• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesiyle konuşmuyorum

K kahveyay bana verdiğiniz yanıtı ,mesaj düzenleme süresi dolmadan düzeltebilir misiniz ?

Yanıtınız benim mesajımla karışmış ve konu içeriğinde yanlış anlaşılmalara yol açabilir.

Ha görüşmezseniz bu tavrınız devam ederse de problemli kişi diyecekler arkanızdan.
Arayın görümcenizi merhaba canım beni aramışsın duymamışım evleniyormuşsun hayırlı olsun deyin.
Bu kadar kasmanın manası yok.
Görümcem evleneli 1 yıl olmuştur. Merhaba canım diyecek zamanı coktannn geçtik 🤭

Esinizi affettiyseniz ailesini kesinlikle affetmelisiniz. Ailesi affedilecek bir sey de yapmamış ama sonucta bu duygulari yaşayan sizsiniz belki de haklısınız kırılmakta. Yine de 2 yıl küs kalmak bilmiyorum baya kindarsiniz heralde

Öyle mi afedersiniz. Tamam bakıyorum hemen
Mesajınız üzerinden yanıtlar verdim de şuan düzenle alanını göremiyorum. Yazdıklarım sizinkilerle aynı şablonda yer alıyor sizden gelmiş gibi görünüyor.
🙏
Z zxshermine

Esinizi affettiyseniz ailesini kesinlikle affetmelisiniz. Ailesi affedilecek bir sey de yapmamış ama sonucta bu duygulari yaşayan sizsiniz belki de haklısınız kırılmakta. Yine de 2 yıl küs kalmak bilmiyorum baya kindarsiniz heralde
Küslük,kin bana göre değil . Ben silerim veya hayatımda tutarım insanları. Ya hep ya hiç. 2 yıl içerisinde görüşmemizi sağlayan çıkarsız bir şey olsaydı barışırdım eskisi gibi olmaz ama küslük kalkmış olurdu. Çıkarsız bir yaklaşım olmadı e sürdü de sürdü

Mesajınız üzerinden yanıtlar verdim de şuan düzenle alanını göremiyorum. Yazdıklarım sizinkilerle aynı şablonda yer alıyor sizden gelmiş gibi görünüyor.
🙏
Z zxshermine

Düzenleye basın , tüm mesajı kopyalayın , içeriği "hatalı mesaj" yazarak silin. Mesajımı yeniden alıntılayıp , kendi yanıtlarınızı alıntı mesajın dışına yazın.

Sonuc ne eşinizle sorunlariniz çözüldü mü ?
Evlilik ikinizin evliliği ailesiyle evlenmediniz. Evliliginizi onlar mi yıkmaya calisti da kin (icinizde bir yerde kin var gibi) duyuyorsunuz onlara.

Şikayet et , Alıntıla,Yorumla var . Düzenle yok

Şikayet et e basınca düzenle çıkıyor. Çıkmıyorsa mesaj düzenleme süresi bitmiştir.

Bu durumda orjinal mesajımı alıntılayıp , cevabınızı yeniden altına yazarsanız; okuyanlar için anlaşılır olacaktır.

Mutsuz olmak için harcadığınız çabanın farkında mısınız ?

Kadın evleniyor , sizi de bizzat aramış; çünkü yengesisiniz, 7 kat el değilsiniz. Telefonu açmayınca elinize ne geçti ?

"Görümcem olacsk kişi aradan geçmiş 1,5 yıl kendine birini bulmuş evlenecek."

Neden böyle bir cümle kurma ihtiyacı hissettiniz ? Hangi kısımda sorun var burada. Sizin deyiminizle "görümceniz olacak kişi" mutlu olmayı hak etmiyor mu ? "Kendine birini bulmuş" olmasındaki sorun nedir ? Neden birisiyle tanışmış değil de , bulmuş diyorsunuz mesela ?

Yeni eşinin çevresine, "gelinimiz böyle , ne yapalım" der geçerler en fazla.

Görümceniz ve sizin çocuklarınız var mı ?

•Çok sert girişler bayağı tecrübelisiniz anlaşılan bu kulüpte.Şöyle devam edeyim yazdıklarınıza. Biz görümce olacak kişiyle altlı üstlü oturuyorduk. Evliliğinde yaşadığı sorunları,kavgaları duyar kimseye söylemezdim. Bazen benim yanıma kaçar gelirdi eşinin yüzüne kapıyı kapar yaklaştırmazdım onu,dertleşirdik. eski eşinin ağzının payını vermişliğim de çoktur. Üzerimde ne beğense isterdi her zaman tek seferde verirdim. Alamadığından değil ondaki alışkanlık anlayışla karşılamaya çalışırdım.Boşanma evresinde hep yanındaydım arabaya atlar istediği yere götürürdüm. Şahit olur musun dedğinde dava da evet dedim. Görümcem artık görümce olacak kişi oldu. Anlatabildiğimi düşünüyorum.

