağlayan çıkarsız bir şey olsaydı barışırdım eskisi gibi olmaz ama küslük kalkmış olurdu. Çıkarsız bir yaklaşım olmadı e sürdü de sürdüEsinizi affettiyseniz ailesini kesinlikle affetmelisiniz. Ailesi affedilecek bir sey de yapmamış ama sonucta bu duygulari yaşayan sizsiniz belki de haklısınız kırılmakta. Yine de 2 yıl küs kalmak bilmiyorum baya kindarsiniz heralde
Mesajınız üzerinden yanıtlar verdim de şuan düzenle alanını göremiyorum. Yazdıklarım sizinkilerle aynı şablonda yer alıyor sizden gelmiş gibi görünüyor.Z zxshermine![]()
Şikayet et , Alıntıla,Yorumla var . Düzenle yokDüzenleye basın , tüm mesajı kopyalayın , içeriği "hatalı mesaj" yazarak silin. Mesajımı yeniden alıntılayıp , kendi yanıtlarınızı alıntı mesajın dışına yazın.
Şikayet et , Alıntıla,Yorumla var . Düzenle yok
Mutsuz olmak için harcadığınız çabanın farkında mısınız ?
Kadın evleniyor , sizi de bizzat aramış; çünkü yengesisiniz, 7 kat el değilsiniz. Telefonu açmayınca elinize ne geçti ?
"Görümcem olacsk kişi aradan geçmiş 1,5 yıl kendine birini bulmuş evlenecek."
Neden böyle bir cümle kurma ihtiyacı hissettiniz ? Hangi kısımda sorun var burada. Sizin deyiminizle "görümceniz olacak kişi" mutlu olmayı hak etmiyor mu ? "Kendine birini bulmuş" olmasındaki sorun nedir ? Neden birisiyle tanışmış değil de , bulmuş diyorsunuz mesela ?
Yeni eşinin çevresine, "gelinimiz böyle , ne yapalım" der geçerler en fazla.
Görümceniz ve sizin çocuklarınız var mı ?
Bazı cevaplarda eksik okumalardan kaynaklı “banane ailesinden ben kocama bakarım” cevaplar görünce yanıtlarımda aynı tavırla olabiliyor. “Ne yani arayıp ne diyeceklerdi” bu cevaplar yazdıklarımın karşılığı değil. Saatlerce telefon başında özenle okuyup yanıtlamaya özenle tek tek geri dönmeye çalışıyor ve o anları yani 2 sene öncesini yaşıyorum.Konunun temelinde haklisiniz. Ki içinizden nasıl geliyorsa öyle davranin. Fakat dikkatimi çeken bir şey var cevplarinizda. Cevaplarınız agresif ve üstten üstten. Neden ?içinizdeki öfke bence size zarar veriyor
Peki eşiniz ile barıştıktan sonra sizi neden aramadilar yada siz mi görüşmediniz ve 2 yıl sonra hayırdır eşinizin yebi mi aklına gelmiş hem siz haklı ve mağdur olmuşsunuz demek ki eşiniz sizi ikna etmek uğraşmış ve barışmış şimdi hala üste mi çıkmaya çalışıyorBu dava 2 yıl önceydi. Barıştırmak için aramalarını beklemedim vedalaşmak ve bu süreçte mağdur bırakılan ben olduğum için aranmak hakkımdır. Evet duygusal olabilir düşüncem ama onlara 5 yıl boyunca ikinci ailem gibi davranmıştım yan yana binalarda oturduk .
yani bende sorayım siz neden aramadınız?Aksine 5 yıl yan yana binalarda yaşadık. herşey güllük gülistanlık kurban etlerini bile kızı değil ben parçalardım. Ameliyat zamanları kızıjdan cok benden iş beklerdi işimi beğenirdi çünkü. 3 yılda ayrı semtlerdeyiz. Tatillere gider aynı evde 2 hafta geçirecek düzeyde aileydik. Kızımızdan ayırmayız seni dedikleri kulaklarımda çınlıyor. Oğullarından dolayı bu duruma gelmem onlar için sadece vedalaşmayı hakettiğimi düşünüyorum.