Ailesiyle konuşmuyorum

Adamla boşanmaya karar vermişsiniz. Yani adamla bir daha görüşmeyeceksiniz. Hayatınızdan çıkarıyosunuz onları. Ama aranmayı bekliyosunuz. Hayatınızdan çıkaracağınız adamın ailesinden neden ilgi bekliyosunuz?

Hayır boşanma aşamasına gelip kararsız olsanız barıştırmak için arayabilirler de (ki aranıza girmek istemeyedebilirler) boşanma protokolu imzalayıp dava açtıktan sonra sizi arayıp ne diyecekler? Çok kindar geldiniz bana. Bunun için 2 yıldır konuşmamak nedir? Ben hiç haklı bulamadım sizi
Diğer arkadaşlara yazdığım yorumları okursanız iyi olacaktır. Kindar değilim 31 yaşımdayım ve kindar olmadığımı çok iy biliyorum.

Evet o zaman mı saygıyı dile getirir oluyoruz insan işte var böyle şeylerimiz. Ayrılırken aranmadım sorulmadım, rehberden silindm şimdi aklıma geldi!!!! Davamıza var 1 hafta bunlar düğüne gitmişler düğünde bizim boşandığımızı söylemiş annesi. Bunu duydum ve Whatsaptan tüm akrabalarına bakmak istedim fotoğrafları yoktu coğunun silmişler beni 🤣
Beş yıl bir arada yaşamışsiniz tatillerde gidilmiş verdikleri değere bak çok doğru yapıyorsunuz

Ailesiyle konuşmuyorum.
Özetle Biz kendimizle ilgili durumlardan (eşimden kaynaklı) birbirimizden uzaklaştık 2 ay boyunca iyi değildik işlerimizden kaynaklı da bir sürü stres yaşıyorduk ve sessiz sedasız 15 gün geçirdik evde.Boşanmak için konuştum ve anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırladık ve imzaladık. Davamız oldu hakime hanım boşamadı 2 ay sonraya erteledi. Toplam 2 aydan bahsediyorum size. ailesinin haberi olduğu tüm zaman 2 ay. Babası bir kere aradı hayırlısı olsun kızım dedi . Ne ablası kardeşi annesi kimse aramadı. Davamız oldu boşanacağız kesin anlaşmalı ya ben öyle sanıyordum. Vedalaşmak için bile aranmadım. Hiç bir aile üyesi tarafından. Sebepleri de şuymuş aranıza girmek istemedik.Ve 2 yıl geçti üstünden konuşmuyorum çok çok kırıldım yaptıklarımı düşündükçe, nasıllllllllll iyi davrandığımı Allah biliyor kendileri de biliyor. İlk kez bişi paylaşıyorum sizden ricam istediiğinizi sorun cevaplarım. Uzun uzadıya yazmak istemiyorum. Konuşmak istemiyorum hiç hemde böyle mutluyum ben ikiyüzlü insanlara ve nankörlere dayanacak yapıda değilim. Gerçek insanları seviyorum ! Eşim üzülüyor bir kere ağladı kısasa kısas yapıyor ailemden uzaklaşmakla alttan alta tehdit ett diyebiliriz. Aldığı cevap şuydu bağıraaaa bağıraaaaaa desim ki ailem seni aradııııııııı her biri aradııııııııııı neyin karşılığı bu . O böyle dedikçe tamamen geri çektim kendimi. Bilmiyorum durum bu Allah benim yanımda bunu çok iyi biliyorum. Haksızlığa uğratan Herkesi Allaha havale ediyorum.
Esinizle bosanma seviyesine gelmis affetmissiniz ki 2 yildir evlisiniz de aramadilar diye es ailesini mi affedemeyeceksiniz. İşinize gelmis vlbence.

