Aileye tapan eş

Ailem uzakta olsa yine giderim annem istesin başkasından araba bulur yine gidip alırım diyen birinden size hayır gelmez.Hoş başkaları da sıraya girmiş sanki arabasını vermek için eşiniz kendisi gibi malı kıymetsiz sanıyor sanırım herkesi.Bence kesinlikle cocuk filan yapmayın bırakın annesiyle baş başa yaşasın.Kendinizi bi ömür heba etmeyin derim

Çocuk yapmayı düşünmüyorum. Bu aile ne dede olmayı ne babaanne olmayı haketmiyor. Ben bayramdan bayrama gitmeyi düşünüyorum. 3 hafta önce çok kısa konuştum annesi ile.Bence de inat ettiler. Birde annesi hep bir yere gidecekleri zaman eşimi arıyor söylüyor. Ama bende bu sene başka bir yerle daha anlaşınca onların haberi olmayacak.

Bana da denk gelmişti böyle bir tip.adam o kadar enayiydi ki adama abisinin düğününü 2 sene uzata uzata 200 nin tl masrafla yaptırdılar.benim yanıma 2 saat uğrayamazdı adam hemen telefon gelirdi şu alınacak, bu alınacak diye.adam da tamam tamam deyip duruyordu.tüm sülale birlik olup bu herifi kurban seçmişti.yabancı insanlar olsa acırdı yani.saf adama ailesi bile acımıyor valla.ailesi bile yok bazılarının hayatta.adam çok sevecendi ama dedim bu enayiyle ben sinir hastası olurum.ne gerek var. Uyanıklara bak 2 sene düğün hazırlığı mı olur be.2 sene düğün alışverişi yaptılar sözde.geline müstakbel kocası iphone almadı.bizim salak aldı.gelenek diyor bir de.geline, damadın erkek kardeşinin telefon alma geleneği mi olur allah aşkına ? Belli ki bu ailede de kurban sizin kocayı seçmişler.

Ben zaten eşinin hiç aileci olduğunu düşünmüyordum. Hatta ailesi de abarttığı kadar korkunç insanlar değiller. Sorsan eşi 10 saat çalışmış, araba eşinin babannesinin engelli indirimi ile alındı, bunu deyince o satıldı bu yeni diyor, yalan. Kalanı eşi ve ailesi ortak ödedi. Düğün de kolundaki altınlar da eşyalar da ebemin parası ile yapıldı zaten . Kınasını bile kaynanası yaptı, gelmiş kocam 12 saat çalıştı diyor ahahahah yürüsün gitsin ya. Onun zoru kayınço ile aslında. Kocası çalıştı didindi, kayınço yattığı yerden yiyor.

Soyutladım. Kendime söz verdim, eşime araç lafı açmıyorum. Satılmayacağını biliyorum.

Siz araba aldınız diyelim ve eşinizin annesinin işi çıktı. Kapının önünde sizin araba dururken eşiniz eşten-dosttan araba isteyecek. Bu durum evliliğinizde gerilim yaratmayacak mı?

Ayrıca diğer arkadaşların da söylediği gibi sizin eşiniz başlı başına büyük bir problem. Bu kadar huzursuz ve gergin bir ortamda evliliği nasıl sürdüreceksiniz?

Gerçekten problemin ailede olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bu nasıl bir iradesizlik, sütten kesilmemiş halen kocanız.
Tuhaf olan eşim agzını açamıyor onlara. Korkuyor mu bilmiyorum. Tuhaf bir ilişkileri var anlam veremiyorum. Sorun eşimde. Ben bu kadar oldugunu bilmiyorum
Başkasından araba alıp akraba işine koşmak ne demek

Şuan tek kurumda çalışıyorum. Gelecek yıl iki yerde çalışacağım. Aslında iki yerde çalışıyordum. Birini mesafe dolasıyla bıraktım. Maaşımından biraz biriktirdiklerim var. Altınları falan hiç katmayayım diyorum. Gene sahiplenirler. Zaten almam 2 seneyi alır

Valla bu olay kan davasi gibi olmus artik. Sen bunu atlatabilirsen bu insanlik adina cok buyuk bir ilerleme gibi bisi olacak. Gerisi hikaye.

Arabayi madem kendi paranla alacaksın o zaman üzerine alacaksın.
Eşinle de açık açık konuşacaksın araba ikimizin kimseye vermek yok arabaları zaten var diyeceksin.

Maalesef benım eşimde öyle. Satarlarsa kaynım için satarlar. Gelen paraya da gitsin hayır yapsın eşim. Ben artık onun anne babasına anne baba demem.

ohoo, siz biriktirin para da sonra strese girersiniz...

eşinize bağlı herşey. sizin ki otomatik vites olur, onlar manuel kullanamazlar birden veriverir

Saçmalık bu. 1 buçuk saatlik mesafeden bunlara zeytinyağı siparişi veriyorlar. Eşim arabayı götürüp bırakıyor. Evler arası mesafe var. Birde benzin alma huyları yok.Hangi enayi sürekli araç verirki. Bende eşime dedim. Araba alınca tek akraban binmez net.Ben servis şoförü degilim dedim.Zaten ben işe gidip gelmeyi düşünüyorum araçla. Haftasonu da geziyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…