•Kendine birini bulmuş, biriyle tanışmış, aracı olunmuş aşık olmuş, görücü usulü olmuş ,eski iş arkadaşıymış bunlar aynı anlamları taşıyor.
•Öyle yapmak durumunda kalmışlardır zaten. Şöyle demezler sanmıyorum. Biz gelinimizin zor zamanında aramadık bi hakkını helal et bile demedik o yüzden konuşmuyor kırgın bize demezler sanmıyorum.
•İkimizinde cocuğu yok.

Konunun temelinde haklisiniz. Ki içinizden nasıl geliyorsa öyle davranin. Fakat dikkatimi çeken bir şey var cevplarinizda. Cevaplarınız agresif ve üstten üstten. Neden ?içinizdeki öfke bence size zarar veriyor

Konunun temelinde haklisiniz. Ki içinizden nasıl geliyorsa öyle davranin. Fakat dikkatimi çeken bir şey var cevplarinizda. Cevaplarınız agresif ve üstten üstten. Neden ?içinizdeki öfke bence size zarar veriyor
Bazı cevaplarda eksik okumalardan kaynaklı “banane ailesinden ben kocama bakarım” cevaplar görünce yanıtlarımda aynı tavırla olabiliyor. “Ne yani arayıp ne diyeceklerdi” bu cevaplar yazdıklarımın karşılığı değil. Saatlerce telefon başında özenle okuyup yanıtlamaya özenle tek tek geri dönmeye çalışıyor ve o anları yani 2 sene öncesini yaşıyorum.

Cok sert yazdiginiz icin kizginlikla bölük boluk hersey bosanin kimseden birsey beklemeyin yahu niye arasinlar bosanma sonucta ne demeleri lazim oglumuz boyle söyle haklısın mi cocuk varmi peki

Kararına saygı duymak böyle olmaz. Arayıp da kızım biz çok üzhğnüz, ayrılmak istiyorsan sen bilirsin biz sana saygılıyız. Birbirimizde hakkınız var deyip bi gönül alabilirlerdi. Kesinlikle aranması gerekirdi. Aramamaları size karşı sevgileri ve saygıları olmadığını çok net şekilde gösteriyor. Barıştığıbıza sevindiklerini de hiç sanmıyorum. Eşiniz boşuna ailenize cephe almasın. Kendi ailesinin hatasını ayıbını fark etsin bi zahmet

Bu dava 2 yıl önceydi. Barıştırmak için aramalarını beklemedim vedalaşmak ve bu süreçte mağdur bırakılan ben olduğum için aranmak hakkımdır. Evet duygusal olabilir düşüncem ama onlara 5 yıl boyunca ikinci ailem gibi davranmıştım yan yana binalarda oturduk .
Peki eşiniz ile barıştıktan sonra sizi neden aramadilar yada siz mi görüşmediniz ve 2 yıl sonra hayırdır eşinizin yebi mi aklına gelmiş hem siz haklı ve mağdur olmuşsunuz demek ki eşiniz sizi ikna etmek uğraşmış ve barışmış şimdi hala üste mi çıkmaya çalışıyor
Eski hatasından kaynaklı bu konuda konuşmaya hakkı yok bence ha rica eder barisisin ister o ayrı ama kısa kısas olmaz

Ben sizi haklı buldum. Düşünüyorum kardeşim eşiyle boşanacak olsa kalkıp kaç senelik gelinimizi rehberden silmeyiz. Çok kötü bir insandır, bütün aileyi canından bezdirmistir, kurtuldugumuza seviniyoruzdur o başka. O durumda bile insan son bir kez konuşup helallesir yani. Peki barıştıktan sonra yüzyüze geldiniz mi hiç ?

Aksine 5 yıl yan yana binalarda yaşadık. herşey güllük gülistanlık kurban etlerini bile kızı değil ben parçalardım. Ameliyat zamanları kızıjdan cok benden iş beklerdi işimi beğenirdi çünkü. 3 yılda ayrı semtlerdeyiz. Tatillere gider aynı evde 2 hafta geçirecek düzeyde aileydik. Kızımızdan ayırmayız seni dedikleri kulaklarımda çınlıyor. Oğullarından dolayı bu duruma gelmem onlar için sadece vedalaşmayı hakettiğimi düşünüyorum.
yani bende sorayım siz neden aramadınız?
benim de kv ler ile nerdeyse sizin gibi ilişkim var ben olsam arardım mesela

siz arayıp aman kızım ayrılmayın diye yalvarmalarını falan mı bekliyordunuz?

bide o kadar şey yaptım ettim diyorsunuz severek yaptınız dimi? kimse zorlamadı bu kadar beklenti neden
ben sadece şunu anlardım demek ki kızları kadar değilmişim ve bundan sonra yapmazdım

eşinizle boşanmamış asıl suçluyu affetmişsiniz ve sonra suçlu aramışsınız

Back
X