Aileyi sevmemek

öyle olmuyor ki
sürekli içiçeyiz
ayrıca bana onca fedakarlık da yaptılar
ne bileyim
beklentilerini de hiç karşılayamıyorum onların hiçbir zaman istedikleri gibi bir kız olamadım

Ben de aynı durumdayım ailemin istediği evlat profilinden çok uzağım . Ailemle uyuşmuyoruz . Onlar yüzünden istemediğim bir yerde onlarla yaşıyorum.İstediğim gibi giyinemiyorum. Bu yüzden onları sucluyorum ama diğer taraftan o kadar iyi ve fedakarlar ki bastırıyor.Bu yüzden ben ailemi seviyorum Ama bu içten gelen birşey bence zorlamaya gerek yok . Ki bence sen aileni seviyorsun sadece duydugun öfke bunu önüne geçiyor ve hissedemiyorsun.
Bizim için en iyisi aileden uzak yaşamak . Ama malesef benimkiler ona da mudahale ediyorlar

Anliyorum sizi.Benimde ailemdeki bir bireye karsi hisler ayni.Ben kaybetmekten korkmuyorumdur bile belki.Kaciyorum bu sorudan genellikle.Ama gercekten sizi anliyorum.Insallah mutlu ailenizi siz kendiniz kurarsiniz.

Ya konuyla cok alakasız o nedenle konu sahibinden ozur diliyorum. Ama sizin nickinizin altindaki söz hep dikkatimi çekiyor. Cahilsen öl lütfen...hakikatten öyle..bu söze bayildim..

Ya konuyla cok alakasız o nedenle konu sahibinden ozur diliyorum. Ama sizin nickinizin altindaki söz hep dikkatimi çekiyor. Cahilsen öl lütfen...hakikatten öyle..bu söze bayildim..
özüre ne gerek
sürekli kendime hatırlatayım diye ekledim

AkarGider birkaç kezdir rastlıyorum bu konularda yazdıklarına.
Peki ailenle yüzyüze konuşmayı denedinmi? Onlar biliyormu hislerini.
Hepimiz yaşadık ergenlikte bir sürü problem,onları içinden affedersen kendini çok hafiflemiş hissedeceksin.
Affet onları ve kendine artık bu konuda eziyet etme

Konu sahibi kardeşim. Ben de anneme karşı aynı hislerdeyim..bunu kendime bile zor itiraf ettim bir zaman önce..iyi olsun saglikli olsun ama uzak duralım istedim hep.

çok denedim çok affettim güya
affettim diyorum kendimi ikna ediyorum
bi ufak şeyde geri depreşiyor bu duygular hisler
ben psikoloğa da gittim
umursama diyor ayrı eve çık diyor bir de bana hak veriyor ama o bana hak verdikçe nefretim artıyor işin uzmanı bile bana hak verdi diye
ne bileyim ayrı eve de çıkamadım ki bir
bırakmıyorlar gerçekten
bu sene yurdunu deneyeceğim üniversitenin bakalım olursa çok iyi gelecek belki de

Senin gittigin uzman uzman degil. Ben de psikolojik danismanim. Pdr mezunuyum. Oyle klinigi olan bi psikolog degilim ama ben bile cok sacma buldum psikologunuzun terapisini

Senin gittigin uzman uzman degil. Ben de psikolojik danismanim. Pdr mezunuyum. Oyle klinigi olan bi psikolog degilim ama ben bile cok sacma buldum psikologunuzun terapisini
başka birisine daha mı gitmeliyim bunlarla sizce? işe yarar mı diyorsunuz fikrinizi almak istedim

Anladım. Zaten eninde sonunda evini ayıracaksın uzak olacaksınız.
Akışına bırak ozaman belki anne olunca affedeceksin kim bilir? veya onların sana yaptıklarını sen çocuğuna asla yapmayacaksın.
umarım güzel gider herşey senin için

teşekkür ederim
umarım sizin içinde her şey güzel gider

başka birisine daha mı gitmeliyim bunlarla sizce? işe yarar mı diyorsunuz fikrinizi almak istedim

Sahiden zaten bulunduğun durumun psikolojisinden kurtulmak için gidiyorsun hak vermesini bende anlayamadım.Haklı olabilirsin hissettiklerinde
Bu işlerden anlamam ama
Doğru olan ne ise ona yönlendirmesi gerekmiyor mu , biraz kestirip at tarzında bir yöntem olmuş Umursama demiş ama daha fazla umursuyorsun yöntemi faydalı olmamış .
Bence de farklı birine daha git tatlım..

Canim gercekten yarim imam imandan eder dedikleri bu..psikolog mu bu. Teselliyi arkadaş da verir. Teselliye tavsiyeye mi gidiyorsunuz oraya. Terapi bambaska bisey. Isinin uzmani birinden yardim alın. Affetmenize yardım edecektir. Bu sekilde affettim der ama kalbinizdeki öfkeyi sonduremezsiniz..ben de anneme karsi boyleyim ama ben duzelmek falan istemiyorum. Affetmek de istemiyorum. Siz istiyorsunuz ve bunu uzman biriyle daha rahat basarabilirsiniz.

aybeniz15 bana söyledikleri hassas kişilikte olduğum mizacımın yumuşak olduğu ve onların söylediklerinden çok etkileniyormuşum o yüzden biraz daha umursamaz olmam gerektiğini ve kendi ayaklarımın üstünde durabileceğimi kendime ispatlamam gerektiği için ayrılmam gerektiğini söyledi aslında biraz da çünkü onlara bağımlı olmamı istemiyor anladığım kadarıyla
bana seni değiştirerek aileni de etkileyeceğiim ve onlar da değişecek diyordu benim onlara karşı daha güçlü durabilmemi sağlayarak onlar üzerinde benim de kararım var ben de varım dememi istiyordu sanırım
neyse öyle şeyler işte... en azından ben öyle anladım onun dediklerni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…