hala şiddetli ergenlik uzantıları sanırım..bilmiyorumNeden ki bi kötülüklerimi dokundu sana ??
evet ben garibim zaten normal olamadımki hiçBen babamı sevmiyorum. Sevmek zorunda da hissetmiyorum. Bu yüzden vicdan azabı da duymuyorum.
Ama siz hepsini birden sevmiyormusunuz bu biraz garip geldi bana.
teşekkür ederim biraz rahatlamak için yazdımBen varım.
Ben seviyorum ama uzak olmalarını tercih ediyorum ve çok uzun yıllardır uzaktayım.
Altta yatan sebeplerin var mutlaka.
Aynı benim gibi.
Uzak olalım ama huzurlu olalım.
Dertleşmek istersen her zaman yazabilirsin.
Ergenlik ve öncesinde çocukluğumuzdan kalan travmalar bu hale getiriyor.hala şiddetli ergenlik uzantıları sanırım..bilmiyorum
psikolojik ve fiziksel şiddet hazmedemedim hala da geçmiyor sanırım nefretim geçmiyor..
altta yatan sebep bu belki de bahanem bilmiyorum
öyle olmuyor kiSevmek zorunda değilsin .
canım aslında sevginin farkında değilsin insan sevdiklerini kaybetme korkusu olur bazen üzüntülerimizde ya da üstümüze çok geldiklerinde bir tuhaf hissedebilir insan belki o anlardan birindesinVar mı böyle olan...ailesini sevmeyen sevmesi gerektiği için de sürekli suçluluk hisseden...?
Hiç sevmiyorum annemi babamı kardeşimi gerçekten sevmiyorum onları özlemiyorum aramıyorum hissetmiyorum farkındayım...onlara bir şey olsun istemem başlarına bir iş gelse çok üzülürüm buna eminim çok ağlarım onlarsız yapamam belki ama bu sevgiden değil sanki başka bir şey kaybetme korkusu
onları sevmiyorum ama kaybetmekten de çok korkuyorum...
yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyorun tam karşılığı benimki galiba vicdan azabı çekiyorum bundan üzülüyorum kendimi pis bir insan gibi hissediyorum sevmem gerekli onları çünkü ama yok sevmiyorum...var mı benim gibi hisseden gerçekten?
senin nasıl olmanı istediler ki canımöyle olmuyor ki
sürekli içiçeyiz
ayrıca bana onca fedakarlık da yaptılar
ne bileyim
beklentilerini de hiç karşılayamıyorum onların hiçbir zaman istedikleri gibi bir kız olamadım
ne bileyim hiçbir zaman benden memnun değiller sürekli şikayetçiler herşeyi eksik yapıyorum bir türlü onlara yaranamıyorum gibisenin nasıl olmanı istediler ki canım
Kotu bir cocukluk mu gecirdiniz?Var mı böyle olan...ailesini sevmeyen sevmesi gerektiği için de sürekli suçluluk hisseden...?
Hiç sevmiyorum annemi babamı kardeşimi gerçekten sevmiyorum onları özlemiyorum aramıyorum hissetmiyorum farkındayım...onlara bir şey olsun istemem başlarına bir iş gelse çok üzülürüm buna eminim çok ağlarım onlarsız yapamam belki ama bu sevgiden değil sanki başka bir şey kaybetme korkusu
yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyorun tam karşılığı benimki galiba vicdan azabı çekiyorum bundan üzülüyorum kendimi pis bir insan gibi hissediyorum sevmem gerekli onları çünkü ama yok sevmiyorum...var mı benim gibi hisseden gerçekten?
Var mı böyle olan...ailesini sevmeyen sevmesi gerektiği için de sürekli suçluluk hisseden...?
Ailenin ve senin eğitim durumunuz nedir? Bu da bi etken olabilirVar mı böyle olan...ailesini sevmeyen sevmesi gerektiği için de sürekli suçluluk hisseden...?
ne bileyim hiçbir zaman benden memnun değiller sürekli şikayetçiler herşeyi eksik yapıyorum bir türlü onlara yaranamıyorum gibi
yani nasıl tarif ederimki
mesela az önceden basit bir örnek vereyim kahve yaptım az önce arkadaşım gelmişti bize unutmuşum kahve yapmayı hemen hafızam bayağı kötüdür onu bile nasıl öğrenemedin o kadar anlattım diye arkadaşımın yanında eziyor hemen ne tepki verebilirimki yani tamam anne o kadar çalışıyor kafam dedim ne diyeyim
her şeyde böyleler hiçbir şeyimi beğendiğini onayladığını görmedim varsa da nadirdir
belki herkesin annesi böyle bilmiyorum ama bazen aldırmasam da bazen çok batıyor işte
ya da birikiyor birikiyor arada taşıyor duygularım
ezik bir çocukluk ve berbat bir ergenlikKotu bir cocukluk mu gecirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?