aileye evlenmek istediğini nasıl söylersin?

unili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
6
1
86
Ankara
ben 22 yaşında üniversite öğrencisiyim. seneye okulum bitiyor çok şükür. 2 yıllık bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz. off annemlere seneye sözlenmek istediğimi nasıl söyleyeceğim. bide sevgilimin doğu görevidüşkün ailem ben ne yağ var bana da çok düşkün ailem ben ne yapacağım akıl veriiin lütfeeeeenn

annene ilişkin olduğunu söyledin mi?
söylediysen sevgilinin ailesi bir şekilde annenle konuşur. öncesinde sen de arkadaşlarım evleniyor. sıra yavaş yavaş bana geliyor vs gibi sözlerle hissettirebilirsin.

aynı dert bende de var.nasıl söyliyicem bilmiyorum :26:

Ben 27 yaşındayken söylediğimde annem"acelen ne"demişti

annem biliyordu zaten bastan beri. Babama da annem önce citlatmis. Sonra ben söyledim biliyorsun iliskimi baba istemey gelecekler ne diyorsun diye pat diye söyledim. Bı an yüz ifadesi değişt sonra normale dondü korkma bı şey olmaz bu yolu izle sen de :)

bunda çekinicek düşünücek ne var yahu :) baba ben erkek arkadaşımla yaşamaya karar verdim demiyosun ki evlenmek istiyorum diyosun daha doğal ne olabilir rahat ol biraz tepkilerini gördüğünde boşuna stres yaptığını anlıcaksın zaten

erkek arkadaşının doğu görevine gelince...zaten okulunun bitmesine 1 yıl varmış.senin okulun bittiğinde onunda 1 yılı kalmış olucak o 1 yılda da hazırlıkları tamamlamaya çalışırsınız.görevi bitincede mutlu sooon.bu konuyu planladıktan sonra annene anlat ki önyargılı yaklaşmasın

ben değil de erkek tarafı biraz acele ediyor. benim babam hariç herkes biliyor karşı taraftan da herkes biliyor ama kayınvalide olacak kişi çok acele ediyor çoookkk. bu da beni çok bunaltıyor. annem okul bitince hemen olmaz diyor. bende okul bitince istiyoruummm

Bi arkadaşım anlatmıştı geçenlerde bir yörede erkek evlenmek istediğini babasına şöyle anlatırmış;
Ya babasının tabağında ki pilava kaşık saplarmış ya da ayakkabısına çivi çakarmış :) babada oğlunun evlenmek istediğini anlarmış.

Ama senin böyle bir durumun olmadığına göre önce annene bir ilişkin olduğunu anlatarak başlayabilirsin.
Sonra ciddiyetinizi ve boyutunu anlatırsınız, zaten anneniz bir şekilde bu durumu babanıza izah edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…