canım istisnai durumlar hariç evlenince artık ailenle değil eşin ve eşinin ailesiyle sorun yaşıyorsun
heee bu sorunları da artık kendi ailenden saklıyorsun üzmemek için
sevgiler canıma.s.
anlatırım tabiki o benim eşim ondan gizlim saklım yok, hiç olmadı
anlatır ondan teselli bulurum bazende akıl danışırım
eşimde bana anlatır zaten
bugüne kadarda ne o benim ne de ben onun başına kakmadık, saçma olurdu zaten
eşim çok iyidir ama yinede ailevi sorunların anlatılmaması taraftarıyım tabiki
insan oğlu yarın obürgün ne yapacağı belli olmaz gün gelipte başa kalkınç olmasın yüzüne vurulmasın istiyorsan ailendeki sır sen ve ailen arasında kalsın anlatmanın gereği yok bence
bizim olmuyormu sanki ailelerimizle akrabalarımızla sorunlarımız ama gelipte eşime anlatmam hiç gereği yok bence
sen onun kilerini bil ama kendi sorunlarını anlatma kadın başa kalkmıyor ma erkek başa kalkıyor gün geçtikçe huyları değişiyor çünkü
katılıyorum arkadasım ....zaman çooook şeyi değiştiriyor... tanıdığın kişi bir bakıyorsunki en tanımadığın kişi oluvermiş....
tabi bu genç evlilere bir tavsiye..yinede en iyisini siz bilirsiniz.
ne zor günlerim oldu eskiden o zaman sevgilimdi şimdi eşim..o olmasa intihar etmiştim çoktan....anlatılcak insan var anlatılmıycak insan var...ama eşim o benim yaa niye saklayımki..zaten yarın öbürgün başıma kakabilcek yapıya sahip bir adam benim eşim olamaz...önüne gelen her sevgiliyide anlatılmaz ama canım...lakayıt olduğu sen bul bana demesinden belli oluyor..
ben sevgiliyken biraz bahsederdim. evlenince de ayrıntılara girmeden anlattım. anlatmasam da kendi şahit oluyordu zaten. güvendiğim için paylaşmakta sorun görmedim.
bilmesi gereken bir durum varsa, ya da kendi şahit olabileceği birşey ise bence yüzeysel anlatılmalı.
ama eşim bana anlatmaz. hep aile - akraba konuşmalarında duyarım herşeyi. sakladığından da değil, bahsetmeye gerek görmüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?