Eşime bile anlatmam ben. Ama ailem söyler eşime böyle böyle oldu diye. Kaldı ki siz sevgilinize söylemişsiniz. Bence ailevi sırlar aranızda kalmalı, hiçbir statüsü olmayan birine tutupta aile içindeki sorunlar anlatılmaz.
ne olursa olsun benim ailemle ilgili söz hakkı vermem karşımdakine ..
ben paylasirim.. ama o da bi gunden bi gune saygisizlik etmedi bu konuda.. neticede canimi skan oturup agladigim cok sey yasadim ailemle ilgili son senelerde.. beni teselli eden yanimda olan genelse sevdigim oldu.. daha beterlerini o yasadi abartisiz eksiksiz anlatti ben de onun yaninda oldum. bi gunden bi gune kimse kimsenin yuzune birsey vurmamistir. birbirimizin dusmani dgiliz ki neticede.. kim sevdgini boyle bi konu yuzunden uzmek ister..
ayip etms arkadsiniz cok..
:1closedeyes:eşime kesınlıkle anlatmam gıder yolda gördugum bı yabancıya anlatırım daha ıyı
ananem yarın öbür gun bısey oldumu basına kakınç olur der anlatma sakın der
o benım ailem bız sorunlarımız kendımız çözerız aramızda
aynı zamanda onun ailesi ile olan sorunlarında karısmam ılgılenmem
banane :1closedeyes:
onanekaydirigubbakcemile3
evet hiç beklemezdim öyle bi sözü bende manyak mıdır nedir bide bende ona dedim sen evlen diye bana birini bul evleneyim dedi :1shok: tam dengesize çatmışım galiba :1no2: ama benim artık aklım başıma geldi artık burası hariç kimseye anlatmıyorum ailevi sırlarımı... en yakın arkadaşlarıma bile...
ya bak ben arkadaslarima anlatmam.. anlatamam yani ne bileyim rahatsizlik hissediyorum.. asil onlar firsat kolluyor gibi geliyor bana.. o yuzden varsin bilmesinler... ama sevgilim oyle degil yani ondan gizleyemem uzuntumu ben gizlersem samimi olamam mesafe olur aramizda.. kaldi ki ona soylemezsem kime soylicem oyle cok derdini anlatan bi tip degilimdir kerpetenle alirlar genelde.. ama sevgilim baska yani.. ona anlatinca ustumden o buyuk yukler kalkiyor.. kaldi ki sonra bir dha asla konusu da acilmaz. biliyorum acmaz da.. ha geyigine laf atariz birbirimize o baska.. onun da en az benim kadar cok sorunu oldu ailesiyle o da cekinmeden ilk bana anlatir.. kime anlatcak baska.. bilmiyorum ben en azindan boylesini simdilik dogru goruyorum.. umarim yanlisini gormem diyim..
her insan bir değilki,inşallah seninki sonradan böyle bişey yapmaz... güveniyosan anlatırsın ama benim sütten ağzım yandı bi daha kolay kolay anlatacağımı sanmıyorum :1no2:
anlatmamak en iyisi yapmaz dediğin bi insan bile bi gün yüzüne vurabilir bu olayı bende anlatma taraftarı diilim ne olursa olsun onlar benim ailemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?