- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Sizin gibi birisi benim annem babamin da basinda var. Kardesim! Aldigi parayo ha bire kendi ihtiyaclari icin harcar da harcar, hatta bir de ayin onbesine yetiremez annemlerde alir biraz harclik. Onun aldigi maas ile iki cocuklu aile gecindiren insanlar var. Kirasiydi, faturalari, mutfak masrafi yol vs. derken ama bizimkinin yemegi evden, ne kirasi var ne faturasi ne gecim derdi. Ancak geziyim. Giyiniyim. Ama bunlarin da bir siniri olur degil mi. O aile de yasiyorsaniz bir yastan itibaren aileye destek olmak lazim. Hala kucuk cocuk gibi anne babaya yuklenmemek lazim. Babam degisti diyorsun acaba baban senin bir turlu sorumluluk almaya yanasmaman sebebiyle artik emrivakilere basvurmus olmasin? Bence hic cok degil 1100 tl. Kira yok fatura tup vs yok. Her ay 900 tl' lik giyim alisverisi yapacak degilsiniz ya. 300 - 400 tl yeseniz her ay 500 tl kenara atarsiniz.O olmasa şakayla karışık değil ciddi ciddi isterdi gibime geldi. Benim babam hiç böyle şeylere tenezzül edecek bir adam değildi. Ne oldu ne ara değişti bilmiyorum ki.
Tabi ki hayır. Bu benim devletten aldığım ilk maaşım. Önceki işimden hiç para istemiyordu.
Rahmetli babam benim olduğum yerde sizin paranız geçmez derdi öyle bir babanın kızı olduğum için ağzım açık okudum
Bende seninle ayni fikirdeyim, buna kasikla verip sapiyla cikarmak denir..sacmalik..ben evladimin ihtiyacini temin etmekle yukumluyum,artik is guc sahibi olunca hadi sana yedirdikletimizi geri ver demek deilde nedir bu..gercekten cirkin bi bakis acisi..taşlanıcam belki ama aile çocuğunu okutup iş sahibi yapmaya mecburdur,çocucumu öde gibi beklentiye girmesi çok çirkin ,böyle bir zorunluluk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?