- 15 Mayıs 2022
- 132
- 53
- 48
- 35
- Konu Sahibi Zehra simsek
Arkadaşlar eltimle bir sorunum yok iki eltim beni engelledi kocamı engellemedi siz olsanız ne yaparsınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden beni engelliyorlar eşimi engellemiyorlar sorun burdaEltilerin Savaşı
Sen de onları engelle![]()
Vardır evveliyatı canım şimdi yaniNeden beni engelliyorlar eşimi engellemiyorlar sorun burda![]()
HaklısınVardır evveliyatı canım şimdi yani
Eşin de kocalarının kardeşi sen de kötü gelinsin ondan mütevellit
Eltilerinizle bir sorununuz yok ama durup durduk yerde sizi ikisi birden engelledi dogru mudur?Arkadaşlar eltimle bir sorunum yok iki eltim beni engelledi kocamı engellemedi siz olsanız ne yaparsınız?
Canım yurt dışında yaşıyorum ben yazın karnımın düğünde mecbur yurt dışından geline mutfak eşyası alacaksınız bundan istemek dedi büyük elti yeni gelinden için bende aynı para alamayız eşimde alamaz bundan ev hediyesini aliriz istediğini dedim başka hiç birsey yok Allah yukarıda eşim ile iyiler beni heryerden engelliyorlar bugün ikiside wp ingrm engellemiştir eşim engelli değil çok üzgünümEltilerinizle bir sorununuz yok ama durup durduk yerde sizi ikisi birden engelledi dogru mudur?
1. Siz sorununuz olmadigini düşünüyor olabilir misiniz?
2. Hicbir sorun yokken engelledilerse deli der geçerim.
3. Akli melekeleri de yerindeyse karsilastiginizda sorun; "eltim size karsi bir davranisim mi oldu beni neden engellediniz?" diye.
Demek ki bi sorununuz varmış.Canım yurt dışında yaşıyorum ben yazın karnımın düğünde mecbur yurt dışından geline mutfak eşyası alacaksınız bundan istemek dedi büyük elti yeni gelinden için bende aynı para alamayız eşimde alamaz bundan ev hediyesini aliriz istediğini dedim başka hiç birsey yok Allah yukarıda eşim ile iyiler beni heryerden engelliyorlar bugün ikiside wp ingrm engellemiştir eşim engelli değil çok üzgünüm![]()
Demek ki sizinle görüşmek istemiyorlarArkadaşlar eltimle bir sorunum yok iki eltim beni engelledi kocamı engellemedi siz olsanız ne yaparsınız?
Canım yurt dışında yaşıyorum ben yazın karnımın düğünde mecbur yurt dışından geline mutfak eşyası alacaksınız bundan istemek dedi büyük elti yeni gelinden için bende aynı para alamayız eşimde alamaz bundan ev hediyesini aliriz istediğini dedim başka hiç birsey yok Allah yukarıda eşim ile iyiler beni heryerden engelliyorlar bugün ikiside wp ingrm engellemiştir eşim engelli değil çok üzgünüm![]()
Litfen hanım demeyin banamerve hanımın dedigi gibi bir sorun varmış demek ki. Sizin icin sorun degilse de onlar icin sorunmuş.
Bu bir konuşma sadece turkiyeden aliriz getiremeyiz dedim eşimde getiremez dedim bunda ne var ki 1 yıllık meseleDemek ki bi sorununuz varmış.![]()
Estağfurullah, hani bir tanışıklığımız yok diye ben "sen"li hitap etmek istememiştim, kusura bakmayınLitfen hanım demeyin bana![]()
Arkadaşlar eltimle bir sorunum yok iki eltim beni engelledi kocamı engellemedi siz olsanız ne yaparsınız?
Canım sorun eşimi arayıp biz yapmadık o yaptı siyahlar eşim sorunlu gerçekten o annesine inanıyor benim burd kimsem yok iki eltim kaynanam turkiyede ben tekim eşim annesi ne derse ona inanıyor gösteriyorum kendisi görüyor hala beni suçluyor gibi konuşuyor anlamak istemiyor birsey soyletmiyorİyi işte sıfır iletişim.. eviniz bir değil yemeğiniz bir değil engelledilerse engellediler yani boşver..
Bana yazığınız gibi yazsanız sorun olmazdı. Ses tonu mimik cart curt bi şey beğenmemiş olabilirler.Bu bir konuşma sadece turkiyeden aliriz getiremeyiz dedim eşimde getiremez dedim bunda ne var ki 1 yıllık mesele
Neden gelinler olarak evli oldugunuz kisilerin aileleriyle ilgili siz yorum yapiyorsunuz ki, kötü niyetli oldugunuzdan demedim bunu yanlış anlamayin. Ben olsam eşime "hayatim almamiz saçma, turkiyede de ayni fiyat ama sen karar ver" derdim, türkiyeden alırız deyince de "hayatim sen söyle arayıp, ben soylersem yanliş anlaşılır" derdim mesela. Yanlış anlasilacak, gerginlik cikacak hicbir olaya mahal vermem.Bu bir konuşma sadece turkiyeden aliriz getiremeyiz dedim eşimde getiremez dedim bunda ne var ki 1 yıllık mesele