Ailevi problemlerr

Arkadaşlar eltimle bir sorunum yok iki eltim beni engelledi kocamı engellemedi siz olsanız ne yaparsınız?
Eltilerinizle bir sorununuz yok ama durup durduk yerde sizi ikisi birden engelledi dogru mudur?
1. Siz sorununuz olmadigini düşünüyor olabilir misiniz?
2. Hicbir sorun yokken engelledilerse deli der geçerim.
3. Akli melekeleri de yerindeyse karsilastiginizda sorun; "eltim size karsi bir davranisim mi oldu beni neden engellediniz?" diye.

Eltilerinizle bir sorununuz yok ama durup durduk yerde sizi ikisi birden engelledi dogru mudur?
1. Siz sorununuz olmadigini düşünüyor olabilir misiniz?
2. Hicbir sorun yokken engelledilerse deli der geçerim.
3. Akli melekeleri de yerindeyse karsilastiginizda sorun; "eltim size karsi bir davranisim mi oldu beni neden engellediniz?" diye.
Canım yurt dışında yaşıyorum ben yazın karnımın düğünde mecbur yurt dışından geline mutfak eşyası alacaksınız bundan istemek dedi büyük elti yeni gelinden için bende aynı para alamayız eşimde alamaz bundan ev hediyesini aliriz istediğini dedim başka hiç birsey yok Allah yukarıda eşim ile iyiler beni heryerden engelliyorlar bugün ikiside wp ingrm engellemiştir eşim engelli değil çok üzgünüm:(

Canım yurt dışında yaşıyorum ben yazın karnımın düğünde mecbur yurt dışından geline mutfak eşyası alacaksınız bundan istemek dedi büyük elti yeni gelinden için bende aynı para alamayız eşimde alamaz bundan ev hediyesini aliriz istediğini dedim başka hiç birsey yok Allah yukarıda eşim ile iyiler beni heryerden engelliyorlar bugün ikiside wp ingrm engellemiştir eşim engelli değil çok üzgünüm:KK43:
Demek ki bi sorununuz varmış. ☠️

Amaaan takılcak dert değil boşver şu sümüklüleri.

Canım yurt dışında yaşıyorum ben yazın karnımın düğünde mecbur yurt dışından geline mutfak eşyası alacaksınız bundan istemek dedi büyük elti yeni gelinden için bende aynı para alamayız eşimde alamaz bundan ev hediyesini aliriz istediğini dedim başka hiç birsey yok Allah yukarıda eşim ile iyiler beni heryerden engelliyorlar bugün ikiside wp ingrm engellemiştir eşim engelli değil çok üzgünüm:KK43:
merve merve hanımın dedigi gibi bir sorun varmış demek ki. Sizin icin sorun degilse de onlar icin sorunmuş.

İyi işte sıfır iletişim.. eviniz bir değil yemeğiniz bir değil engelledilerse engellediler yani boşver..
Canım sorun eşimi arayıp biz yapmadık o yaptı siyahlar eşim sorunlu gerçekten o annesine inanıyor benim burd kimsem yok iki eltim kaynanam turkiyede ben tekim eşim annesi ne derse ona inanıyor gösteriyorum kendisi görüyor hala beni suçluyor gibi konuşuyor anlamak istemiyor birsey soyletmiyor

Bu bir konuşma sadece turkiyeden aliriz getiremeyiz dedim eşimde getiremez dedim bunda ne var ki 1 yıllık mesele
Neden gelinler olarak evli oldugunuz kisilerin aileleriyle ilgili siz yorum yapiyorsunuz ki, kötü niyetli oldugunuzdan demedim bunu yanlış anlamayin. Ben olsam eşime "hayatim almamiz saçma, turkiyede de ayni fiyat ama sen karar ver" derdim, türkiyeden alırız deyince de "hayatim sen söyle arayıp, ben soylersem yanliş anlaşılır" derdim mesela. Yanlış anlasilacak, gerginlik cikacak hicbir olaya mahal vermem.

Back
X