Ailesiyle konuşmuyorum.
Özetle Biz kendimizle ilgili durumlardan (eşimden kaynaklı) birbirimizden uzaklaştık 2 ay boyunca iyi değildik işlerimizden kaynaklı da bir sürü stres yaşıyorduk ve sessiz sedasız 15 gün geçirdik evde.Boşanmak için konuştum ve anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırladık ve imzaladık. Davamız oldu hakime hanım boşamadı 2 ay sonraya erteledi. Toplam 2 aydan bahsediyorum size. ailesinin haberi olduğu tüm zaman 2 ay. Babası bir kere aradı hayırlısı olsun kızım dedi . Ne ablası kardeşi annesi kimse aramadı. Davamız oldu boşanacağız kesin anlaşmalı ya ben öyle sanıyordum. Vedalaşmak için bile aranmadım. Hiç bir aile üyesi tarafından. Sebepleri de şuymuş aranıza girmek istemedik.Ve 2 yıl geçti üstünden konuşmuyorum çok çok kırıldım yaptıklarımı düşündükçe, nasıllllllllll iyi davrandığımı Allah biliyor kendileri de biliyor. İlk kez bişi paylaşıyorum sizden ricam istediiğinizi sorun cevaplarım. Uzun uzadıya yazmak istemiyorum. Konuşmak istemiyorum hiç hemde böyle mutluyum ben ikiyüzlü insanlara ve nankörlere dayanacak yapıda değilim. Gerçek insanları seviyorum ! Eşim üzülüyor bir kere ağladı kısasa kısas yapıyor ailemden uzaklaşmakla alttan alta tehdit ett diyebiliriz. Aldığı cevap şuydu bağıraaaa bağıraaaaaa desim ki ailem seni aradııııııııı her biri aradııııııııııı neyin karşılığı bu . O böyle dedikçe tamamen geri çektim kendimi. Bilmiyorum durum bu Allah benim yanımda bunu çok iyi biliyorum. Haksızlığa uğratan Herkesi Allaha havale ediyorum.
Siz konusmamakla haklısınız. İçten içe istenmeyen gelinmişsiniz, ne demek karışmak istememek . İnsan arar sebebini sorar ,konuşmak ister ,bir araya getirmeye çalışır falan , yuva yıkmak kolay bisey mi ki bu kadar tepkisiz kalmışlar. Kesinlikle haklısınız görüşmemekte.

Aksine 5 yıl yan yana binalarda yaşadık. herşey güllük gülistanlık kurban etlerini bile kızı değil ben parçalardım. Ameliyat zamanları kızıjdan cok benden iş beklerdi işimi beğenirdi çünkü. 3 yılda ayrı semtlerdeyiz. Tatillere gider aynı evde 2 hafta geçirecek düzeyde aileydik. Kızımızdan ayırmayız seni dedikleri kulaklarımda çınlıyor. Oğullarından dolayı bu duruma gelmem onlar için sadece vedalaşmayı hakettiğimi düşünüyorum.
Vedalaşacak bi durum olarak görmediler belki de. Yani aranız bu kadar iyiyse boşanmadan sonra da görüşebilirsiniz neticede. Ya da sizden beklediler dediğim gibi. Sizi seviyorlarsa ki seviyorlar gibi duruyor diyecek bi şey bulamamışlardır. Vedalaşmak çok ağır bana göre sevdikleri insanla vedalaşmak istememiş olabilirler sırf oğulları anlaşamadı diye.

Bosanmissiniz bitmiş zaten, ben tam olarak anlamadım
Tekrar okumanızda fayda var dava görüldü hakime boşamadı erteledi 2 ay.. şuan barışmış olduğumuzdan dolayı ailesiyle konuşmuyorum yazabildim. Yani 2. Dava görülmeden eşim bana enişteme babama ulaşıp barışmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Bu süreçte ailesinin bir sesi yoktu. Ailemi ve beni hiç aramadılar

