ailesiyle sevdiği insan arasında kalıp seçip yapmak zorunda kalan var mı?

jasminnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
189
1
26
Afyon
bu şekilde evlenen ve ya ayrılan var mı.kendi bir problem yaşamayıpta sırf ailesinden bi kaç kişinin gönlü sonradan olmadı diye aileler yüzünden ayrılan hayallerinden vazgeçen ya da vazgeçmeyen var mı aranızda.hadi toplanalım dertleşelim.

Ben varım.. Yıllar geçti çok zaman geçti ama o geçmedi.
Sırf ailem istemedi diye hayatımdan vazgeçtim ben. Onlar mutlu olsun diye Keşke vazgeçmeseydimde onunlayken mutsuz olsaydım.
Şimdiki aklım olsaydı Kaybetmezdim onu. Çok özlüyorum her geçen gün daha çok.

bende bundan korkuyorum vazgeçipte pişman olmaktan ama ailemide üzmek istemiyorum.birde ben nişanlıyım baştan kendi verdi sonra ayırmak istedi.ne olacak sonum gerçekten bilmiyorum.ne yardan geçiliyor ne serden....

bende bundan korkuyorum vazgeçipte pişman olmaktan ama ailemide üzmek istemiyorum.birde ben nişanlıyım baştan kendi verdi sonra ayırmak istedi.ne olacak sonum gerçekten bilmiyorum.ne yardan geçiliyor ne serden....

bazen bizim göremediğimiz şeyleri ailemiz yada en başta annelerimiz görebiliyor..ailenin mantıklı bir açıklaması varsa kesinlikle onlarında düşüncelerin önemse derim. yine son kararı kendin verirsin..

Eski sevgilimi annem istemiyordu.
Cok seviyordim cook direndim intihara bile kalkistim.. Ama istemedi.
Babam sıkıntı yaratmamisti zaten karismaz.
Ama annem benim herseyim 10 tane adam bulurum anne bulamam.
Melegimi dinledim iyi ki de dinlemisim sukurler olsuunn..
Simdi 1.5 senedir hayatimda baskasi var. Seviyorum seviliyorum ve annemde cok seviyor.
O aklima gelince icimde bi burukluk olmuyor degil ama kesinlikle pisman degilim..

eşimi istemediler ama ben istedim
2 senedir evliyiz.
ailemi silmedim, onlar da beni.
sadece gönül koydular
ilişkimiz eskisi gibi değil onlarla.
ama kocamı seviyorum ondan vazgeçemezdim.

Aynısı bendede geçerli.. Önceden senelerce süren sevdigim biri vardı ama annem istemezdi onunla bitti ve sımdı ıyıkıde bıtmıs dıyorum cunku sımdı tam ıstedıgım, istenilen gıbı bırıyle beraberim.. Canım annem

Bende seçim yapmak zorunda kaldım.. Ve eşimi seçtım.. Ailem zaten ilgisiZdi.. O yuzden eksıklıklerını bile hissetmedım..
İyki vazgeçmişim.. İyki evlenmişim..

Ben yıllar önce beni uçurumdan atmaya kalkan bir psikopatla nişanlıydım.
annem bitmesin diye çok diretti, doktor olacaktı çünkü ama dinlemedim, ayrıldık.
Şimdi diyorum iyi ki dinlememişim de ayrılmışım, şu an hayatımın aşkıyla beraberim.
Şu anki nişanlımı da çok istemiyor annem karakteriyle ilgili değil; memur değil, yer uzak vs gibi sebeplerden.
Yine dinlemeyeceim çünkü onun kararlarına güvenmiyorum.
Her aile doğru karar veriyor diye bir şey yok.

Son düzenleme:
Ailemin düşüncelerini dinlemedim ve çok pişmanım keşke evlenmeseydim diyorum her defasında

benim annem istiyor tam tersi babam istemiyor çok sorun etti hemde öle böyle değil.ama nişanlımdaki bir sorundan dolayı değil ailesini beğenmediğiiçin çok sorun etti.ne yapcam bilmiyorum.ilerde pişman olmak istemiyorum.

Ailem istemediği için 5 yılık ilişkimi bitirmiş biriyim kızlarrrrrrrrrrrrrrr

çok zor bir durum
benimde o durumda şuan ailem istemiyor
belki 6 7dır birlikteyiz
yakın bi tarihte istemeye gelecekler ama benim erkek arkadaşım günden düne
iş ciddiye bindikçe saçma sapan diretmeler yapıor
onu seviyorum ama onu seçmelimiyim çok kararsızım
ailenin geçerli bi sebebi varsa, sevgilinde sana iyi gelmiyorsa ve hala yolun
başında olduğuna inanıorsan koyver gitsin.
Kimseye değmiyor..

hemen hemen aynı şeyler yaşadım .çok göz yaşı döktüm döktürdüm. ama dediğim gibi 10 kişi bulurum ama ailemi bi daha bulamam deyip kesip attım. çok canım yandı. sonra ne oldu hayatımı feda edebilirim diyeceğim adamla tanıştım. iyi ki dinlemişim meleğimi.ana babanın gönlü olmayan işte pek te hayır olmuyor. ailesine aşırı bağımlı biri olarak bunu bilir bunu söylerim.

Ben aramzda dokz yas var annm istemyr ve kacacaksn git senn gbi kizm yk diyo baskada biseyni gormedi ne yzune bakyo ne de tanimya calsyo ailem istemdgnden onun ailesi de temknli artk istemylar ailem istemsdgi icn.brda konuda acmstm herks sabrt dedi ama dha kotu suan hrsy.annem bana demedgni brkmadi tabi onun annesne de agr laflar etti
Cok zor durumdaym.

Ailem esimi istemedi ve gecerli nedenleri vardi kendilerince.ne ailemden vazgecmeyi goze alabildim nede esimden.evlenmemize ikna edene kadar ugrastim ve tam 4 yilimi aldi.hic vszgecmedim cunku emindim dogru kisi oldugundan.
Simdi cok memnunlar esimden.iyiki pes etmemisim.iyiki hickimseden vazgecmemisim.

Benim ailemde esim konusunda emin degillerdi.ama kararima itiraz etmediler .keske itiraz edip karissaymislar cok pismanim karsi tarafin kultur ve yasam farki cok cok onemliymis ama heyhaaat

Bende o gruba dahilim . Esimi sectim. Cok sukur hic pisman degilim. Rabbim pisman etmesin. Ilk zamanlar benimle konusmadi babam ama artk kabullendiler görüşüyorlar .. ben sonucu ne olursa olsun deyip herseyi hoze almıştım cunku esimi cok ama cok seviyordum.. yine söylüyorum Guzel Allah im sen bizi guldur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…