- Konu Sahibi Latinachica
-
Ben hergun 2 kez uğruyorum1 kez annem ödüyorsa 5 kez ben ödüyorum valla. Canları sagolsun. Lisede herkesten guzel giyinirdim. Herkesten cok harçlık alirdim. Babam sağolsun. Nasil para vermem ben aileme
Yuhben de bu söylemeye çalıştım
yani eve para vermiyorum diyor arkadaşlar da ben kendi evimde de para vermiyorum ki kimseye o parayı harcıyorum eve
ne bileyim akşam gelirken yoğurt çay kahve alsan bile dünya katkı olur bir süre sonra
mesela görümcem ailesi ile yaşadı kardeşlerini okuttu vs vs
diğer görümcem annesine bir bulaşık makinası aldı
eşim ve abisi ise tek kuruş vermedi
evde yaşamayıp sevgilileri ile yaşadılar ve gidip sevgililerine yedirdiler paraları
hahaha
Bi de bu var. Anneme verdigim zaman gider birikime koyar. Istemiyorum oyle yapmasini gitsin harcasin istiyorum. Belli bi yasa gelmissin zaten ne birikimi daha.Bende verirdim anneme annemde bankaya atardi her ay 100 lira verirdim harcasın diye. Oda birikirdi bişey alırdı evlendim şimdi kocamla biseyler yapıyoruz bı elin nesi var iki elin sesi var demişler doğru. Tek basina bişey yapamıyorum kocama danistim oda bana. Mutlaka danışınız
valla bende bekarken banada cok kızrlardı çok masraflısın diye hiç umursamazdım elektirkmi doğalgazmı felan ama evlendim kocamın peşini bırakmıyorum elektirğ acma diye aynu durumdayım bence bu kadar abartacak bişiyok babanız demişse ne olmuşBu sabah canimi sıktı babam. Elektrikli soba acikti mutfakta geldi kapatti. Niye kapatiyosun sicak mi oldu dedim.
Elektirik yakio bu benim param yok dedi
Yakin zamanda da tv aldi
Paran olmasa tv mi alirdin dedin sakayla
Biraz da sen alsan gibi biseyler geveledi
Ben calisiyorum. Ise girdigimde eve esya fln aldim. Arada katkim oluyor ama cok degil. Biriktirmeye calisiyorum.
Gozune batiyosa kendi evime cikmak zaten en cok istedigim sey. Izin cikmaz ona da. Babam zaten ne dedigini bilmez cogu zaman ama kendimi kotu hissettim.
Calisan ve ailesiyle yasayan hanimlar siz naail yapiyorsunuz. Eve katkiniz oluyo mu ne kadar oluyo
valla bende bekarken banada cok kızrlardı çok masraflısın diye hiç umursamazdım elektirkmi doğalgazmı felan ama evlendim kocamın peşini bırakmıyorum elektirğ acma diye aynu durumdayım bence bu kadar abartacak bişiyok babanız demişse ne olmuşBu sabah canimi sıktı babam. Elektrikli soba acikti mutfakta geldi kapatti. Niye kapatiyosun sicak mi oldu dedim.
Yakin zamanda da tv aldi
Ben calisiyorum. Ise girdigimde eve esya fln aldim. Arada katkim oluyor ama cok degil. Biriktirmeye calisiyorum.
Gozune batiyosa kendi evime cikmak zaten en cok istedigim sey. Izin cikmaz ona da. Babam zaten ne dedigini bilmez cogu zaman ama kendimi kotu hissettim.
Calisan ve ailesiyle yasayan hanimlar siz naail yapiyorsunuz. Eve katkiniz oluyo mu ne kadar oluyo
Yakin zamanda da tv aldi
captain alıntım sana da herkese soruyorum esasen
ben hiç çalışırken ailemle yaşamadım tam bilmiyorum ama eve gelirken markete mesela uğramıyor musunuz
ben bekarken de evin market alışverişi bendeydi de
eve gelirken her şeyi ben alırdım bu durumda da para benim olsa idi onları harcardım
Yuhailem varken sevgiliye niye harciyim alla alla. Anamdan babamdan kiymetlimi. Sevgilim bana harcasın dermişim ahaha
Ben okurken yaşadığım yerde yabancı kizlar hep kizkiza tatile giderdi. Bende gitmek istediğimde kendi paranı kazan git diyordu ailem. Kendi parami kazanınca biz kizlarla haftasonu paristeyiz haberiniz olsun diyip çıkıyordumahahhaah babam delirdinmi diyordu okadar. Şu son iki yıldır annem söylenmeye başladı hep geziyorsunuz ben biyer görmüyorum diye. Onun bahanesiyle annemle bi bodrumda yaparim çeyizimi herseyimi aldim. Nisanimida kendim yaptım. Kendime arabada aldim. Ailem bana destek olup okutmasaydi hicbirsey yapamazdım. Ayda 1000 birikim yapacağıma 500 yaparım hem kendim mutlu olurum hem ailemi mutlu ederim
ya şöyle ki benim yaşadığım yer merkeze uzak. yani bi marketi var ama bakkalın az büyüğü. öyle ev alışverişi yapılabilecek bi market değil. uğrarsam abur cubur, ekmek vs alırım ancak. ha merkeze olsam o yorgunlukla alışveriş yapar mıydım onu da bilmiyorum :) zaten geç çıkıyorum işten. hani evin eksik gediği ile ilgilenme şansım yok benim. arayıp tek tek soramam da, onlar hallediyor.
ha arada babam beni almaya gelir, markete uğrarız onu ben öderim.
işte captain kendi evin olunca da aynı şey olacak yine yorgun olacaksın ama gidip alacaksın
ya da eşim gibi arayıp tek tek ihtiyaç var mı diye de soracaksın
bekarlık sultanlık yaniiii
e kendi evim olunca yaparım yahu mecburen. şimdi gerek yokken niye yorarım kendimi evin çamaşır suyu ihtiyacı için.
Bi ağız tadıyla adamlara paralarını harcatmadinizmi siz şimdisevgiliye harcayan eşim ve kaynım
şöyle oluyor ki
onlar işe başladıkları anda bizimle yaşamaya başladılar
yani evde ve bekar olamadılar hiç zavallılar
bekar ama başka evde sevgilileri ile yaşıyorlardı da
öyle de işte sen de o evdesin
annen de yormasın o zaman
tamam tamam kaynanaya bağlamayacağım şaka yaptım
bekarlık sultanlık diyorum
Bu sabah canimi sıktı babam. Elektrikli soba acikti mutfakta geldi kapatti. Niye kapatiyosun sicak mi oldu dedim.
Yakin zamanda da tv aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?