19yasindaki bir kızı bu kadar baskılamak mı iyilik oluyormuş?Sende ebeveyn olmadan anlayamazsın tüm bunlar senin iyiliğin için
Ne yani sen şimdi oğlunun dışarıya çıkmasını hatta şeyi yapmasına izin veren ama kızı evden dışarıya bile çıkarmayan sevgilisi olursa direkt evlendiririz diyen birisini haklı mi görüyorsun pesSende ebeveyn olmadan anlayamazsın tüm bunlar senin iyiliğin için
Aa dur dur ben seni hatirladim sen kocasindan o kadar kötü söz aşağılama işitip boşanacağım diyip bir türlü boşanmayan bir de 3. Çocuğu yapmak isteyen kadındın sasirmadim yazdiklarinaSende ebeveyn olmadan anlayamazsın tüm bunlar senin iyiliğin için
Oturup konuşmayı denedim hiçbirşeilde olmadı 1 2 saat izin vermelerinide istedim olmadı ne yapacam ben
Tavsiyem özgürlük için maddiyat gerekir okuluna odaklan sonra istediğini yapabilirsin ama şu an içn yapılacak bir şey yokOturup konuşmayı denedim hiçbirşeilde olmadı 1 2 saat izin vermelerinide istedim olmadı ne yapacam ben
Kuzum 19 yasindasin gecelere akmak istiyorsun ustelik sevgilinle baban buna nasil izin verir cok tehlikeliOturup konuşmayı denedim hiçbirşeilde olmadı 1 2 saat izin vermelerinide istedim olmadı ne yapacam ben
Zaten 3 çocuğu var diye biliyorum ben.Aa dur dur ben seni hatirladim sen kocasindan o kadar kötü söz aşağılama işitip boşanacağım diyip bir türlü boşanmayan bir de 3. Çocuğu yapmak isteyen kadındın sasirmadim yazdiklarina
Kızimda olsa oğlumda olsa gece belli bı saate kadar izin verirdim,çok geç sattlere kadar olursa aklım kalırdı cocugumda,ailenizi idare edin kötülüğünü zu istemezler sonuçta diye düşünüyorumArkadaşlar ben 19 yasındayım ailem hicbirsekilde izin vermiyor geceleri disari cikmama sevgilimde geceleri disari cikiyoe onun yanina gitmek istiyorum hani disarida buluşuruz onunla zaman gecirmek istiyorum babam kiz arkadasimda kalmami birak akrabalarimda kalmama bile izjn vermiyor birinde kaldigim an polis cagiririm diyip evden atarim seni diyor ve sevgilim oluncada hani sizi evlendiririm diyor ne yapacam hep bu şekilde abim ama geceleri çikiyor birşeyler yapmam lazim iş bakiyorum iş yok kuaforluk mezunuyum vardiyali iş yok şuan hicbiryerdede calismadim işyerinde max cikis saatimde 8 olucakmis ne yapacam ?
Aynen hanımefendi buraya bin tane söyle anlaşamıyoruz diye konu açmistiZaten 3 çocuğu var diye biliyorum ben.
35 yaşındayım. 18 yaşından beri çıkıyorum dışarı. Çok şükür başıma birşey gelmedi ama ailesinin baskıları ile büyümüş kızların küçücük fırsatta neler yaptıklarına şahit oldum.Kuzum 19 yasindasin gecelere akmak istiyorsun ustelik sevgilinle baban buna nasil izin verir cok tehlikeli
Evet ben de oradan biliyorum.Aynen hanımefendi buraya bin tane söyle anlaşamıyoruz diye konu açmisti
35 yaşındayım. 18 yaşından beri çıkıyorum dışarı. Çok şükür başıma birşey gelmedi ama ailesinin baskıları ile büyümüş kızların küçücük fırsatta neler yaptıklarına şahit oldum.
Senden büyük kız kuzenin falan yok mu onunla veya abinle çıkamaz mısın? Yavaş yavaş alışırlar belki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?