ikisi de sınıf öğretmeniAilenizin ve sizin eğitim durumunuz nedir? Bu da bi etken olabilir
öyle olmuyor ki
sürekli içiçeyiz
ayrıca bana onca fedakarlık da yaptılar
ne bileyim
beklentilerini de hiç karşılayamıyorum onların hiçbir zaman istedikleri gibi bir kız olamadım
çok sık olan bir öfke patlaması o halde:)Kaybetmekten cok korktugunuz birilerini sevmemeniz mumkun muAkarGider ? Ofke patlamasi gibi bir durum olabilir mi yasadiginiz sey?
inşallah,teşekkür ederim:)Anliyorum sizi.Benimde ailemdeki bir bireye karsi hisler ayni.Ben kaybetmekten korkmuyorumdur bile belki.Kaciyorum bu sorudan genellikle.Ama gercekten sizi anliyorum.Insallah mutlu ailenizi siz kendiniz kurarsiniz.
Ya konuyla cok alakasız o nedenle konu sahibinden ozur diliyorum. Ama sizin nickinizin altindaki söz hep dikkatimi çekiyor. Cahilsen öl lütfen...hakikatten öyle..bu söze bayildim..Ben varım.
Ben seviyorum ama uzak olmalarını tercih ediyorum ve çok uzun yıllardır uzaktayım.
Altta yatan sebeplerin var mutlaka.
Aynı benim gibi.
Uzak olalım ama huzurlu olalım.
Dertleşmek istersen her zaman yazabilirsin.
özüre ne gerekYa konuyla cok alakasız o nedenle konu sahibinden ozur diliyorum. Ama sizin nickinizin altindaki söz hep dikkatimi çekiyor. Cahilsen öl lütfen...hakikatten öyle..bu söze bayildim..
çok denedim çok affettim güyaAkarGider birkaç kezdir rastlıyorum bu konularda yazdıklarına.
Peki ailenle yüzyüze konuşmayı denedinmi? Onlar biliyormu hislerini.
Hepimiz yaşadık ergenlikte bir sürü problem,onları içinden affedersen kendini çok hafiflemiş hissedeceksin.
Affet onları ve kendine artık bu konuda eziyet etme
Yok ben kendinehas isimli arkadasin nickinin altindaki yaziyi söyledim ..sanirim yanlis anlasildim.özüre ne gerek
sürekli kendime hatırlatayım diye ekledim
Yok ben kendinehas isimli arkadasin nickinin altindaki yaziyi söyledim ..sanirim yanlis anlasildim.
Senin gittigin uzman uzman degil. Ben de psikolojik danismanim. Pdr mezunuyum. Oyle klinigi olan bi psikolog degilim ama ben bile cok sacma buldum psikologunuzun terapisiniçok denedim çok affettim güya
affettim diyorum kendimi ikna ediyorum
bi ufak şeyde geri depreşiyor bu duygular hisler
ben psikoloğa da gittim
umursama diyor ayrı eve çık diyor bir de bana hak veriyor ama o bana hak verdikçe nefretim artıyor işin uzmanı bile bana hak verdi diye
ne bileyim ayrı eve de çıkamadım ki bir
bırakmıyorlar gerçekten
bu sene yurdunu deneyeceğim üniversitenin bakalım olursa çok iyi gelecek belki de
başka birisine daha mı gitmeliyim bunlarla sizce? işe yarar mı diyorsunuz fikrinizi almak istedimSenin gittigin uzman uzman degil. Ben de psikolojik danismanim. Pdr mezunuyum. Oyle klinigi olan bi psikolog degilim ama ben bile cok sacma buldum psikologunuzun terapisini
Anladım. Zaten eninde sonunda evini ayıracaksın uzak olacaksınız.çok denedim çok affettim güya
affettim diyorum kendimi ikna ediyorum
bi ufak şeyde geri depreşiyor bu duygular hisler
ben psikoloğa da gittim
umursama diyor ayrı eve çık diyor bir de bana hak veriyor ama o bana hak verdikçe nefretim artıyor işin uzmanı bile bana hak verdi diye
ne bileyim ayrı eve de çıkamadım ki bir
bırakmıyorlar gerçekten
bu sene yurdunu deneyeceğim üniversitenin bakalım olursa çok iyi gelecek belki de
teşekkür ederimAnladım. Zaten eninde sonunda evini ayıracaksın uzak olacaksınız.
Akışına bırak ozaman belki anne olunca affedeceksin kim bilir? veya onların sana yaptıklarını sen çocuğuna asla yapmayacaksın.
umarım güzel gider herşey senin için
Senin gittigin uzman uzman degil. Ben de psikolojik danismanim. Pdr mezunuyum. Oyle klinigi olan bi psikolog degilim ama ben bile cok sacma buldum psikologunuzun terapisini
başka birisine daha mı gitmeliyim bunlarla sizce? işe yarar mı diyorsunuz fikrinizi almak istedim
Canim gercekten yarim imam imandan eder dedikleri bu..psikolog mu bu. Teselliyi arkadaş da verir. Teselliye tavsiyeye mi gidiyorsunuz oraya. Terapi bambaska bisey. Isinin uzmani birinden yardim alın. Affetmenize yardım edecektir. Bu sekilde affettim der ama kalbinizdeki öfkeyi sonduremezsiniz..ben de anneme karsi boyleyim ama ben duzelmek falan istemiyorum. Affetmek de istemiyorum. Siz istiyorsunuz ve bunu uzman biriyle daha rahat basarabilirsiniz.başka birisine daha mı gitmeliyim bunlarla sizce? işe yarar mı diyorsunuz fikrinizi almak istedim
Sahiden zaten bulunduğun durumun psikolojisinden kurtulmak için gidiyorsun hak vermesini bende anlayamadım.Haklı olabilirsin hissettiklerinde
Bu işlerden anlamam ama
Doğru olan ne ise ona yönlendirmesi gerekmiyor mu , biraz kestirip at tarzında bir yöntem olmuşUmursama demiş ama daha fazla umursuyorsun yöntemi faydalı olmamış .
Bence de farklı birine daha git tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?