Aileye maddi yardım

Evladın sorumluluğu bitmez bana göre bizler türküz oldu olacak 20 yaşında kapı önüne koy gitsin

Kapının önüne koymakla niye bir tutuyorsunuz? Böyle çocuk muamelesi yapılırsa sorumluluklarını yerine getiren yetişkin bedeninde çocuklar dolanır ortada. Anne-babaya birşey olursa nasıl yaşayacağını bile bilmeyen, muhakkak birine bağımlılığı olan insanlardan oluşan bir toplum kimsenin hayali değil.

Anne baba çocuğa muhtaç olmamalı i kendi sorumluluklarını yerine getirmeli çocuk kendi hayallerini yaşamalı eğitim vs...evladının geleceğinden çok kendini düşünen aile olmaz
Ben kendi adıma evladımın yatırım yapmasını gerek maddi gerek eğitim alanında yani onun vereceği para beni zengin etmez açıkçası geçim bilmeliler sırf rahat yaşamak için evladının geleceğini mahvetme insan

Ayrı evde yaşasanız 1000 TL’den daha fazla harcayacaksınız. Aynı evde yaşıyorsanız bişeyin ucundan illa ki tutmanız gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…