Vedalaşacak bi durum olarak görmediler belki de. Yani aranız bu kadar iyiyse boşanmadan sonra da görüşebilirsiniz neticede. Ya da sizden beklediler dediğim gibi. Sizi seviyorlarsa ki seviyorlar gibi duruyor diyecek bi şey bulamamışlardır. Vedalaşmak çok ağır bana göre sevdikleri insanla vedalaşmak istememiş olabilirler sırf oğulları anlaşamadı diye.
Aa eş yakını silinmeli falan deniyor benimki bekara karı boşamak deyimi gibi oldu sanırım bol keseden atıyorum. Karışmayayım hiç ama belki de sormak gerekiyor nedenini. Siz çok tepkilisiniz tepkinizde haklı olabilirsiniz ama belki değilsinizdir. Kendinizi dolduruşa getirmeye gerek yok madem barıştınız sorun, düşündüğünüz gibiyse yine konuşmamaya devam edersiniz.

Diğer arkadaşlara yazdığım yorumları okursanız iyi olacaktır. Kindar değilim 31 yaşımdayım ve kindar olmadığımı çok iy biliyorum.
Eşinizle boşanma aşamasına geldiğinize göre size olumsuz hareketlerde bulunmuş ama onu affetmişsiniz. Ailesi kararınıza saygı duyup karışmadı diye iki yıldır görüşmüyosunuz. Eşinizi affettiyseniz onları da affetseydiniz ki affedilcek bir şey de yapmamışlar. Siz ailesiyle görüşmemeye bahane arıyormuşsunuz bence. Hayır bir de 2 yıl yani. Öyle üç beş gün değil. Bir de kindar değilim diyosunuz

Esinizle bosanma seviyesine gelmis affetmissiniz ki 2 yildir evlisiniz de aramadilar diye es ailesini mi affedemeyeceksiniz. İşinize gelmis vlbence.
5 yıl yan yana binalarda yaşadık dışardan gören öz kızı sanırdı öyle emek vermişimdir özetle. 5 yıl sonra taşındık problemler yaşadık aramızda yüzde 90 eşim kaynaklı . Toplam 8 yıldır evliyiz

Ailesiyle konuşmuyorum.
evlenmeden önce çok gereksiz samimiyet ve fedekarlıklar olmuş , kayınvalidelikten çıkmış dost olmuşsunuş. aramayıncada üzülmüşsüzünz. siz onu kayınvalide gibbi göreceksiniz. mecburi görüşmeler o kadar . bence konuşun ama resmi olun

Tekrar okumanızda fayda var dava görüldü hakime boşamadı erteledi 2 ay.. şuan barışmış olduğumuzdan dolayı ailesiyle konuşmuyorum yazabildim. Yani 2. Dava görülmeden eşim bana enişteme babama ulaşıp barışmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Bu süreçte ailesinin bir sesi yoktu. Ailemi ve beni hiç aramadılar

Bir karar verin. Arasalar "neden arıyorlar , onlar kim oluyor da ilişkimize karışıyorlar" olmayacak mıydı ?

Evlenirken 2 kişi karar veriyor , ailelere laf düşmez deniyor. Ayrılırken neden herkes karışsın istiyorsunuz ? Karışsalar belki barışmayacaktınız. Hiç bu yönden baktınız mı ?

Siz konusmamakla haklısınız. İçten içe istenmeyen gelinmişsiniz, ne demek karışmak istememek . İnsan arar sebebini sorar ,konuşmak ister ,bir araya getirmeye çalışır falan , yuva yıkmak kolay bisey mi ki bu kadar tepkisiz kalmışlar. Kesinlikle haklısınız görüşmemekte.
İşte bende böyle hissettiğim için içim almıyor konuşamıyorum. Eşim üzülüyor ama bende üzüldüm bana cok hak verdi barışmadan tüm haklılığımı duydum kendisinden. Zaman geçtikçe bana doluyor ve alttan alttan bende sizinkilerle konuşmıcam az kaldı dedi ve çıldırdım. Benim ailemdeki herkes seni aradı aramayı geççççç bana ulaşamadı haftalarca ailem aracı oldu da konuştum öylee affettirdi kendini bana. Ve barıştık 8 yıldır da evliyiz.

evlenmeden önce çok gereksiz samimiyet ve fedekarlıklar olmuş , kayınvalidelikten çıkmış dost olmuşsunuş. aramayıncada üzülmüşsüzünz. siz onu kayınvalide gibbi göreceksiniz. mecburi görüşmeler o kadar . bence konuşun ama resmi olun
Evlenmeden önce mi ?

