Ailesiyle yasayan bekar ve calisan hanimlar

Evlenmeden önce epey çalıştım baba evinde,ben babama vermezdim daha maaşım yetmezdi de o bana takviye yapardı. Bu olay ailenin bakış açısıyla ilgili sanırım.

Babam bir gün olsun maasin yattimi kizim demezdi ama ben evin mutfak masrafini karsilardim faturalarida babam oderdi geri kalani biriktirdim dugunumde masraf yaptirmadim ama rahmetli annem alin terimden birsey goremedi bu hep içimi yakar en buyuk dilegim haciya göndermekti ama olmadi bizi hep dikerek örerek buyuttu haklari ödenmez

Yetişkin yaşa gelmiş, çalışan herkesin evine katkı yapması gerekir diye düşünüyorum. Ya belirli faturaları yatırırsın, ya kiraya ortak olursun, ya mutfak masrafını karşılarsın... vs. Ben kirayı, mutfağı bölüşüyordum örneğin. Kocaman insanların ana babadan geçinmesi garip geliyor bana, madem yaşını aldın, işin gücün var, ailenle yaşıyorsun, o zaman biraz ailenin yükünü paylaşacaksın. Hele de ihtiyaç varsa.

Babanız paradan bahsettiğine göre yetmiyor, veya ödemekte zorlanıyor ki laf etmiş, sizin mutlaka o eve katkı yapmanız gerekiyor bence. Tv alıp almaması ayrı bir olay, kışın yüksek elektriği ödeyememek ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…