Bir karar verin. Arasalar "neden arıyorlar , onlar kim oluyor da ilişkimize karışıyorlar" olmayacak mıydı ?

Evlenirken 2 kişi karar veriyor , ailelere laf düşmez deniyor. Ayrılırken neden herkes karışsın istiyorsunuz ? Karışsalar belki barışmayacaktınız. Hiç bu yönden baktınız mı ?
Evliliğimize karışmadılar o yüzden küstüm yazdığımı göremedim. Kırgın kızgın ve üzüntülüyüm vedalaşmak veya helallik olmalıydı. Boşanma davasına 1 hafta kala düğüne gitmişler ve bizim davamız görülmeden boşandılar demiş annesi. İnanılmaz bir durum bu benim için çünkü dışardan gören öz kızları sanırdı. Akrabaları yüzümüze baka baka gelinin bi tane darısı bizim başımıza derlerdi. Anlatabiliyor muyum ?

Açıkçası ben de boşanma kararı alan çiftleri birleştirme çabalarını anlamıyorum ailelerin. Bu durumlarda sakin bir sekilc5 ciftin5kararini bekleyip saygı duymalilar. Sizin eşiniz kendisi barışmak için adım atmış bu kıymetli.

İşte bende böyle hissettiğim için içim almıyor konuşamıyorum. Eşim üzülüyor ama bende üzüldüm bana cok hak verdi barışmadan tüm haklılığımı duydum kendisinden. Zaman geçtikçe bana doluyor ve alttan alttan bende sizinkilerle konuşmıcam az kaldı dedi ve çıldırdım. Benim ailemdeki herkes seni aradı aramayı geççççç bana ulaşamadı haftalarca ailem aracı oldu da konuştum öylee affettirdi kendini bana. Ve barıştık 8 yıldır da evliyiz.
Kısasa kısas yapmak istiyor eşiniz ama onun ailesinin yaptığı bence basit birsey değil. Siz kararlı olun . Sizin en kötü gününüzde bi alo dememiş insanlar simdi konuşsanız bile o kırgınlığı atamazsınız. Eşiniz üzülebilir siz kendi mental sağlığınızı düşünün

boşanma durumundan önce pardon , yani siz onu anne teyze dost görmüşsünüz beklentiniz yüksek olmuş . o siziz gelin görmüş . kızı görmemeiş . bundan sonrada seviyeli olun
Kızları tatile gitmezken ben giderdim onunla anne kız gibi gördüklerini düşündürttüler bana. Ben eşimin ailesini ikinci aile olarak görecek dğzeyde bir insandım ve beni bu hale getirdler. Benim için büyük hayal kırıklığı oldu evliliğimizi bu küslük etkiliyor gibime geliyor. Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır ve ben konuştum eşimle sonra sustum bekledim bir süre sonra beklemeyi de bıraktım öyle işte

Açıkçası ben de boşanma kararı alan çiftleri birleştirme çabalarını anlamıyorum ailelerin. Bu durumlarda sakin bir sekilc5 ciftin5kararini bekleyip saygı duymalilar. Sizin eşiniz kendisi barışmak için adım atmış bu kıymetli.
Bu durumun üzernden 2 yıl geçti. Asıl konum şu ki ailesiyle konuşmuyorum haklı olduğumu biliyorum fakat eşimin üzülmesi ailesinin bir atak yapmaması belki ben yanlış düşünüyorum atak yapacak küçüktür ama ben bir şey yapmadım ki ! Konu bu aslına bakarsanız

Back
X